Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
Mountfield HK
Středa 12.02.2020, 18:30 • O2 arena, Praha 9 (Libeň) • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:37 Matúš SUKEĽ - 2:3
     
    46:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jsou úspěšní v přesilové hře a snižují ztrátu na rozdíl jednoho gólu. Od modré poslal puk na bránu Pavelka, kotouč se sice k Lukešovi nedostali, ale skončil na hokejce MATÚŠE SUKEĽ.A, jenž poslal černou pryž do odkrytého prostoru u tyčky. Asistence: Tomáš Pavelka a Jan Buchtele.
    43:06 Kevin KLÍMA - 1:3
     
    43:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    KEVIN KLÍMA se zjevně Pražanům dnes mstí. Hradecký rychlík se prodral středním pásmem, aby se mohl uvolnit v útočné třetině a bez okolků překonat Jakuba Sedláčka. Asistence: Aleš Jergl, Oskars Cibulskis.
    39:55 Jordann PERRET - 1:2
     
    39:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi nepříjemné pro domácí. Hosté využili srážky dvou Pražanů v pásmu Sparty, Šalda vybojoval puk a poslal ho na JORDANNA PERRETE, jenž bez problémů poslal puk do odkryté klece bezmocného Sedláčka. Asistence: Radim Šalda, Kevin Klíma.
    29:46 Kevin KLÍMA - 1:1
     
    29:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale Mountfield dočkal. Celkem symbolicky je střelcem KEVIN KLÍMA, který během probíhající sezony putoval ze Sparty do Hradce. Mladý šikula se prokličkoval středním pásmem až do útoku a procedil puk za Machovského. Asistence: Štěpán Lukeš.
    03:13 Michal ŘEPÍK - 1:0
     
    03:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla precizní práce domácího kapitána. Jeho spoluhráči v rohu mantinelu vybojovali puk, Sukel' poslal puk před branku, kde byl nehlídaný MICHAL ŘEPÍK a s naprostou přesností dorazil puk do sítě. Asistence: Matúš Sukeľ.
    Marken.cz

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 4. Řepík (Sukeľ), 47. Sukeľ (T. Pavelka, Buchtele) – 30. Klíma (Š. Lukeš), 40. Perret (Šalda, Klíma), 44. Klíma (Jergl, Cibulskis)


    HC Sparta Praha: Machovský (38. J. Sedláček) – Kalina, Blain, Poizl, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Košťálek, Havlín – Rousek, Sukeľ, Řepík (C) – Kudrna, Smejkal, Říčka – Buchtele (A), Pech (A), Forman – Vitouch, V. Růžička, Dvořáček.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Nedomlel (A), Zámorský, Eklund, Cibulskis, Šalda, F. Pavlík (A), Šidlík – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – Orsava, Žejdl, Lev – Perret, Koukal, Klíma – R. Pavlík, Kubík, Jergl.

    Rozhodčí: Pražák, Bejček – Gerát, Hynek

    Diváci: 12 009
    thejrc.org