Mallorca – Alavés 1:0 (kon.) | Barcelona – Getafe 2:1 (kon.) | Villarreal – Levante 2:1 (kon.)
Granada – Valladolid 2:1 (kon.)
konec
Granada CF
2:1 (0:0)
Real Valladolid
Sobota 15.02.2020, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou utkání španělské La Ligy, které nabídlo obrovské drama až do samotného konce, nakonec se po výsledku 2:1 raduje z vítězství domácí Granada.

    Góly začaly padat až ve druhém poločase. A byl to Valladolid, kdo strhl vedení na svou stranu, Sergio Guardiola střelou od levé lajny dokonale zaskočil brankáře Silvu. Granadě se dlouho nedařilo, nakonec ale obrannou hráz soupeře prolomila, v 81. minutě se prosadil po centru Machíse z levé strany Antonio Puertas. To nejlepší na konec. V poslední nastavené minutě strhli svěřenci kouče Martíneze vítězství na svou stranu, po uvolnění přes obránce a střele na přední tyč rozpoutal obrovské nadšení na střídačce a v ochozech Carlos Fernández.

    Granada se díky vítězství vyhoupla před Bilbao na devátou pozici, Valladolid i přes porážku zůstává patnáctý.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:00:36)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Granada právě vstřelila branku!
    Obrovská vlna euforie se prohnala stadiónem, Granada v poslední nastavené minutě strhává vítězství na svou stranu! Po pravé straně utekl Vico, který v šestnáctce našel CARLOSE FERNÁNDEZE. Španělský útočník se krásně obtočil kolem Olivase, gólmanovi následně poslal ránu do protipohybu.
     
    90+5
    Hosté rezignovali na vítězství, jejich cílem je udržet proti aktivnějšímu soupeři cenný bod na cizí půdě.
     
    90+4
    Venezuelan Machís vyvinul obrovskou rychlost, Moyana předběhl na plné čáře. Fotbalisté Granady se nakonec dostali k zakončení, slabá hlavička Fernándeze se stala kořistí Masipa.
     
    90+3
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Óscar Plano, přichází Antoñito.
     
    90+2
    Zničehonic mohlo udeřit na straně hostů. Na pěknou nahrávku do pokutového území si naběhl Enes Ünal, turecký forvard si pokusem na bližší tyč na Silvu nepřišel.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.
     
    90
    Aktivní Darwin Machís si chtěl připsat další asistenci, tentokráte ovšem centr nabral přílišnou výšku, Carlos Fernández skákal za míčem marně.
     
    89
    Zbytečný faul a Fede Vico to moc dobře ví. Příliš pozdě si všiml, že má za zády Foulquiera, a že by Enes Ünal s velkou pravděpodobností přes druhého soka neprošel.
     
    88
    Antonio Puertas se přes dva hráče probil do šestnáctky, posléze ale v těžké pozici upadl. Snažil se alespoň vybojovat penaltu, sám však při teatrálním pádu zfauloval Moyana.
     
    87
    Fotbalisté Granady jsou jako polití živou vodou. Najednou je hřiště plné červeno-bílých dresů, svěřenci kouče Martíneze přeřadili na vyšší rychlostní stupeň.
     
    86
    Dlouho se díky zkoumání nehrálo, lze tedy očekávat, že se bude hrát hodně minut nad rámec základní hrací doby.
     
    85
    Gól je potvrzen! Většinou, když jde rozhodčí k videu, se původní výrok mění, v tomto případě se tak neděje. Radost fanoušků může pokračovat!
     
    84
    Arbitr si nechává klíčový moment přehrávat z několika úhlů, moc dobře ví, že jeho rozhodnutí ovlivní zbytek utkání...
     
    83
    Tak pozor! Rozhodčí Martínez dostal pokyn, aby se šel sám podívat na obrazovku. Že by gól Granady tedy nebyl uznán?
     
    82
    Chvilka napětí. Hlavní rozhodčí si celou situaci ještě nechává přezkoumat od videorozhodčího, zda autor branky Puerta nedosáhl branky za pomocí ruky.
     
