Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – New Jersey 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:1 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (kon.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (kon.)
Tampa – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:4 (0:2, 3:1, 0:1)
Nashville Predators
Sobota 15.02.2020, 21:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje zámořská NHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy St. Louis Blues a Nashville Predators.
     
    St. Louis Blues

    Hokejisté dnes domácího celku St. Louis Blues prožili v úterý v Anaheimu hrůzné chvilky. Ve třinácté minutě totiž na lavičce Bluesmanů zkolabovala opora zadních řad Jay Bouwmeester. Díky včasnému zásahu lékařů obou celků byl obránce St. Louis stabilizován a převezen do nemocnice. Došlo k srdeční zástavě a použit musel být defibrilátor. Zápas byl okamžitě ukončen a o náhradním termínu se jedná. Celý tým pak v Anaheimu zůstal přes noc. Až poté, co se dozvěděl, že se jeho stav zlepšil, odcestoval do Vegas k dalšímu duelu, kde Bluesmani padli 5:6 po prodloužení. V Západní konferenci domácí vedou tabulku se čtyřiasedmdesáti body a jako obhájci SC tak mají rozehranou velmi dobře i letošní sezónu.

    Nejproduktivnější hráči

    David Perron – 55 bodů (23+32)
    Ryan O'Reilly – 51 bodů (10+41)
    Brayden Schenn – 46 bodů (20+26)
     
    Nashville Predators

    Hosté z Nashvillu se v tabulce ve stejné konferenci nacházejí na desátém místě a na postupové místo do play-off ztrácejí deset bodů. Je to rozhodně stále hratelné, ale aby se vyřazovacím bojům více přiblížili, měli by sbírat body. Na svém kontě jich mají jednašedesát. Predátoři po prohře 2:6 ve Vancouveru zastavili dvouzápasový bodový půst a na svém ledě bodovali, když jednoznačně porazili New York Islanders 5:0. A dnes by rádi na tento úspěch navázali i na ledě St. Louis, kde je však nečeká žádná procházka růžovým sadem. Další těžká bitva o body a ještě na venkovním kluzišti. Čeká nás zajímavý souboj, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Roman Josi – 56 bodů (14+42)
    Filip Forsberg – 38 bodů (18+20)
    Matt Duchene – 35 bodů (11+24)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Nashville. Domácí celek tak má svému soupeři dnes co vracet.

    St. Louis Blues – Nashville Predators 2:4
    Nashville Predators – St. Louis Blues 3:2sn
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání na československou stopu nenarazíme. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Úvodní sestavy:

    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Faulk, Bortuzzo, Dunn – Steen, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Sanford – Bozak, Thomas, Blais – Kyrou, Barbašev, MacEachern.

    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Fabbro, Josi, Ekholm, Tinordi, Y. Weber, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, Mikael Granlund – Turris, Duchene, F. Forsberg – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Watson, Sissons, Järnkrok.

    Rozhodčí: Nicholson, Pochmara – Smith, Brisebois.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál Nick Bonino, a tak mohl jít Nashville do první akce. Ovšem přihrávka ve středním pásmu byla sražená mezi střídačky.
     
    00:33
    Mezi kruhy si nabruslil Rocco Grimaldi, který se nacházel ve vyložené střelecké pozici. Ovšem zamířil jen doprostřed branky, kde se nacházel připravený Jake Allen.
     
    01:31
    Domácímu mužstvu se dlouho nedařila rozehrávka, a tak přišel dlouhý pas, za kterým si najel jeden z hostujících obránců.
     
    02:00
    Na levé straně se nacházel Jaden Schwartz, který měl kolem sebe hodně prostoru. Jeho pokus ale zamířil jen nad branku.
     
    03:00
    Začalo se zhurta, ovšem Blues zatím chybí klid při přechodové fázi. Tentokrát domácí celek zahrál na zakázané uvolnění.
     
    04:01
    Další přihrávka domácího mužstva skončila za brankou Predators, kde se první nacházeli obránci. Nashville hraje v úvodu střetnutí skvěle.
     
    04:31
    Cink! Matt Duchene zachytil rozehrávku soupeře mezi kruhy a poté zakončil do levé tyče. Predators byli velice blízko vedení.
     
    04:51
    A pozor, máme tu boxerskou vložku! Do sebe se pustili Brayden Schenn (St. Louis) a Filip Forsberg (Nashville). Pěstní souboj vyhrál zcela jednoznačně domácí borec.
     
