Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:6 (1:1, 2:4, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Středa 12.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga - o pořadí v play-off • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:34 Martin NOVÁK - 3:6
     
    41:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté dokázali dvojnásobnou přesilovou hru rychle využít. MARTIN NOVÁK prostřelil Michajlova a zápas tímto zásahem zřejmě defenitivně rozhoduje – 3:6. Asistence: Jan Kloz.
    37:17 René VYDARENÝ - 3:5
     
    37:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se tentokrát již prosazují. Propadlý kotouč si dokázal na pravém kruhu zpracovat RENÉ VYDARENÝ a přesnou ranou o tyč dokázal propálit Michajlova popáté. Asistence: Matouš Venkrbec a Vít Christov.
    35:37 Robin VŠETEČKA - 3:4
     
    35:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá přesilovku. Slávisté vyhráli buly, což se ukázalo jako nejdůležitější. Následnou přesnou křižnou přihrávku Šmerhy využil ROBIN VŠETEČKA a Slavia se znovu dostává na dostřel jediné branky – 3:4. Asistence: Tomáš Šmerha a Martin Ondráček.
    32:27 Václav KARABÁČEK - 2:4
     
    32:27
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor odskakuje do dvoubrankového vedení! VÁCLAV KARABÁČEK v předbrankovém prostoru dokázal využít nástřelu Prokeše a umístil kotouč za brankáře Michajlova – 2:4. Asistence: Radek Prokeš a Miroslav Holec.
    27:59 Radek PROKEŠ - 2:3
     
    27:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dostává do vedení. Raška dobruslil kotouč v útočném pásmu a poslal ho před branku Slavie. Kotouč ale projel až ke druhému mantinelu, kde se nacházel Karabáček. Jeho nabídku v předbrankovém prostoru dokázal zužitkovat RADEK PROKEŠ – 2:3. Asistence: Václav Karabáček.
    24:38 Adam Raška I - 2:2
     
    24:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají krok. Už to vypadalo, že má Michajlov puk pod kontrolu. Kotouč se ale nakonec dostal až k ADAMU RAŠKOVI, který ho poslal nad ležícího brankáře Slavie – 2:2. Asistence: Matouš Venkrbec.
    20:55 Daniel VRDLOVEC - 2:1
     
    20:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Vítězslav Bílek si nabruslil do útočného pásma. Puk následně přenechal do tandemu DANIELU VRDLOVCOVI, který se trefil přesně do horních pater branky Jana Strmeně – 2:1. Asistence: Vítězslav Bílek a Filip Vlček.
    13:12 Filip KUŤÁK - 1:1
     
    13:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek vyrovnává stav zápasu! Přímočará a velice jednoduchá akce Slavie nese ovoce. Ondráček protečoval ve středním pásmu kotouč do jízdy FILIPU KUŤÁKOVI, který následnou střelou na vzdálenější tyč nedal šanci českobudějovickému brankáři – 1:1. Asistence: Martin Ondráček a Tomáš Šmerha.
    01:57 Lukáš ENDÁL - 0:1
     
    01:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tomáš Duda nedokázal v obranné fázi dobruslit kotouč. Hráči Motoru se urychleně ujali kotouče. Martin Novák zpoza branky poslal přesnou přihrávku LUKÁŠI ENDÁLOVI, který dokázal i s trochou štěstí dostat kotouč do sešívané branky – 0:1. Asistence: Martin Novák a David Gilbert.

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 14. Kuťák (M. Ondráček, Šmerha), 21. Vrdlovec (Bílek, Vlček), 36. Všetečka (Šmerha, M. Ondráček) – 2. Endál (M. Novák, Gilbert), 25. Raška I (Venkrbec), 28. Prokeš (Karabáček), 33. Karabáček (Prokeš, Holec), 38. Vydarený (Venkrbec, Christov), 42. M. Novák (J. Kloz)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák (C), P. Hořava, Veber, T. Duda, Barák, Ryzák – Vlček, Vrdlovec, Bílek – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – Kubica, Kohút, Šteiner – J. Doležal (A), Všetečka, Š. Jelínek.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Vydarený (A), Suchánek, Pýcha (C), Kachyňa, Lytvynov, Allen, Babka – Christov, Venkrbec, Holec – Karabáček, Prokeš, Raška I – M. Novák (A), Gilbert, Endál – J. Kloz, Z. Doležal.

    Rozhodčí: Souček, Zubzanda – Bosák, Maštalíř

    Diváci: 2096
    thejrc.org