    81
    Granada právě vstřelila branku!
    A ta se také děje, Granada vyrovnává! Šťastná ruka trenéra Martíneze, gól totiž zařídili střídající hráči! Machís posadil míč na hlavu ANTONIA PUERTASE, za jehož hlavičkou k levé tyči se Masip natahoval marně!
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hostující Real Valladolid je blízko velmi cenným třem bodům, Granada musí zabrat, jestli doma nechce zůstat s nulou.
     
    80
    Neva krásně přenesl hru na pravou stranu, kde si míč v těžké pozici dokázal zpracovat Dimitri Foulquier. Ten hledal Gonalonse, jehož pokryl Fede.
     
    79
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Sergi Guardiola, přichází Míchel.
     
    78
    Obranný nákop Kika Olivase středopolař Rubén Alcaraz prodloužil za sebe, do prostoru, kde žádný z jeho spoluhráčů nebyl. Všichni se vraceli z defenzivy.
     
    77
    Na podruhé to také neklaplo. Hlavní rozhodčí foukl do píšťalky ještě před dopadem míče, José Antonio Martínez si totiž dělal prostor v šestnáctce až příliš agresivně.
     
    76
    Jeden roh nevyšel, přijde druhý. Antonio Puertas odcentroval na přední tyč, odkud do zámezí odhlavičkoval balón Salisu Karim.
     
    75
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Toni Villa, přichází Waldo Rubio.
     
    74
    Nově příchozí Fede Vico se okamžitě zapojil do hry. Stal se součástí kombinační akce Granady, jež skončila centrem Herrery do rukavic brankáře.
     
    73
    Moc velké sousto na sebe vzal Dimitri Foulquier. Kulatý nesmysl si sice dokázal pokopnout mezi dva obránce, jenže proskočit mezi nimi už nedokázal.
     
    72
    Carlos Fernández se zbavil osobního strážce a na pravou stranu nahrál volnému Vadillovi. Ten se centrem snažil balón forvardovi vrátit, avšak včas vyběhl ze své svatyně Masip.
     
    71
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Álvaro Vadillo, přichází Fede Vico.
     
    70
    Úmysl Toniho Villy byl zjevný, vybojovat rohový kop. To se nepovedlo, Foulquier včas uskočil snaze o jeho nastřelení, míč nechal dojít až k brankáři.
     
    69
    Co hostům nelze upřít, to je obrovská bojovnost. Hráči v tmavé modrém se rvou o každý míč, nevypustí jediný souboj. Plano to ale nyní trošku přehnal, když se dopustil útočného faulu na Nevovi.
     
    68
    Kiko Olivas dlouho váhal s rozehrávkou a málem za to pykal. Fernándeze se nechal přiblížit do velmi nebezpečné pozice, situaci vyřešil malou domů Masipovi.
     
    67
    Rval se srdnatě, nakonec ovšem Enes Ünal neuspěl. jeho průnik přes tři hráči zastavil ve skluzu středopolař Herrera.
     
    66
    Opět Sergio Guardiola, jenž se snažil brankáře překvapit střelou na přední tyč. Tentokráte byl Rui Silva postavený o poznání lépe, míč zachytil do rukavic.
     
    65
    V pokutovém území ještě došlo k rozmíšce mezi Salisuem a Gonalonsem, rozehrávka se na malý moment odkládá. Rozhodčí pomerně rychle zklidnil obě horké hlavy.
     
    64
    Po levé straně si naběhl na přihrávku Toni Villa, jenž ji také obdržel od Garcíí. Posléze vyslal přízemní centr do šestnáctky, který přizvedl skluzující José Antonio Martínez. Bude se kopat roh.
     
    63
    Granada si pěknou kombinací vytvořila dobrou pozici. Z pravé strany centroval Álvaro Vadillo, jenže zakončující Carlos Fernández si nepohlídal postavení s obránci. Ofsajd.
     