    04:54
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Brayden Schenn – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Filip Forsberg – 5 min., bitka).
     
    05:33
    Do předbrankového prostoru si najeli Calle Järnkrok a Austin Watson. První jmenovaný znovu vystřeli, ovšem mířil do prostoru, kam Jake Allen dosáhl.
     
    06:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Skóre zápasu se poprvé mění a hostující celek jde zaslouženě do vedení! VIKTOR ARVIDSSON přihrál za branku, odkud mu kotouč vrátil Mikael Granlund. První jmenovaný pak zamířil z úhlu do horní části branky, čímž nachytal kanadského gólmana. Asistence: Mikael Granlund.
    06:29 Viktor ARVIDSSON - 0:1
     
    08:01
    St. Louis Blues posunulo černou gumu do útočného pásma a vydalo se na střídačku. Ani Predators se daleko nedostali, jelikož jim odpískán ofsajd.
     
    Střely na branku: 0:7.
     
    08:19
    Znovu se přerušuje, protože domácí mužstvo vyhodilo přes všechny čáry. Bude se tak vhazovat před brankářem Blues.
     
    08:37
    Odražený kotouč zamířil do kruhu pro vhazování, kde se nacházel Ivan Barbašev. Ruský útočník měl před sebou odkrytou branku, ovšem jeden z obránců se po kotouči rychle natáhl a vypíchl jej k zadnímu hrazení.
     
    08:59
    A další bitka! Robert Bortuzzo (St. Louis) a Jarred Tinordi (Nashville) sundali rukavice a pobili se. Znovu vyhrál domácí hráč, který soupeři přetáhl dres přes hlavu a dal mu co proto.
     
    08:59
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Robert Bortuzzo – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Jarred Tinordi – 5 min., bitka).
     
    09:45
    Jeden z hostů se prohnal u hrazení kolem obránce a poté zakončil na první tyč. Ovšem celou situaci přečetl Jake Allen, který držel pozici u tyče.
     
    10:42
    St. Louis Blues je za očekáváním, vždyť v dosavadním průběhu trefilo branku soupeře pouze jednou. Nashville hraje směrem dozadu skvěle.
     
    11:46
    Rocco Grimaldi se hnal do útočného pásma, kde byl ale dříve než černá guma. Po komerční přestávce se bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    Střely na branku: 1:8.
     
    12:02
    Na ose si od soupeře odstoupil Tyler Bozak, který okamžitě přebral přihrávku od zadního mantinelu a vystřelil. Jenomže Juuse Saros byl na správném místě a znovu zasáhl.
     
    12:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vedení hostujícího mužstva už je dvoubrankové! MATT DUCHENE si nabruslil do levého kruhu pro vhazování, odkud zamířil přesně k bližší tyči. Asistence: Filip Forsberg a Kyle Turris.
    12:23 Matt DUCHENE - 0:2
     
    13:42
    Mám pocit, že ještě pár pěstních soubojů uvidíme. Sammy Blais atakoval Callea Järnkroka, který stejně přihrál do druhé vlny, odkud přišlo zakončení. Jake Allen vytáhl další zákrok, tentokrát ramenem.
     
    14:53
    Nashville se tentokrát nedostal přes střední třetinu, a tak přišlo nahození za soupeřovu branku. Ovšem jinak hrají Predators daleko lépe nežli jejich soupeři.
     
    15:13
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Matt Duchene – 2 min., sekání).
     
    15:40
    Domácímu celku se početní výhoda zatím nedaří, soupeři se totiž dvakrát povedlo vyhodit přes všechny čáry.
     
    16:34
    Jarred Tinordi se sice nacházel pod tlakem a chtěl vyhodit o mantinel. Měl velkou dávku štěstí, jelikož trefil hranu plexiskla.
     
    16:41
    Z hranice pravého kruhu se napřáhl Tyler Bozak, který mířil po ledě ke vzdálenější tyči. Finský brankář přilepil beton k zemi a pod něj schoval černou gumu.
     
    17:09
    Ve vyložené pozici se nacházel Zachary Sanford, jenž přebral kotouč od zadního hrazení. Domácí útočník mířil těsně vedle levé tyče, tohle vypadalo hodně slibně.
     
    17:34
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Zachary Sanford – 2 min., sekání).
     
