Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:5 (1:0, 1:4, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 15.02.2020, 13:45 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 16. kolo
Partner:
     
    44:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera využívá dvojnásobnou přesilovou hru, když přidává šestý gól. Po vyhraném buly se ke kotouči na modré dostal MICHAL BYSTROŇ. Ten si několikrát pohrál s kotoučem, jenž poslal do pravé šibenice! Asistence: Matěj Prčík a Dominik Petr.
     
    35:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou gólů! SAMUEL RAJČAN se blýskl krásnou individuální akcí, když se prosmýkl kolem obránců a poslal touš mezi betony Filipa Tučka! Bez asistence.
     
    32:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ridera poprvé v utkání vede! Alex Kotásek to udělal výborně, když strhl hru doprava a vystřelil na branku. Jeho pokus vyrazil betonem Filip Tuček před sebe. Volného kotouče si všiml PETR PAVELEC, jenž neměl problém poslat puk do branky! Asistence: Alex Kotásek a Dominik Petr.
     
    29:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté podruhé v utkání vyrovnávají stav utkání! Daniel Kosina našel SAMUELA RAJČANA, který se štěstím dostal puk do sítě. Tuček jeho pokus vyrazil, ale touš se dostal za jeho záda! Asistence: Daniel Kosina.
     
    23:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí soubor využívá přesilovou hru a jsou opět ve vedení. Max Kutlvašr to vymyslel vskutku náramně, když nahodil puk na Dareka Bartošáka. Plachtící touš zasáhl TADEÁŠ HOLENDA, který překonal gólmana hostí: Asistence: Max Kutlvašr.
     
    20:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté vstupují do druhé třetiny vyrovnávající brankou! Michal Bystroň narýsoval ideální pas na ALEXE KOTÁSKA, jenž projel přes dvojici obránců. Sám byl před Tučkem,kterého si rozhýbala poslal puk mezi betony! Asistence: Michal Bystroň a Dominik Petr.
     
    02:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ujímá vedení! ADAM RAUŠ se prosmýkl po levé straně do pásma. Zkušené křídlo naznačilo bekhendové zakončení, ale kotouč trefil mezi betony Dareka Bartošáka! Asistence: Tadeáš Holenda a Jan Kuchta.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 3. Rauš (Holenda, Kuchta), 24. Holenda (Kutlvašr) – 21. Kotásek (Bystroň, Petr), 30. Rajčan (Kosina), 33. Pavelec (Kotásek, Petr), 36. Rajčan, 45. Bystroň (Prčík, Petr)


    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Besmák, Zych (C), Kuchta, Číhal, Kutlvašr – Juřica, Báťa, Rauš (A), Janko, Holenda, Teplý, D. Krejčí, Prchal, Bačkovský, Kravec, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Irgl) – Bystroň (A), Pavič, Spurný, Kosina, Řepa, Vřeský, Prčík – Holaník (C), Kotásek, Přibyl, Petr (A), Rajčan, Pavelec, Schauer, Melovský, Skřipčák
    Trenér: Jan Vavrečka

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Tomáš Kučera, Kristýna Hájková

    Diváci: 55
    ocianews.com