Třinec – Mountfield HK 6:0 (kon.) | Zlín – Liberec 2:4 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 3:5 (kon.)
K. Vary – Kometa Brno 9:1 (kon.) | Olomouc – Kladno 4:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (3:0, 1:0, 1:2)
HC Hvězda Praha
Pátek 14.02.2020, 16:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu - play-down • 14. kolo
Partner:
     
    58:27
    Zřejmě poslední vyloučení dnešního mače. Daniel Pavelec jde ven za krosček, jeho soupeř Nicolas Štefko dostává dvě minuty za hrubost.
     
    41:57
    Fighting. Erik Černý a David Bulík do sebe trošku zajeli a oba jdou na dvě minuty ven.
     
    36:04
    To byl krosček jak od masového vraha, zní nyní z delegátových úst. Já mám velkou sílu, brání se Dominik Mlejnek, který ale současně přiznává, že fauloval. Má to výhody sedět mezi trestnými lavicemi a komentovat.
     
    35:30
    Matyáš Potůček znovu dobublal na trestnou lavici, již podruhé během sedmi a půl minuty. Nyní dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:08
    Matyáš Potůček dostává dvě minuty za podrážení.
     
    27:50
    Faul, deset, žlutá. Správně pane Guth. Dvě minuty za napadení dostává Šimon Zdarsa a Hvězda jde do druhé přesilovky za sebou.
     
    23:20
    Vyloučení také na jihlavské straně. Václav Macek jde na dvě minuty ven kvůli hákování a přesilovku si za pět sekund zahraje i farma Dallasu Stars.
     
    21:28
    Na hřišti se pohybuje taková mlha, že nejsou vidět čáry, říká Petr Blecha, delegát. I přes to ale bystré oko sudích vidělo háček Filipa Hrona.
     
    08:13
    Je to samozřejmě jinak, Jakub Procházka dostává dvě minuty za zdržování hry – vystřelení nebo vyhození puku mimo kluziště.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Pavelec (Mlejnek), 5. Fábry (Nevšímal), 16. Nevšímal (Macek), 36. Melenovský (Adam), 55. Adam (Mlejnek) – 46. Jurak (Štefko, Potůček), 47. Spěváček (Černý)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vovsík, T. Adam, Macek, Janda, Sapík, Vranka, Hrbek – Jungwirth, Polodna, Melenovský – Valach, Nevšímal, Bulík – Mlejnek, Zdarsa, Pavelec – Sopotnik, Fábry
    HC Hvězda Praha: Sluka (Vavřena) – Vojta, Hron, Procházka, M. Adam, Kubata – Jurak, Potůček, Štefko – Černý, Helikar, Spěváček – Borodenko, Jelínek, Kubas

    Rozhodčí: Maršálek – Musil, Bernard
    thejrc.org