    18:38
    Zleva se pokoušel o přihrávku Kyle Turris, který viděl dobře postaveného spoluhráče. Filip Forsberg se snažil usměrnit puk do branky, ale gólman byl proti.
     
    19:01
    Sám na brankáře se hnal Ryan Johansen, který mířil nad lapačku. Jenomže Jake Allen vytáhl výborný zákrok, kterým drží svůj tým stále ve hře.
     
    19:50
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (David Perron – 2 min., podrážení).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dvacetiminutovka se hrála dlouho, ovšem spokojenější je rozhodně Nashville, který zaznamenal dvě branky. Viděli jsme také dvě bitky, které ovládlo St. Louis, jenomže to je malá útěcha. Výkon Predators byl fantastický a zaslouženě vede.

    Střely na branku: 7:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Nashville se dvakrát pokoušel prodrat do útočného pásma, ale domácí se v obou případech zmocnili černé gumy a vyhodili.
     
    21:30
    Přihrávka mířila přes brankoviště na zadní tyč, kde už číhal Mikael Granlund. Finský reprezentant se ke střele nedostal, protože puk byl přizvednut.
     
    21:59
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Craig Smith – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:06
    Z vrcholu levého kruhu pro vhazování vystřelil Brayden Schenn, ovšem ani on neodčaroval kouzlo hostujícího maskovaného muže.
     
    22:41
    St. Louis Blues znovu zahrálo na zakázané uvolnění, tohle rozhodně není povedený výkon tohoto celku.
     
    23:00
    A další icing domácího mužstva.
     
    24:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    tyčka, břevno a gól, takto by se dala rychle popsat tato branka. ZACHARY SANFORD se nacházel v pravém kruhu, odkud nastřelil bližší tyč, od níž se kotouč odrazil do břevna a zamířil za brankovou čáru. Asistence: Sammy Blais a Robert Thomas.
    24:13 Zachary SANFORD - 1:2
     
    24:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    KYLE TURRIS našel velmi rychlou vedení a vrací Predators do dvoubrankového vedení! Kanadský útočník sebral kotouč u mantinelu a vydal se na hranici kruhu pro vhazování, odkud přesně zamířil mezi brankářovu lapačku a beton. Asistence: Ryan Johansen.
    24:34 Kyle TURRIS - 1:3
     
    25:46
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Johansen – 2 min., podrážení).
     
    26:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Rozjíždí se nám gólové hody, když se Blues prosadili v početní výhodě. Kotouč létal z jedné až se do něj opřel Brayden Schenn, který vyzval k teči JADENA SCHWARTZE. Autor branky byl výborně postaven a už měl snadnou úlohu. Asistence: Brayden Schenn a David Perron.
    26:18 Jaden SCHWARTZ - 2:3
     
    Střely na branku: 11:17.
     
    27:19
    Jake Allen chyboval za brankou, kde mu kotouč utekl soupeři. Jenomže Rocco Grimaldi si počínal příliš zbrkle, tak puk do brány nezasunul ani přesně nepřihrál.
     
    28:10
    Alex Pietrangelo byl přibrzděn u modré čáry, a tak se ocitl v ofsajdovém postavení.
     
    28:41
    Tentokrát se Matt Duchene proháčkoval až před branku, ovšem nezakončil. Odražený puk pak našel mezi kruhy Kyle Turris, jehož snažení z otočky zastavil brankář betonem.
     
    29:30
    St. Louis Blues znovu odevzdalo černou gumu, ovšem to samé předvedl také soupeř. Domácí se tak schovali za vlastní branku a čekají na prostřídání formací.
     
    30:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Doslova darované vyrovnání! Tyler Bozak napadal rozehrávajícího Mattiase Ekholma. Puk se ze souboje u zadního hrazení dostal vedle branky, odkud nabídku přijal pohotový JORDAN KYROU. Asistence: Tyler Bozak.
    30:50 Jordan KYROU - 3:3
     
    32:02
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Jarred Tinordi, jehož pokus domácího brankáře pořádně zastrašil, jelikož puk mířil těsně vedle pravé tyče.
     
    32:56
    Tentokrát do útočného pásma zajel Mikael Granlund, který trefil jen prvního bránícího hráče. Domácímu se pak povedlo poslat černou gumu do středního pásma.
     
    Střely na branku: 12:20.
     
