Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 12.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:00 Branislav REHUŠ - 5:1
     
    50:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    2560 diváků může popáté v dnešním utkání zvednout ruce k nebi, Vsetín se totiž popáté prosazuje a byla to krásná branka! Gorčík v mezikruží už mohl střílet, ale místo toho ještě oslovil BRANISLAVA REHUŠE ,který měl před sebou prázdnou klec a neomylně zavěsil pod víko. Asistence: Stanislav Gorčík, Vít Jonák.
    35:25 David VÍTEK - 4:1
     
    35:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Guman sice dnes hraje výborný zápas, nyní se mu však rozehrávka absolutně nevydařila a vyslal do útoku DAVIDA VÍTKA, který udělal kličku obránci, nechal Foltána vykoupat a poté zakončil bekhendem přímo pod horní tyč. Vsetín vede už 4:1 a zdá se, že má utkání pod kontrolou. Bez asistence.
    09:27 Tomáš GUMAN - 3:1
     
    09:27
    Poruba právě vstřelila branku!
    A s góly se nám zatím Na Lapači v první třetině roztrhl pytel. Hosté poprvé v tomto utkání skórují a snižují na 1:3. TOMÁŠ GUMAN se krásně vykličkoval od levého mantinelu až přede Bláhu a zakončil po ledě až do sítě. Asistence: Patrik Urbanec, Tomáš Jáchym.
    07:56 David BŘEZINA - 3:0
     
    07:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu zatím vychází na co sáhne a to už Hynek Kůdela nevydržel a do branky pouští Foltána. Z mezikruží napřáhl DAVID BŘEZINA a jeho rána zapadla přesně k levé tyči. Lepší start si Valaši nemohli přát. Asistence: Antonín Pechanec, David Tůma.
    05:35 Vít JONÁK - 2:0
     
    05:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetín přesilovou hrou proměňuje hned po čtyřech vteřinách. Cestou k úspěchu bylo opět vyhrané vhazování a rychlá střela, která sice tentokrát neprošla až do sítě, ale s pohotovou dorážkou přispěchal VÍT JONÁK, který doklepl puk za Kůdelu. Asistence: Ondřej Slováček, Branislav Rehuš.
    01:59 Jakub TEPER - 1:0
     
    01:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Šilhavý vyhrál následné vhazování přímo na hůl JAKUBA TEPERA, který s ničím neotálel, rychle vypálil a rána zapadla pod horní tyč Kůdely. Hostující gólman byl brzo na zemi a proti pumelici už nestačil zasáhnout. Vsetín otevírá skóre. Asistence: Vojtěch Šilhavý.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 2. Teper (Šilhavý), 6. Jonák (Slováček, Rehuš), 8. Březina (Pechanec, D. Tůma), 36. Vítek, 50. Rehuš (Gorčík, Jonák) – 10. Guman (Urbanec, T. Jáchym)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Teper, Slováček (A), Smetana, J. Drtina (A), Hunkes, Kudělka, Holomek – Gorčík, Rehuš, Jonák (C) – D. Tůma, Pechanec, Březina – Dostálek, R. Vlach, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Procházka.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (8. Foltán) – Husák, Slavík, Urbanec, Rudl, Dundáček, D. Krejčí, Pastor – Gřeš (A), Hudeček, Sikora – Maršoun, T. Jáchym (A), Guman (C) – J. Káňa, Zdeněk, Kanko – Nejezchleb, Toman, Špaček.

    Rozhodčí: Barek, Veselý – Hanzlík, Hranoš

    Diváci: 2560
    thejrc.org