    62
    Ztráta ve středu hřiště mohla Maxima Gonalonse hodně mrzet. nakonec ale francouzský středopolař tolik smutnit nemusí, neboť brejk, který vedl Enes Ünal, zastavil Sánchez.
     
    61
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Víctor Díaz, přichází Antonio Puertas.
     
    60
    U pravé lajny si s Nevou pohrál Óscar Plano. Na centr jako by mu však už nezbyly síly, slabým pokusem poslal míč do rukavic Silvy.
     
    59
    Pokračuje tlak Valladolidu. Kouč Martínez reaguje na tuto situaci, na střídačce se připravuje Puertas, Granada bude v blízké době podruhé střídat.
     
    58
    Na domácí nyní čeká těžký úkol. Sice byli před utkáním favoritem, avšak v jeho průběhu této roli nedostáli. Zatím jsou horším celkem.
     
    56
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Valladolid se ujímá zaslouženého vedení! Tak tento gól si Silva za rámeček určitě nedá. SERGIO GUARDIOLA si od levé lajny všiml, že gólman není v ideálním postavení a pokusil se ho překvapit přímou střelou na přední tyč. To se podařilo, brankář vyrazil balón do pravé části konstrukce, míč vzápětí chytl zvláštní trajektorii, díky níž nakonec zapadl do sítě!
     
    56
    Aktivita Valladolidu pokračuje. Z pravé strany vyslal centr do pokutového území Toni Villa, stopeři si tentokráte s Guardiolou poradili.
     
    55
    Alcaraz je zpátky na hřišti a vypadá to, že žádnou vážnější újmu na zdraví neutrpěl. Hned po svém návratu svedl úspěšný sprinterský souboj s Gonalonsem.
     
    54
    Při souboji s jedním z protihráčů si zranění pravé nohy přivodil Rubén Alcaraz. Uvidíme, zda bude středopolař schopen pokračovat ve hře, nebo jestli trenér Segio sáhne z důvodu zranění k prvnímu střídání.
     
    53
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Gil Bastiao Dias, přichází Darwin Machís.
     
    52
    Po výborném pasu Alcaraze se sám před gólmanem ocitl Sergio Guardiola, avšak skóre zůstává bezbrankové, forvard vystřelil přímo do dobře postaveného Silvy!
     
    51
    Následoval rohový kop. Centr Vadilla na přední tyč si našel José Antonio Martínez, jemuž však zakončení pravou nohou vůbec nevyšlo, slabý pokus skryl gólman.
     
    50
    Přízemní centr Nevy z pravé strany propadl až k Vadillovi, jenž se i z otočky pokusil vystřelit a nemířil vůbec špatně. Masip vyrazil ránu nad břevno.
     
    49
    Diase se Toni Villa zbavil, jenže si až příliš předkol balón, načež nedokázal ke kuletému nesmyslu přiběhnout dříve než Dimitri Foulquier.
     
    48
    Hostující fotbalisté se dožadovali odpískání ruky po kontaktu Fernándeze s balónem a jejich prosby byly vyslyšeny, forvard si skutečně horní částí těla pomohl.
     
    47
    Ani jeden trénérů o poločasové přestávce nesáhl ke změně, oba celky tedy hrají v původním rozpoložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:01.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil nad rámec prvního poločasu ani minutu. Skončil první poločas mezi Granadou a Valladolidem, který nám branku nenabídl a i na šance je utkání hodně chudé. Tu největší příležitost měl Carlos Fernández, jenž lobem sice přehodil gólmana, avšak od inkasovaného gólu zachránil hosty stoper Salisu. Hosté měli největší příležitost po standardní situaci, hlavička Olivase proletěla těsně vedle pravé tyčky.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    V závěru první půle ještě přichází pátá žlutá karta, z toho čtvrtá pro některého z hráčů. Jejím držitelem se stal Óscar Plano, který u lajny nepříjemně přišlápl pravý kotník Vadillovi.
     
    44
    Gilu Bastiau Diasovi selhalo zpracování, čehož využil k zaloření rychlého brejku Sergi Guardiola. Daleko ovšem nedošel, čistým skluzem se prezentoval Sánchez.
     