    33:16
    Nashville Predators se znovu hnal za útočnou akcí, která byla přerušená pro ofsajd. Po reklamní přestávce se hra vrátí do střední třetiny.
     
    34:20
    Sice jsme byli svědky šesti gólů, ovšem nikterak zázračná podívaná to rozhodně není. Ve hře je totiž hodně nepřesností, a tak chybí pohledné akce.
     
    35:06
    Zadovkou přihrával před branku Brayden Schenn, který viděl najíždějícího Mackenziea MacEacherna. Jenomže Juuse Saros udržel beton u první tyče a znovu zasáhl.
     
    36:03
    Tvrdou ránu z jedné vyslal proti brance Justin Faulk, který mířil někam pod horní tyč. Hostující brankář si povyskočil a kotouč se štěstím vyrazil před sebe.
     
    37:16
    Na druhé straně se tvrdou ránou od modré čáry prezentoval Yannick Weber, ovšem také Jake Allen dělovku nepropustil za svá záda.
     
    37:38
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Roman Josi – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:00
    Na levé straně měl hodně prostoru David Perron, který se do střely položil celou váhou. Jeho bomba zamířila těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    39:30
    St. Louis Blues zvýšilo obrátky a rázem je lepším celkem na ledové ploše. Zleva vystřelil Colton Parayko, jehož pokus vykopl hostující brankář betonem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Sice jsme viděli šest branek, ovšem ani to nebyla záruka kvalita. Ve druhé periodě se dlouho hrálo nemastné a neslané střetnutí, jenže závěr periodu už byl ve stylu Blues. St. Louis si najednou vytvářelo jednu šanci za druhou, avšak Juuse Saros byl proti a drží vyrovnaný stav.

    Střely na branku: 17:22.
    Střely na branku ve druhé třetině: 10:7.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Nashville sice vyhrál vhazování, ale hned poslal kotouč na zakázané uvolnění. Vypadá to, že se hodně bude přerušovat také ve třetí části hry.
     
    40:36
    Do útočného pásma vletěl Roman Josi, který se toho nebal a vzal to středem. Jeho pokus ale skončil v brankářově lapačce.
     
    41:32
    Přihrávka hostujícího mužstva mířila přes střed na pravou stranu, odkud byla poslána na střídačku Predators. Znovu se tak přerušuje a bude se vhazovat před finským gólmanem.
     
    42:02
    Vyražený kotouč si mezi kruhy našel Alexander Steen, který s ním zakvrdlal a poslal jej vedle levé tyče. Tohle byla další slibná šance St. Louis Blues.
     
    42:36
    Zakončení z levé strany vyslal Vince Dunn do hole soupeře, následně musel Juuse Saros zasáhnout ramenem. Kotouč poskakoval v brankovišti, odkud jej odklidil Roman Josi.
     
    43:08
    Dalším střeleckým pokusem se prezentoval Jordan Kyrou, který nastřelil jen prvního bránícího hráče. Černá guma se pak odrazila do středního pásma.
     
    43:42
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Carl Gunnarsson – 2 min., držení).
     
    43:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hostující celek se díky přesilové hře vrací do vedení! Tvrdou ránu vyslal Roman Josi, Jake Allen puk neudržel, a tak se k dorážce dostal MIKAEL GRANLUND. Asistence: Roman Josi a Kyle Turris.
    43:59 Mikael GRANLUND - 3:4
     
    45:02
    Od vlastní branky na útočnou modrou čáru přihrával Dante Fabbro, jenomže Craig Smith se po černé gumě natahoval marně. Pro zakázané uvolnění se hra přesune zpátky před finského gólmana.
     
    45:08
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Brayden Schenn – 2 min., vysoká hůl).
     
    45:37
    Střílenou přihrávku posílal mezi kruhy Kyle Turris, který viděl položenou hůl spoluhráče. Craig Smith ale zamířil jen vedle levé tyče a Blues se pak osvobodili.
     
    47:04
    Zleva vystřelil Nick Bonino, který trefil jen prvního bránícího hráče. St. Louis Blues vyhodilo a tentokrát se v oslabení ubránilo.
     
    48:51
    Vyhození středem zachytil Justin Faulk, jehož pokus pak vyrazil hostující brankář. Následně hra byla přerušená, protože Robert Bortuzzo se chtěl poprat. Nejprve si vybral Viktora Arvidssona a poté také Callea Järnkroka. Oba potencionální soci o bitku nestáli.
     
