Třinec – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | Kladno – Zlín 2:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Vítkovice 2:5 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:1 (3:1, 1:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 12.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek večera. (19:42:09)
     
    Utkání končí a tři body do tabulky si po zásluze připisuje Vsetín, který svého soupeře předčil ve všech směrech. Ve třetí třetině domácí kontrolovali hru, nepřipustili drama a sami navíc ještě jednou skórovali, když se po krásné kombinace prosadil Rehuš. Poruba odchází poražena a její ztráta na nejlepší šestku se opět o něco zvyšuje.
     
    Konec zápasu.
     
    59:17
    Březina mohl přidat svou druhou branku, po stahovačce nepříjemně pálil k levé tyčce, ale Foltán mu překazil gólovou radost.
     
    58:30
    Do konce utkání zbývá 90 vteřin a vsetínští fanoušci spustili Vysoký jalovec. Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni Tomáš Guman a Jakub Teper.
     
    57:40
    Procházka převzal kotouč v útočném pásmu, napřáhl a tvrdě vypálil, kotouč snad dokonce trefil i levou tyč, každopádně to byla rána jako z děla, které mnoho nechybělo.
     
    56:58
    Gába vleže likviduje další zakončení hostů. Druhou branku ve své svatyni nechce připustit.
     
    56:52
    A první formace hostů nebyla daleko od toho, aby ji využila. Hudeček mohl dorážet kotouč před odkrytou brankou, ale nestihl rychle zareagovat a puk mu odskočil od hole.
     
    56:09
    Ve hře čtyři na čtyři se nic zásadního nastalo, Poruba má nyní k dispozici krátkou přesilovou hru.
     
    55:16
    Hudečkův pokus likviduje Gába a okamžitě rozehrává.
     
    54:52
    Přesilovka nakonec neměla dlouhého trvání, Vlach totiž zaváhal na modré čáře a musel hasit šanci soupeře hákováním. Nyní si tak odsedí až dvě minuty na trestné lavici.
     
    54:17
    V závěru třetí třetiny ještě jedna šance pro domácí na vylepšení skóre, Jonáka však při přechodu do útočného pásma zastavuje píšťalka rozhodčího – offside.
     
    54:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Tomáš Pastor – 2 min., sekání).
     
    53:26
    Zblokovaná rána Tomana končí v ochranné síti a Na Lapači zavládlo na chvíli nezvyklé ticho. I to je znamením, že už je utkání prakticky rozhodnuto. Určitě se však brzy dočkáme Vysokého jalovce, vždyť takové vysoké výhry nejsou v druhé části letošní Chance ligy na denním pořádku.
     
    52:24
    Jonák mohl přidat další branku, když si počkal na krásnou přihrávku od Hunkese a stál přímo proti Foltánovi, nenašel však mezeru v jeho brankářském postoji. Gólman hostů se vyznamenal. Od svého příchodu na led chytá velmi dobře.
     
    51:52
    Procházka dostal puk na paty, ale elegantní otočkou se vrátil zpět do hry a hledal někoho před brankou, jeho spoluhráči však měli k puku daleko.
     
    51:30
    Dostálek s Vlachem si nerozuměli a dopředu mohla Poruba, Sikorovo zakončení vyrazil Gába helmou do ochranné sítě.
     
    50:50
    Březina stahovačkou zmátl soupeře a poté adresoval kotouč Hunkesovi, jehož pumelici vyráží Foltán betonem.
    50:00 Branislav REHUŠ - 5:1

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 2. Teper (Šilhavý), 6. Jonák (Slováček, Rehuš), 8. Březina (Pechanec, D. Tůma), 36. Vítek, 50. Rehuš (Gorčík, Jonák) – 10. Guman (Urbanec, T. Jáchym)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Teper, Slováček (A), Smetana, J. Drtina (A), Hunkes, Kudělka, Holomek – Gorčík, Rehuš, Jonák (C) – D. Tůma, Pechanec, Březina – Dostálek, R. Vlach, Karafiát – Vítek, Šilhavý, Procházka.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela (8. Foltán) – Husák, Slavík, Urbanec, Rudl, Dundáček, D. Krejčí, Pastor – Gřeš (A), Hudeček, Sikora – Maršoun, T. Jáchym (A), Guman (C) – J. Káňa, Zdeněk, Kanko – Nejezchleb, Toman, Špaček.

    Rozhodčí: Barek, Veselý – Hanzlík, Hranoš

    Diváci: 2560
    thejrc.org