    43
    Druhý rohový kop Granady rozehrával Álvaro Vadillo na zadní tyč. Zajímavý centr se kroutil přímo do branky, což Masipa nerozhodilo, vyboxoval míč pravou rukou do bezpečí.
     
    42
    Óscar Plano se už už hnal do šance, v pohybu vpřed ho však zastavila píšťalka rozhodčí signalizujícího faul. Španěl si proti Foulquierovi nepočínal čistě.
     
    41
    Zatím to vypadá spíše na druhou možnost. Dlouhý odkop Masipa si pohlídal José Antonio Martínez, hlavičku ale poslal přímo k nohám Alcaraze.
     
    40
    Do konce poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se nějakého gólu nebo půjdou týmy do kabin za bezbrankového stavu?
     
    39
    Carlos Fernández by si měl dávat na podobné zákroky pozor. Žlutou kartu na kontě už má a zákrok na hlavu Plana také nebyl z těch méně bolestivějších.
     
    38
    Tentokráte zůstal Silva pouze v roli pozorovatele, po nebezpečné hlavičce stopera Olivase jen sledoval, jak kulatý nesmysl proletěl kousek vedle jeho levé tyčky.
     
    37
    V pohotovosti vzápětí musel být na druhé straně Rui Silva. Portugalský brankář skvěle odhadl, že García bude centrovat. Vyběhl si pro balón a schoval jej v náručí.
     
    36
    Velmi povedený signál, kdy Vadillo našel na přední tyči Gonalonse. Tomu rána nesedla, avšak o zem se míč odrazil velmi nepříjemně pro Masipa, gólman vytáhl balón nad břevno konečky prstů.
     
    35
    Dokonce se dostali tak daleko, že budou rozehrávat premiérový rohový kop. Vybojoval ho Álvaro Vadillo, který uspěl v souboji s Garcíou.
     
    34
    Domácí se snaží zklinit hru, jsou si moc dobře vědomi, že momentálně tahají za kratší konec provazu. A zatím se jim to daří.
     
    33
    Dobře to zamýšlel Sergi Guardiola, jenž už mohl střílet, avšak ještě v lepší pozici viděl Enese Ünala. Přihrávka měla oči, ale ve skluzu ji zblokoval Víctor Díaz.
     
    32
    Udělené žluté karty forvardovi se nelíbilo trerénovi Granady Diegu Martínezovi, který prohodil pár peprných slovíček směrem k rozhodčímu. Ten to slyšel a za odměnu udělil kouči rovněž žlutý kartónek.
     
    31
    Carlos Fernández až příliš ostřel zajel při presinku do Salisa, jenž v té chvíli dávno neměl míč na svých kopačkách. Žlutá karta je na místě.
     
    30
    Půl hodina utkání je minulostí. Bzebrankový stav přetrvává, zatímco víc a víc sílí tlak Realu Valladolid. Hosté chtějí překvapit a odvézt si všechny tři body.
     
    29
    Gil Bastiao Dias chtěl pokračovat směrem dopředu, jenže do cesty se mu postavil García. Křídelník souboj s ním neriskoval, raději se otočil a nahrál dozadu Sánchezovi.
     
    28
    Útočných faulů přibývá. Yangel Herrera se všemi dostupnými prostředky snažil vytvořit prostor, pravou nohou přitom podkopl Villu.
     
    27
    Máme tu změnu, kombinovat se snaží Granada. Zatím sledujeme velmi vyrovnané utkání, v němž však kromě šance Fernándeze nebyla k vidění žádná gólovka.
     
    26
    Přetažený centr Óscara Plana si našel Enes Ünal, v těžkém záklonu ovšem turecký útočník už nedokázal přiťuknout na penaltu nabíhajícímu Alcarazovi.
     
    25
    Carlos Fernández se dostal k prudké přihrávce, jenže neměl jak dál rozvíjet akci. Žádný ze spoluhráčů se mu nenabídl, nahrávka do země nikoho skončila v autu.
     
