Boston – Montreal 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
0:5 (0:2, 0:1, 0:2)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 13.02.2020, 18:00 • ZS Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 15. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:57:25)
    59:48 PETR HAUSER - 0:5
     
    59:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PETR HAUSER využil toho, že byl Pittr trochu dezorientovaný po předchozí střele. Ležícího brankáře překonává potřetí a kompletuje hattrick. Asistence: Milan Steinbrücker a Nicolas Schnidler.
     
    59:05
    Tak ještě Jakub Štancl zkusil štěstí z levé strany ledové plochy, jeho střela do horní části klece ale v brance neskončila po dobrém zákroku Bočana.
     
    58:07
    Domácí v plném počtu.
     
    57:14
    Jakub Holý se dostal do zajímavé pozice mezi kruhy a vyslal svižnou střelu na Pittra, ten ale dokázal zasáhnout a znemožnil hostům další gólovou radost.
     
    56:28
    Slavia vyhazuje kotouč do bezpečí a daleko od své branky. Michal Pittr si může na malý moment oddechnout a slávisté střídají.
     
    56:07
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Stejskal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:02
    Utkání nám spěje k závěru. Hosté dnes jasně přečili Slavii, užívají si příjemného brankového náskoku a kombinují na polovině sešívaného celku.
    52:36 PETR HAUSER - 0:4
     
    52:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vlasák se po individuální akci dostal až před Bočana, ten ho však dokázal vychytat a z kontru se prosadil hostující PETR HAUSER, pro kterého to je druhý úspěšný zásah v utkání – 0.4. Asistence: Jakub Šiler.
     
    50:31
    Tak to byla velká šance Slavie! Kotouč se dostal v útočné třetině po přihrávce Malínka k Joklovi, který zřejmě měl zakončit, ale snažil se ještě celou situaci vyšperkovat na Hofmanna, ten však již zakončovat nemohl, jelikož se nacházel v nevýhodném úhlu.
     
    49:47
    Nyní byla Slavia blíže. Nejprve pokus Štancla nebyl vůbec špatný, skončil však mimo. Následná střela obránce Stejskala skončila na vyrážečce gólmana Bočana.
     
    48:57
    Slávisté se snaží, ale dnes to prostě nejde. Matěj Kvasnička se sice dostal do útočného pásma, po nepřesné kombinaci a zásahu Matouška se ale puk znovu dostal mimo útočné pásmo Slavie.
     
    47:25
    Domácí v plném počtu.
     
    46:48
    Tentokrát již Michal Pittr musel zasahovat po střele Adama Páníka. Brankář Slavie si ale bez větších potíží poradil a zachytil puk do rukavice.
     
    46:00
    Obránci domácího celku odpalují kotouč do bezpečí, Slavia zatím v tomto oslabení dobře brání.
     
    45:38
    Marek Soukup poslal další kotouč na Pittra, ten si dokázal najít výhled a udržel kotouč ve výstroji.
     
    45:25
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Vojtěch Malínek – 2 min., pozdní dohrání).

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 2. Šiler (Hauser), 4. Hauser, 26. Kreuzman (Steinbrücker, Holý), 53. Hauser (Šiler), 60. Hauser (Steinbrücker, N. Schindler)


    HC Slavia Praha: Pittr (Náhončík) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann (A), Štancl, Vymětal
    HC Škoda Plzeň: Bočan (Lokajíček) – S. Schindler, Kanta, Matoušek, Páník (A), Černý, Jánský – Steinbrücker, Šiler, Dáňa, Hauser, D. Soukup (A), Marcel (C), M. Soukup, N. Schindler, Kreuzman, Holý

    Rozhodčí: Battěk – Dědek, Hradil

    Diváci: 65
    ocianews.com