Mladá Boleslav – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
4:3 (3:1, 0:0, 1:2)
HC Meteor Třemošná
Sobota 15.02.2020, 12:15 • RT TORAX ARENA • Extraliga dorostu - play-down • 15. kolo
Partner:
     
    52:20
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Nevíš co s pukem, vystřel! Toho se teď řídil MAXMILIÁN HOŠŤÁLEK, který jen tak nahodil na bránu a k překvapení všech puk končí za brankovou čarou. Asistence: Matyáš Krasanovský a Jiří Reiser.
     
    47:21
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Poté, co se Meteorští ubránili porubskému tlaku se do útoku vydal sám JIŘÍ BENÍŠEK a zakončil střelou po ledě.
     
    43:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Halata se protáhl kolem střídaček a chtěl vystřelit k první tyči. Uviděl ale najíždějícího KRZYSZTOFA MACIASE, takže volil střílenou přihrávku před bránu, do které zmíněný hráč jen nastavil hůl a puk prošel Vondrašovi mezi bruslemi. Asistence: Matěj Halata.
     
    17:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    JAKUB ŚLUSARCZYK získal kotouč na vlastní modré, kde nabral svou klasickou rychlost a de fakto samostatný únik zakončil střelou po ledě. Puk prošel gólmanovi mezi betony.
     
    16:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    Velmi rychlá odpověď přišla po technickém provinění Třemošné. Díky zakázanému uvolnění se hra přesunula před Ženíška a po vhazování, které Halata vyhrál, zakončil a dostal opět Porubu do vedení MAXIM VEHOVSKÝ. Asistence: Matěj Halata a Krzysztof Macias.
     
    15:23
    Třemošná právě vstřelila branku!
    V levém rohu dlouho hráči bojovali o kotouč až s ním vyjel Balák a na konci akce, kdy Slíž hájil levou tyč, dorážkou přeci jen dotlačil kotouč za čáru DANIEL KAISER. Asistence: Jiří Beníšek a Jan Balák.
     
    03:58
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí se nakonec dokázali dostat zpět do přesilového postavení a kolem Ženíška zakombinovat. Střela Hlaváče od modré se odrazila těsně před gólmanem a když ještě KRZYSZTOF MACIAS nastavil hůl, byl kotouč mezi betony dopraven za brankovou čáru. Asistence: Filip Hlaváč a Matěj Halata.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 4. Krz. Macias (Hlaváč, Halata), 17. Vehovský (Halata, Macias), 18. Ślusarczyk, 44. Macias (Halata) – 16. Kaiser (Beníšek, Balák), 48. Beníšek, 53. Hošťálek (Krasanovský, Reiser)


    HC RT TORAX Poruba: Slíž (Drabčík) – Černý, Hlaváč, Kac. Macias, Gelnar, Bechný, Borkovec – Krz. Macias, Halata, Vehovský – Ślusarczyk, Koudelný, Chovanec – Lambert, Kovalčík, Stodůlka – Szcześniak, Kalužík
    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (Vondráš) – Čarda, Dolhý, Plecitý, Malkovský, Bláha, Balák, Albrecht, Hošťálek – Reiser, Beníšek, Sieger, Dvořák, Fiala, Krasanovský, Pešek, Kaiser, Beránek

    Rozhodčí: Velčovský – Czubaj, Rychlý
    bahis siteleri