    24
    Na vlastní polovině vypomáhají Valladolidu v kombinaci i oba forvardi. Sergio Guardiola dostal povedenou nahrávku, avšak neporadil si se zpracováním, čehož ihned využil Neva.
     
    23
    Hosté opět poněkud přidali na aktivitě. Ta alespoň na chvíli ochabne, neboť Villa při snaze o kličku nedovoleně atakoval Foulquiera.
     
    22
    Ze střední vzdálenosti, tedy z nějakých dvaceti metrů, vypáli tvrdou ránu středopolař Rubén Alcaraz. Rána šla těsně nad, Silva nemusel zasahovat.
     
    21
    Carlos Fernández patří k nejaktivnějším hráčům Granady utkání. Znovu si nabíhal za obranu, avšak Herrera dal pasu malou výšku, zasáhl Kiko.
     
    20
    V posledních okamžicích se hra pořádně kouskuje. Byl to Álvaro Vadillo, který se tentokráte dopustil faulu, když v hlavičkovém souboji trošku popostrčil Plana.
     
    19
    Svěřenci kouče Martíneze mohli jít do vedení, ale neděje se tak! Carlos Fernández obdržel fantastický balón za obranu, dokonce i přehodil brankáře, jenže včas zareagoval stoper Salisu, jenž odkopl míč směřující do branky do zámezí!
     
    18
    Valladolid je v posledních minutách jednoznačně aktivnějším týmem. Kombinuje na polovině soupeře a hledá mezírku v jeho defenzivě.
     
    17
    Kdyby Sergi Guardiola ukázal lepší reflexy, mohl jít Valladolid do vedení! Centrovaný míč Sánchez podskočil, překvapený forvard ovšem s touto variantou nepočítal, od jeho boku se kulatý nesmysl odrazil ke gólmanovi.
     
    16
    Dimitri Foulquier dokázal utéct Villovi, jenže stalo se tak za pomocí faulu, kdy pravý obránce Granady pravou rukou trefil soupeře do obličeje. Hlavní rozhodčí ocenil tento zákrok žlutou kartou.
     
    15
    Parádní individuální akcí se prezentoval Gil Bastiao Dias. Z pravé strany se zbavil osoboního strážce, vzápětí technický pokus poslal těsně nad břevno.
     
    14
    Pěkné přenesení, kterému zatleskali i domácí fanoušci, předvedl Álvaro Vadillo. Herrera si se zpracováním poradil, může pokračovat v rozvíjení kontru.
     
    13
    Tentokráte Plano centr přetáhl na zadní tyč, kde se nejvýše vyšplhal do vzduchu Sergi Guardiola. Hlavičku ovšem poslal přímo do rukavic brankáře.
     
    12
    Po rohovém kopu si hráči v tmavě modrém vyzkoušejí také standardní situace. U levé lajny Villu nebezpečně sjel Villa.
     
    11
    Už v jedenácté minutě tahá sudí Martínez žlutou kartu. Vysloužil si ji Fede, který zezadu podrazil soka bez zjevného úmyslu hrát balón.
     
    10
    Není kam spěchat. Do kombinace hostujícího celku se zapojil i gólman Jordi Masip, jemuž adresoval dlouhou malou domů Kiko.
     
    9
    Další atak Valladolidu z levé strany nevyšel. Dimitri Foulquier okamžitě po zisku míče hledal Fernándeze, ten si však neporadil s Garcíou.
     
    8
    Nedovolený zákrok přichází i na druhé straně. Carlos Fernández si dobře pokryl balón, následně se nechal strčit Salisem, rozhočí opět přerušil hru.
     
    7
    Hodně nešikovně šel do souboje středopolař Yangel Herrera. Kolumbijec ce skluzu úplně minul balón, trefil jen nohy Fedeho. Jasný faul.
     
    6
    Óscar Plano odcentroval na přední tyč, kde ale nebyl žádný z jeho spoluhráčů, nýbrž José Antonio Martínez, který odvrátil kulatý nesmysl do bezpečí.
     