    Střely na branku: 19:27.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Sammy Blais – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Calle Järnkrok – 2 min., hrubost).
     
    49:36
    Ke dvěma pokusům se dral Matt Duchene, který se gólově neprosadil. Nejprve trefil prvního soupeře a poté byl jeho pokus vyražen brankářem.
     
    52:00
    Domácímu mužstvu čas rychle utíká, další jeho akce byla zastavená hned za modrou čárou.
     
    Střely na branku: 20:27.
     
    53:03
    Dlouhou dobu proti přesile bojoval Ryan O'Reilly, který udržel puk pro Blues. Následně se střelou od mantinelu prezentoval David Perron, ovšem hostující gólman byl na tuto variantu připraven.
     
    53:33
    Nashville hraje ve vlastním pásmu jednoduše, puk okamžitě letěl ven ze třetiny. St. Louis Blues tak bude muset začít znovu.
     
    53:48
    Domácí se vrátili do útočného pásma a před branku se tlačil Alex Pietrangelo, jenž byl v rozhodujícím momentu seknut, avšak vylučovat se nebude.
     
    55:22
    Zpoza branky se snažil vykroužit Jaden Schwartz, který chtěl přihrát na zadní tyč, ale spoluhráče nenašel. Stejný hráč pak pálil z velkého úhlu, ale odkrytý kout brány netrefil.
     
    56:19
    Alex Pietrangelo směřoval přihrávku na modrou čáru, puk byl ale zachycen soupeřem. Predators opět obloučkem poslali černou gumu do neutrální zóny.
     
    57:20
    Přihrávku po mantinelu zachytil Colton Sissons, jenž okamžitě vyhodil. Tlak domácího mužstva dál roste a vyrovnávací branka už visí ve vzduchu.
     
    58:22
    Jake Allen odjíždí z branky a pouští do hry šestého bruslaře. Podaří se Nashvillu Predators ubránit se?
     
    58:54
    Domácí celek mačká soupeře jako citrón, ale střelecky se nedokáže prosadit. Kotouč zachytil Colton Sissons, jehož pokus ze vzduchu zamířil těsně vedle levé tyče a píská se ofsajd. St. Louis Blues si tak vyžádalo oddechový čas!
     
    58:59
    Před finským brankářem bylo rušno a toho chtěl využít Alex Pietrangelo. Jeho nahození si Juuse Saros našel a znovu zasáhl.
     
    59:40
    Roman Josi zachytil puk, který obloučkem poslal do středního pásma. Následně se branku pokoušel trefit Nick Bonino, avšak Alex Pietrangelo nahození zastavil.
     
    Konec zápasu.
     
    Velmi dlouhé střetnutí je u konce, z vítězství se raduje Nashville, který byl o kousek šťastnější. Od poloviny zápasu bylo sice St. Louis nebezpečnější, ovšem Juuse Saros branku zazdil a už žádný kotouč za svá záda nepustil. Naopak Predators ve poslední dvacetiminutovce využili přesilovou hru, když se o rozhodující trefu postaral Mikael Granlund, a tak dva body putují k hostujícímu mužstvu.

    Střely na branku: 27:27.
    Střely na branku ve třetí třetině: 10:5.
     
    Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Kyle Turris (Nashville) 1+2
    2. Matt Duchene (Nashville) 1+1
    3. Jaden Schwartz (St. Louis) 1+0
     
    S konstatováním, že Nashville Predators zvítězil v těžkém duelu, se loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (23:51:05)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 25. Sanford (Blais, Thomas), 27. Schwartz (B. Schenn, Perron), 31. Kyrou (Bozak) – 7. Arvidsson (Mikael Granlund), 13. Duchene (F. Forsberg, Turris), 25. Turris (Johansen), 44. Mikael Granlund (Josi, Turris)


    St. Louis Blues: Allen (Binnington) – Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Faulk, Bortuzzo, Dunn – Steen, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly, Sanford – Bozak, Thomas, Blais – Kyrou, Barbašev, MacEachern.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Fabbro, Josi, Ekholm, Tinordi, Y. Weber, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, Mikael Granlund – Turris, Duchene, F. Forsberg – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Watson, Sissons, Järnkrok.

    Rozhodčí: Nicholson, Pochmara – Smith, Brisebois

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri