Otrokovice – Mladá Boleslav 2:11 (kon.) | Pardubice – Ostrava 5:6 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 5:10 (kon.)
Black Angels – Královské Vinohrady 6:4 (kon.) | Hattrick Brno – Česká Lípa 4:6 (kon.)
konec
FBŠ Hummel Hattrick Brno
4:6 (0:2, 0:1, 4:3)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Pátek 14.02.2020, 20:00 • SH Maloměřice • Livesport Superliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    59:20 Petr NOVOTNÝ - 4:6
     
    59:20
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    PETR NOVOTNÝ zachytil brankářem vyhozený míček a v pohodě s ním doběhl do prázdné brány. Někteří diváci se zvedají a míří si to k východu. Asistence: Ivan Ponomarev.
    55:07 Filip HORÁK - 4:5
     
    55:07
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Krásná přestřelka neutuchá. Brom vybojoval míček, FILIP HORÁK si seběhl na střed a prostřeluje brankáře hostů. Asistence: Tomáš Brom.
    50:03 Jakub JIRSA - 3:5
     
    50:03
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Bouřící domácí obecenstvo znovu trochu zchladil po přiťuknutí Novotného ze standardní situace krásnou střelou z otočky do vinglu JAKUB JIRSA. Asistence: Petr Novotný.
     
    45:24
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    ŠTĚPÁN SLANÝ se dočkal po dvou gólech do správné sítě netradičního hattricku, když do vlastní brány smolně tečuje střelu Fuchse, jemuž z rychlé přesilovkové kombinace nabil Ondráček.
     
    43:38
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, nepozorného brankáře překonává vteřinu po buly bombou do šibenice ŠTĚPÁN SLANÝ. Bez asistence.
     
    43:37
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Povstání Moravanů pokračuje, na kontakt je dostává nejpilnější střelec MARTIN NAGY. Tentokrát doklepával do opuštěné brány Procházkovou prostrčení. Asistence: Jakub Procházka II.
     
    40:59
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny před vypršením Mlejnkova trestu konečně rozjásal halu LUDĚK ONDRÁČEK. Jeho střela od pravého hrazení překvapivě a s trochou štěstí prošla na zadní tyč. Asistence: David Sládeček.
    29:49 Štěpán SLANÝ - 0:3
     
    29:49
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    V přesilovce prostřelil Kejíka skoro z poloviny hřiště ŠTĚPÁN SLANÝ. Domácí brankář přes clonící protihráče nic neviděl. Asistence: Jaromír Ekl.
    12:17 Jakub JIRSA - 0:2
     
    12:17
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Perfektní přihrávku Novotného využívá zblízka JAKUB JIRSA a míček se vlní v brněnské síti podruhé. Asistence: Petr Novotný.
    5:35 Oldřich JIREČEK - 0:1
     
    5:35
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Nádhernou akcí se hosté dostávají do vedení. Karlovu přihrávku napříč hřištěm si našel OLDŘICH JIREČEK a proti jeho umístěné střele do růžku se Kejík nestačil přesunout. Asistence: Jakub Karel.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 41. Ondráček (Sládeček), 44. Mar. Nagy (Procházka II), 46. Slaný (vla.), 56. Horák (Brom) – 6. Jireček (Karel), 13. Jirsa (Novotný), 30. Slaný (Ekl), 44. Slaný, 51. Jirsa (Novotný), 60. Novotný (Ponomarev)


    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kejík (Kuhn) – Jalový, Andrle, Sládeček, Horák, Medek, Brom – Fuchs, Vlach, Gold – Dvořák, Mar. Nagy, Ondráček – Procházka II, Grábl, Maleček – Halama, Máček, Hronek.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Ponomarev – Slaný, Kadlec, Mlejnek, Novák – Jirsa, Ekl, Novotný – Dzierža, Spilka, Hřebřina – Karel, Jireček, Krajcigr – Nechvíle.

    Rozhodčí: Kačer, Vašíček

    Diváci: 169
    bahis siteleri