Trenčín – Michalovce 8:1 (kon.) | Nitra – Pohronie 0:0 (kon.) | Sereď – Ružomberok 2:2 (kon.)
konec
AS Trenčín
8:1 (2:1)
MFK Zemplín Michalovce
Sobota 15.02.2020, 14:00 • Štadión MŠK Žilina, Žilina • Niké liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    AS Trenčín vstoupí do jarní části nejvyšší slovenské ligy střetnutím proti Michalovcům, které mohou jeho hráči v případě vítězství přeskočit. Rozdíl mezi oběma celky činí pouhé dva body a domácí by rádi udělali první krok k vytoužené a nyní vysněné účasti ve skupině o titul.
    Pozvánka na sobotní střetnutí mezi AS Trenčínem a Michalovci
     
    AS Trenčín

    Fotbalisté Trenčína strávili zimu na 8. místě slovenské ligy a během zimní přípravy odehráli tři přípravná utkání proti českým týmům, když postupně vyzvali Karvinou (0:0), Frýdek-Místek (5:0) a naposled Zbrojovku Brno, kterou porazili v dalším zápase bohatém na branky 3:2.
    Fotbalisté Trenčína uzavřeli zimní přípravu výhrou nad Brnem
     
    MFK Zemplín Michalovce

    Michalovce se budou snažit prodloužit svou vítěznou sérii, když v závěru zimní části slovenské ligy vyhráli tři ligová utkání za sebou. Zemplín během zimní přípravy odehrál jedno přípravné utkání, když na konci ledna změřil síly s ambiciózní Austrií Vídeň a prohrál s ní 2:0.
    Rozhovor s hostujícím brankářem Michalovců Matúšem Kirou
     
    Vzájemné zápasy

    Fotbalisté obou týmů se střetli naposledy na začátku letošní sezóny a Michalovce doma vyhrály těsně 2:1.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Trenčín: Bergsen – Šulek (C), Križan, Kapuadi, Ligeon – El Mahdioui – Zubairu, Roguljić – Bukari, Čataković, van Kessel.
    Náhradníci: Šemrinec – Koolwijk, Comvalius, Kadák, Gomer Jr., Kpekawa, Depetris.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Konstantinidis, Carrillo, Soler, Vojtko – Grič – Danko (C), Savvidis, Neofytidis, Kountouriotis – Sidibé.
    Náhradníci: Dehtiar – Kolesár, Turik, Kvocera, Kolesár, Hovhannisyan, Chovan.

    Rozhodčí: Erik Gemzický. Asistenti: Tomáš Somoláni, Andrej Hrmo. Čtvrtý rozhodčí: Bálint Kišš. VAR: Branislav Haviernik.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Fotbalisté Trenčína vstoupili do utkání dobře a již ve druhé minutě se dostali do zakončení, hostující brankář Matúš Kira ale zasahovat nemusel a kopalo se od brány.
     
    3
    Osman Bukari využil volného prostoru na pravém křídle a do šestnáctky hostujícího týmu poslal pěkný centr, Michalovce ho ale vzápětí dokázaly odvrátit do bezpečí.
     
    5
    A další střelecký pokus domácího týmu, který tentokrát přišel na levé straně hřiště zpoza šestnáctky a zamířil vysoko nad bránu brankáře Matúše Kiry.
     
    6
    Trenčín je od úvodních minut zápasu výrazně lepším týmem a nyní se dostal k centru na levé straně šestnáctky, Matúš Kira byl ale připraven a míč ukryl ve svých rukavicích.
     
    7
    Osman Bukari si nabíhal do šestnáctky na nádherný centr z levého křídla, jenže byl dobře pokryt jedním z hostujících obránců, který následný hlavičkový souboj vyhrál.
     
    8
    Gino van Kessel se rozhodl pro přízemní střelu ze střední vzdálenosti, která byla příliš slabá, a hostující brankář Matúš Kira si s ní bez problému poradil.
     
    10
    Trenčín právě vstřelil branku!
    ANTE ROGULJIĆ si naběhl uprostřed šestnáctky na nádherný centr Gina van Kessela z levého křídla a parádní hlavičkou o zem poté zamířil ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Gino van Kessel.
    10. Ante ROGULJIĆ - 1:0
     
    11
    Jakub Grič se dostal na pravém křídle k centru, který byl příliš dlouhý, a žádný z hostujících hráčů na něj nedosáhl. Trenčín poté chyboval v rozehrávce, nebezpečí ale uhasil.
     
    13
    Martin Šulek nyní využil volného prostoru v blízkosti pravého rohového praporku a do šestnáctky poslal centr, který zamířil přímo do rukavic brankáře Matúše Kiry.
     
    14
    Issa Modibo Sidibé si nabíhal na přední tyči na přízemní centr z pravého křídla, Richard Križan ho ale skvěle pokryl a odvrátil míč na rohový kop.
     
