Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – New Jersey 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 4:1 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (kon.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.) | St. Louis – Nashville 3:4 (kon.)
Tampa – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Edmonton Oilers
Sobota 15.02.2020, 22:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Kailer YAMAMOTO - 1:4
     
    59:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Další hra bez brankáře Floridy je ale rychle potrestaná. KAILER YAMAMOTO od útočné modré čáry bez větších potíží zamířil do prázdné brány. 1:4. Asistence: Leon Draisaitl.
    58:02 Darnell NURSE - 1:3
     
    58:02
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté se ubránili začínajícímu tlaku a gólem do prázdné klece zřejmě rozhodují o své dnešní výhře. DARNELL NURSE z vlastního pásma jen plácl do puku, který nakonec přes celé kluziště zamířil do branky. 1:3. Bez asistence.
    48:45 Jonathan HUBERDEAU - 1:2
     
    48:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři se zaslouženě dostávají do hry. Dlouho kombinovali v útočném pásmu, až se branky dočkali. Ekblad posunul puk za bránu JONATHANU HUBERDEAUOVI, který si najel na levý kruh a přesnou střelou na přední šibenici vymetl pavučinku. 1:2. Asistence: Aaron Ekblad a Aleksander Barkov.
    40:13 Leon DRAISAITL - 0:2
     
    40:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé! Oilers se po vítězném buly dostávají do dvoubrankového vedení. Nugent-Hopkins si vybruslil mezi kruhy a bekhendem chtěl vypálit. Jeho pokus ale k bráně nedoputoval, až se střely ujal Yamamoto. Jeho pokus Montembeault vyrazil k LEONU DRAISAITLOVI, který neměl problém vsítit svůj 33. gól v sezoně a připsat si 91. kanadský bod. 0:2. Asistence: Kailer Yamamoto a Ryan Nugent-Hopkins.
    15:14 Adam LARSSON - 0:1
     
    15:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. Ve velké šanci o pár sekund dříve se ještě Nugent-Hopkins neradoval, ovšem akce Edmontonu pokračovala. Právě Nugent-Hopkins na modré čáře našel ADAMA LARSSONA, jehož dělovka skončila v síti. 0:1. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Kailer Yamamoto.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 49. Huberdeau (Ekblad, Barkov) – 16. A. Larsson (Nugent-Hopkins, Yamamoto), 41. Draisaitl (Yamamoto, Nugent-Hopkins), 59. Nurse, 60. Yamamoto (Draisaitl)


    Florida Panthers: Montembeault (Bobrovskij) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Stillman, Brown, Yandle – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Connolly, Trocheck (A), Hoffman – Sceviour, Toninato, Vatrano – Pysyk, Acciari, Matheson.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – A. Larsson, Klefbom (A), Bear, Nurse (A), Benning, Jones – Yamamoto, Draisaitl (A), Nugent-Hopkins – Chiasson, Haas, Gagner – Khaira, Sheahan, J. Archibald – P. Russell, Cave, Benson.

    Rozhodčí: O´Halloran, Lambert – Nansen, Pancich

    Diváci: 15 069
    ocianews.com