Wolverhampton – Leicester 0:0 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
0:0 (0:0)
Leicester City
Pátek 14.02.2020, 21:00 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Harvey Barnes, přichází Wes Morgan.
    90+2. Jimenezova šance
     
    90+2
    Další nevídaná šance ke konci zápasu! Raul poslal míč z centru, který mu mířil přímo na hlavu, kousek vedle tyče. Jaký pech pro hráče Wolves.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Ben Chilwell (Leicester City).
     
    84
    Moutinho si našel skvělou pozici a následně vypálil několik centimetrů vedle tyčky Schmeichelovy branky! Obrovská příležitost!
     
    82
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Rúben Neves, přichází João Moutinho.
    81. Hlavička Jimeneze
     
    81
    Další velká šance pro domácí celek! Traoré se perfektně zbavil soupeře a odcentroval na volného Jimenéze, který pohotovou hlavičkou poslal míč kousek nad horní tyčku!
     
    78
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Daniel Podence.
    76. Červená karta po 2. žluté
     
    76
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Hamza Choudhury (Leicester City). Byla to taková nešťastná karta, Hamza zakopl a následně podkopl v leže Jimenez. Žlutá karta ale byla oprávněná a vzhledem k tomu, že nebyla první, tak tedy musí být Choudhury poslán do sprch.
     
    75
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Youri Tielemans, přichází Dennis Praet.
     
    68
    Poprvé vystřídají také lišky z Londýna. Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Ayoze Pérez, přichází Marc Albrighton.
     
    64
    Máme tady dnešní první výměnu. Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Pedro Neto, přichází Adama Traoré.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers). Ten se choval nesportovně, jelikož Maddisona postrkoval a opakovaně tahal za dres.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Hamza Choudhury (Leicester City). Jeho faul přímo čáře vápna nemohl Mike Dean přehlédnout.
     
    50
    Ricardo Pereira si na pravé straně "udělal" Jonnyho a následně zamířil do vápna, kde ho nedokázal zastavit žádný z hráčů v oranžovém. Jeho střela ale mířila z úhlu mimo.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers).
     
    45
    Tak to máme nakonec vše jinak! Gól neplatí! Po dlouhém zkoumání se sudí Mike Dean nechal slyšet, že se jednalo o ofsajd! Skóre tedy máme stále 0-0.
    42. Velká šance Wolverhamptonu
     
    42
    Wolves v obrovské příležitosti! Jonny ubíhal s míčem až nakonec odcentroval přímo na hlavu Jimeneze. Tomu hlavička ve skvělém postavení ale moc nesedla a šla dost mimo. Kdyby se lépe do míče trefil, Schmeichel by ho asi nezastavil!
     
    36
    Žlutou kartu dostává James Maddison (Leicester City). Ten opravdu kopl do hlavy Dohertyho, který chtěl míč odkopnout. Toto by mohlo být klidně na červenou kartu.
     
    24
    Tohle nebylo vůbec špatné! Maddisonův centr se proletěl na hlavu jednoho ze spoluhráčů, který pohotově poslal míč hlavou na branku. Rui Patricio ale zbystřil a rychle zakročil.
     
    11
    Connor Coady odmítl neskutečnou šanci! Sprintoval přímo proti gólmanovi, ale jeho zakončení zezadu vypíchl soupeř a tečovaná střela nakonec zavadila o Schmeichela.

    Jiří Polášek

    Branky:

    Karty:   45+2. Neves (WOS), 55. Dendoncker (WOS) – 36. Maddison (LEC), 51. Choudhury (LEC), 88. Chilwell (LEC)   76. Choudhury (LEC)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:10.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Dendoncker, Coady (C), Boly – Doherty, Neves (82. Moutinho), Saïss, J. Castro – Neto (64. Traoré), Diogo Jota (78. Podence) – Jiménez.
    Náhradníci: Ruddy – Buur, Gibbs-White, Kilman, Moutinho, Podence, Traoré.

    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, J. Evans, Söyüncü, Chilwell – Choudhury – Ayoze Pérez (68. Albrighton), Tielemans (75. Praet), Maddison, H. Barnes (90+4. Morgan) – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, D. Gray, Iheanacho, Justin, Morgan, Praet.
    bahis siteleri