Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
Piráti Chomutov
Středa 12.02.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga - o pořadí v play-off • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:55 Jan BERGER - 2:0
     
    39:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Konec druhé třetiny se Zubrům narámně vyvedl a během 65 sekund se najednou dostávají do dvoubrankového vedení! Nastřelený kotouč se ztratil ve zmatku před Pavlátem a došoural se až za brankovou čáru! Autorem branky je JAN BERGER. Bez asistence.
    38:50 Jakub KUBEŠ - 1:0
     
    38:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se poslední dobou v přesilovkách mnoho nedařilo, teď už však smůlu prolomili! Jeden z chomutovských beků sice v leže zachytil Doležalovu přihrávku, která mířila do přebrankového prostoru, JAKUB KUBEŠ byl ale přesto dostatečně důrazný, aby mohl chvíli před koncem druhé třetiny otevřít skóre zápasu! Asistence: Tomáš Doležal, Roman Pšurný.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 39. Kubeš (T. Doležal, Pšurný), 40. Berger


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Forman, Kubeš, Bodák, Zbořil (A), Gazda, Krisl (C), Kleiner – T. Doležal, Pšurný (A), Popelka – Berger, Hejcman, Číp – Goiš, Moučka, Š. Kratochvil – Matěj Svoboda, Süss, F. Dvořák.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Žovinec, Seemann, Rýgl, R. Havel, Lang, Štochl – Suchý, Pitule, Stloukal – J. Sklenář, Kverka, Hlava – Tomica (C), Chlouba, J. Svoboda – Matyáš Svoboda, Šagát, Chrpa (A) – Llewellyn.

    Rozhodčí: Dědek, Kopeček – Lukš, Kráľ
    ocianews.com