    5
    Bude se kopat první rohový kop. Vybojoval jej Real Valladolid poté, co se Plano protáhl mezi dvěma soky a posléze nastřelil Nevu.
     
    4
    Dlouhý nákop stopera Martíneze nepřinesl kýžené ovoce. Za obranu si sice nabíhal Fernández, avšak Kiko na balón doskočil.
     
    3
    Po levé straně se snažil uvolnit Toni Villa. Neúspěšně, tak se pokusil alespoň odcentrovat, jenže přes Foulquiera míč neprocpal.
     
    2
    Domácí nastoupili do utkání v tradičních červeno-bílých dresech, zatímco hosté navlékli dresy barvy tmavě modré.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, Díaz (C), Sánchez, J. A. Martínez, Neva – Bastiao Dias, Y. Herrera, Gonalons, Vadillo – C. Fernández.
    Náhradníci: A. Escandell – Azeez, Eteki, Köybaşı, Machís, Vico, Puertas.

    Real Valladolid: Masip – Moyano (C), Olivas, Karim, Raúl García – Plano, Fede, Alcaraz, T. Villa – Guardiola, Ünal.
    Náhradníci: Churripi – Antoñito, Míchel, Porro, Sandro Ramírez, Rubio, Sánchez.

    Rozhodčí: Martínez – Alonso, Noval.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Real Valladolid

    Real Valladolid bude v utkání proti Granadě rád za jakýkoliv bod. Momentálně se pohybuje na patnáctém místě La Ligy a ještě zdaleka nemá vyhráno v boji o záchranu mezi tuzemskou elitou, neboť na osmnáctou Mallorcu má Valladolid náskok osmi bodů. Svěřenci trenéra Segia z předešlých pěti ligových střetnutích odešli poraženi jen jednou, avšak hned třikrát remizovali, klíčový souboj na hřišti Mallorcy ovšem zvládli za plný počet bodů. Nejlepším střelcem týmu je Sergio Guardiola společně s Enesem Unalem, oba skórovali čtyřikrát.
     
    Granada CF

    Fotbalisté Granady mohou být s dosavadním průběhem sezóny nadmíru spokojeni. Po 23 odehraných kolech se nacházejí na desáté pozici, uzavírají tedy první polovinu tabulky, přičemž mohou klidně zabojovat i o pohárovou Evropy, na šestý Real Sociedad činí ztráta pouhých sedm bodů. Svěřenci kouče Martíneze z posledních pěti ligových utkání hned třikrát prohráli, avšak proti Atléticu Madrid, Barceloně, ani Seville se body neočekávaly. Granada nezvládla rovněž úvodní duel semifinále španělského poháru, na půdě Bilbaa prohrála 0:1. V ofenzivě tým táhne především trojice Puertas, Machís, Fernández, tito tři fotbalisté vsítili čtyři ligové góly.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer! Vítám vás při sledování 24. kola španělské La Ligy, u zápasu mezi Granadou a Realem Valladolid.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Milan Huppert

    Branky: 81. Puertas (Machís), 90+6. C. Fernández (Vico) – 56. Guardiola

    Karty:   16. Foulquier (GRN), 31. C. Fernández (GRN), 32. Martínez (GRN) – 11. Fede (RVL), 45. Plano (RVL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:1. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 19:13.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, Díaz (C) (61. Puertas), Sánchez, J. A. Martínez, Neva – Bastiao Dias (53. Machís), Y. Herrera, Gonalons, Vadillo (71. Vico) – C. Fernández.
    Náhradníci: A. Escandell – Azeez, Eteki, Köybaşı, Machís, Vico, Puertas.

    Real Valladolid: Masip – Moyano (C), Olivas, Karim, Raúl García – Plano (90+3. Antoñito), Fede, Alcaraz, T. Villa (75. Rubio) – Guardiola (79. Míchel), Ünal.
    Náhradníci: Churripi – Antoñito, Míchel, Porro, Sandro Ramírez, Rubio, Sánchez.

    Rozhodčí: Martínez – Alonso, Noval

    Diváci: 15 782
    bahis siteleri