Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:4 (0:2, 1:0, 1:2)
Mountfield HK
Sobota 15.02.2020, 16:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 16. kolo
Partner:
     
    59:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pavel Šugár – 2 min., faul loktem).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Vostiňák – 2 min., hrubost).
     
    57:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Skóre se mění až nyní, kdy se Piráti dostali do útoku a konečně se také prosazují v početní výhodě. DOMINIK PERNÝ byl osamocen mezi kruhy, kam dostal přihrávku. Obránce Pirátů zamířil a trefil pravou šibenici. Asistence: Ondřej Čech.
     
    56:50
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (David Brožek – 2 min., držení).
     
    55:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu další branka, která potvrzuje triumf hostujícího celku v Chomutově. Pavel Šimek našel přihrávku zpoza branky MATĚJE BENEŠE, jemuž se i s pomocí tyčky povedlo překonat brankáře Bajgara. Asistence: Pavel Šimek.
     
    53:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesně v moment, kdy se domácí hráč vracel z trestné lavice, dávají hosté důležitou a nejspíše rozhodující branku. MATĚJ NOVOTNÝ dostal přihrávku na levý kruh a milimetrově přesně zakončil. Na tohle už byl Bajgar krátký. Asistence: Michal Beneš.
     
    53:17
    Matyáš Bajgar je naprosto jasně mužem utkání. Chomutovská jednička nyní zareagovala na teč mezi kruhy a rychle se přesunula. Výborný zákrok!
     
    51:55
    Lukáš Koblížek se nyní pokoušel prosadit z dorážky, ale jeho zakončení po ledě skvěle vyrazil svým betonem Matyáš Bajgar!
     
    51:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pavel Šugár – 2 min., podrážení).
     
    50:51
    Matěj Beneš opustil trestnou lavici, po levé straně šel do útoku a u pravé tyčky připravil gólovou situaci pro Adama Jirků. Ten ale jeho nabídku odmítl, Bajgar skvěle zakročil!
     
    48:43
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Matěj Beneš – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Čech – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Matěj Pinkas – 2 min., hrubost).
     
    47:55
    Piráti následně spálili další velkou šanci! Ondřej Čech se hnal do útočné třetiny a před Tichým šel do bekhendové kličky, kterou ale hostující brankář skvěle zachytil!
     
    47:23
    Na druhé straně projel jeden z hráčů od levého mantinelu až k pravé tyčce, ale bekhendové zakončení se do branky nedostalo. Skvěle zasáhl Bajgar!
     
    44:20
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Matěj Havlíček – 2 min., hrubost).
     
    40:23
    Obrovská šance pro domácí na srovnání stavu! Jan Ekrt vybojoval kotouč a mezi kruhy oslovil Tomáše Šilare, jeho svižné zakončení ale brankář Tichý skvěle chytá!
     
    38:10
    Sám na branku nyní unikal Filip Döring, kterému ale při zakončení vložil do rány hokejku obránce, a tak puk sotva doputoval k brankáři. Vostiňák se pokusil o dorážku z úhlu, ale bránu netrefil.
     
    34:28
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Šimon Táborský – 2 min., podrážení).
     
    33:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kouzlo hostující branky je pokořeno až nyní, kdy se prosazuje chomutovský JAN EKRT! Ten dostal přihrávku před branku, ke které byl zády. Kotouč nabral na bekhend a z otočky se parádně prosadil pod víko. Asistence: Ondřej Čech a Tomáš Šilar.
     
    30:09
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Adam Jirků – 2 min., krosček).
     
    28:45
    Královehradečtí nyní spálili snad tisíciprocentní tutovku! Matěj Pinkas si vyměnil kotouč se spoluhráčem a mohl zakončovat do úplně prázdné branky, puk ale trestuhodně netrefil a ten pak skončil pod Bajgarem!
     
    25:31
    Geisl našel před brankou volného Koblížka a ten nastavil hokejku. Hostující hráč se už dokonce radoval, ale kotouč skončil na tyčce a vypadl ven z brankoviště!
     
    24:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Novotný – 2 min., hákování).
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:23
    Nyní měli Piráti velkou smůlu. Radek Jenček vybojoval kotouč a předal jej mezi kruhy, odkud zakončoval Filip Döring. Ten již překonal Tichého, ale jeho ránu zastavila branková konstrukce!
     
    11:09
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Michal Beneš – 2 min., hákování).
     
    07:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Následná protiakce ale už hostujícímu celku vyšla a ten tak jde do dvoubrankového trháku. Hosté si najeli do brankoviště, kde zůstal kotouč na betonu brankáře. Za záda Bajgara jej pak poslal LUKÁŠ KOBLÍŽEK. Asistence: Michal Beneš a Matyáš Budina.
     
    05:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Jenček – 2 min., držení hole).
     
    02:35
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pavel Šimek – 2 min., podrážení).
     
    00:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se na pravém kruhu dostal ke střele hostující MATĚJ BENEŠ, který svižným zakončením zápěstím trefil horní růžek branky Bajgara. Asistence: Adam Jirků a Matěj Havlíček.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 34. Ekrt (Čech, Šilar), 58. Perný (Čech) – 1. Ma. Beneš (Jirků, Havlíček), 8. Koblížek (Mi. Beneš, Budina), 54. Novotný (Mi. Beneš), 56. Ma. Beneš (Šimek)


    Piráti Chomutov: Bajgar (Ciple) – Poch, Perný, Husinecký, Pöschl, Rykl, Jenček, Badinka, Döring – Spudich, Šugár, Šilar, Vostiňák, Čech, Novotný, Ekrt.
    Mountfield HK: Tichý (Žalčík) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček, Jerman, Žaba, Pinkas – Giesl, Budina, Šimek, Jirků, Ma. Beneš, Novotný, Souček, Koblížek, Brož, Mi. Beneš.

    Rozhodčí: Domský – Bláha, Pěkný.
    thejrc.org