Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:6 (2:1, 1:3, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Středa 12.02.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Mário LUNTER - 4:6
     
    59:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už je definitivně rozhodnuto. Situaci po buly v obranném pásmu hosté zvládli, puk vyvezli a a do prázdné branky jej poslal MÁRIO LUNTER. Asistence: Lukáš Kašpar. Stav utkání 4:6.
    57:17 Martin RŮŽIČKA - 4:5
     
    57:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté ale ještě úplně nemohou slavit. Sám se před Krošeljem po dvou chybných zásazích mladoboleslavských obránců zjevil MARTIN RŮŽIČKA a nezaváhal. Pověsil puk do horních pater Krošeljovy branky. Bez asistence. Stav utkání 4:5.
    56:57 Maris BIČEVSKIS - 3:5
     
    56:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Lotyšský střelec se ale o pár sekund později prezentuje v mnohem nebezpečnější situaci. Po kombinaci svých spoluhráčů se MARIS BIČEVSKIS dostal do situace, kdy byl zcela osamocen na levém kruhu a nedal Danečkovi střelou k tyči šanci. Asistence: Lukáš Kašpar, Ondřej Dlapa. Stav utkání 3:5.
    38:50 Michal KOVAŘČÍK - 3:4
     
    38:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Trochu blesk z čistého nebe, gól naděje pro domácí, upozornění pro hosty! MICHAL KOVAŘČÍK práskl do puku, který se dostal někam na levý kruh z levého rohu útočného pásma třineckých Ocelářů a snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Martin Růžička. Stav utkání 3:4.
    29:25 Adam ZBOŘIL - 2:4
     
    29:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají i druhou přesilovku a po přihrávce Kašpara z levé strany, kterou před Štěpánkem zpomalil třinecký obránce, se z předbrankového prostoru prosazuje ADAM ZBOŘIL. Asistence: Lukáš Kašpar, Jakub Klepiš. Stav utkání 2:4.
    26:21 Pavel KOUSAL - 2:3
     
    26:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skóre se bleskově obrací na stranu mladoboleslavských hokejistů! Centr od pravého mantinelu ze vzduchu ztečoval ONDŘEJ NAJMAN a ani skok Jakuba Štěpánka gólu nezabránil. Asistence: Pavel Kousal, Oscar Flynn. Stav utkání 2:3.
    25:52 Radim ZOHORNA - 2:2
     
    25:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Druhá přesilovková parta byla dirigována z levého rohu Jakubem Klepišem. Od něj se přes Pláňka na modré dostal puk na střílejícího Zbořila a jeho pokus lehce tečoval před brankou operující RADIM ZOHORNA. Asistence: Adam Zbořil, Martin Pláněk. Stav utkání 2:2.
    14:02 Pavol SKALICKÝ - 2:1
     
    14:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok hostí potáhl po pravém křídle do pásma Klepiš a jeho přihrávku mezi kruhy proměnil ve snižující branku zcela volný rozjetý PAVOL SKALICKÝ. Asistence: Jakub Klepiš. Stav utkání 2:1.
     
    04:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    WOJTEK WOLSKI dostal dvakrát nabito na pravý kruh od Martina Gernáta. Poprvé puk mířil těsně vedle pravé tyče, podruhé si Wolski sjel blíže mladoboleslavské branky a tentokrát jeho prudkou ránu z bodu pro vhazování Krošelj propustil. Asistence: Martin Gernát, Petr Vrána. Stav utkání 2:0.
     
    02:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vybojovali za brankou puk, který se zpoza branky dostal k volnému MARTINU ADAMSKÉMU. Třinecký kapitán operoval v předbrankovém prostoru a po bekhendové kličce poslal puk nad rameno brankáře Krošelje. Asistence: Štěpán Novotný, Vladimír Dravecký. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 3. Adamský (Novotný, Dravecký), 5. Wolski (Gernát, P. Vrána), 39. M. Kovařčík (Martin Růžička), 58. Martin Růžička – 15. Skalický (Klepiš), 26. R. Zohorna (Pláněk, Zbořil), 27. Najman (P. Kousal, Flynn), 30. Zbořil (Kašpar, Klepiš), 57. Bičevskis (Kašpar, Dlapa), 60. Lunter (Kašpar)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (30. L. Daneček) – Kundrátek, Gernát, D. Musil, Galvinš, M. Doudera, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána, Wolski – Hrňa, Marcinko, M. Stránský – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Dravecký (A), Novotný, Adamský (C) – Hrehorčák.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Peters) – Ševc (C), Hrbas (A), Dlapa, Pláněk, Hrdinka, Fillman, Bernad – Skalický (A), Zbořil, Klepiš – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, Kašpar – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Hejduk, Kika – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4 282
    bahis siteleri