    14
    Michalovce daly gól! Kyriakos Savvidis na přední tyči skvěle prodloužil centr z rohového kopu za sebe a JAKUB GRIČ ze středu šestnáctky zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 1:1! Je srovnáno. Asistence: Stanislav Danko.
    14. Jakub GRIČ - 1:1


    Zdroj: www.huste.tv
     
    15
    Domácí Gino van Kessel si nyní naběhl na hranici malého vápna na přihrávku Osmana Bukariho z pravé strany šestnáctky a rozvlnil síť, jeho gólu ovšem předcházel ofsajd! Gól teď tedy neplatí.
    15. Gino van Kessel dokázal skórovat, gól ale neplatil! Ofsajd.
    Zdroj: www.huste.tv
     
    18
    Domácí Gino van Kessel je v úvodu zápasu hodně aktivní a nyní se snažil prosadit podél levé postranní čáry, jenže fauloval a Michalovce mohly v klidu rozehrávat.
     
    19
    Christos Kountouriotis se dostal uprostřed šestnáctky po přízemním centru z pravého křídla ke střele placírkou, se kterou si Menno Bergsen snadno poradil.
     
    20
    Gino van Kessel si naběhl na vzdálenější levé tyči brány na přetažený centr z pravé strany hřiště a bez přípravy napřáhl k prudké střele, kterou pak Matúš Kira fantasticky vyrazil! Reflexivní zákrok.
     
    21
    Trenčín právě vstřelil branku!
    RUBEN LIGEON se dostal na levé straně hřiště v blízkosti šestnáctky k centru, který přelétl hlavu brankáře Matúše Kiry a překvapivě pak zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Asistence: Abdul Zubairu.
    21. Ruben LIGEON - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    23
    Osman Bukari se na pravé straně šestnáctky pěkně uvolnil a po zasekávačce do jejího středu napřáhl k prudké přízemní střele, která byla zablokována.
     
    26
    Osman Bukari se dostal uprostřed šestnáctky k ostré střele, která byla zablokována, a následná dorážka Hamzy Čatakoviće minula pravou tyč!
    26. Hamza Čataković se dostal k dorážce a minul pravou tyč!
    Zdroj: www.huste.tv
     
    27
    Matúš Kira měl obrovské potíže, nakonec ale centr ze standardní situace, kterou na pravé straně rozehrál Ante Roguljić, dokázal ze vzduchu stáhnout do rukavic.
     
    31
    Ze zápasu uběhlo úvodních třicet minut a domácí fotbalisté Trenčína vedou nad hosty z Michalovců těsně 2:1. Hosté jsou teď aktivnější, jenže centry ze stran nic nepřináší.
     
    32
    Fotbalisté Michalovců se nyní dostali k centru na pravé straně šestnáctky a dožadovali se odpískání rohového kopu, jenže následoval pouze odkop od brány Trenčína.
     
    34
    Osman Bukari se snažil uvolnit na hranici šestnáctky, jenže do cesty se mu dobře postavil hostující obránce Ían Pino Soler, který byl vzápětí faulován.
     
    35
    Ante Roguljić rozehrál na pravé straně hřiště standardní situaci a na vzdálenější levou tyč posílal pěkný diagonální centr, jenže Matúš Kira ho stáhl do rukavic.
     
    36
    Osman Bukari dokázal zpracovat těžký míč v blízkosti pravé postranní čáry a vzápětí byl na vlastní polovině hřiště jedním z hostujících fotbalistů faulován.
     
    39
    Fotbalisté Michalovců poměrně často ztrácejí míč po zbytečně nepřesných přihrávkách a dávají Trenčínu příležitosti k tomu, aby navýšil své jednobrankové vedení.
     
    40
    Útočník Issa Modibo Sidibé si naběhl na hranici šestnáctky na kolmou přihrávku a bez přípravy mířil přízemní střelou ke vzdálenější pravé tyči, Menno Bergsen si s ní ale bez problému poradil!
     
    42
    Ante Roguljić rozehrál na pravé straně hřiště standardní situaci v podobě zkráceného rohového kopu a jeho následná střela minula vzdálenější levý horní roh brány.
     
    43
    Fotbalisté Trenčína předvedli v rychlém sledu dvě nepřesné dlouhé kolmé přihrávky a Matúš Kira v obou případech snadno rozehrával. Blíží se závěr poločasu.
     
    44
    Ruben Ligeon si nabíhal na levé straně šestnáctky na pěkný oblouček, jenže měl k míči příliš daleko a navíc se provinil proti pravidlům. Byl mu pískán útočný faul.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Jakub Grič sice dokázal rychle odpovědět na úvodní branku v podání Anteho Roguljiće, jenže v polovině prvního poločasu poté vrátil Trenčínu ztracené vedení Ruben Ligeon. Skóre po prvním poločase dnešního střetnutí zní. AS Trenčín 2 MFK Zemplín Michalovce 1.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:59.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Trenčín poslal do šestnáctky v rychlém sledu dva přízemní centry, jenže ani v jednom případě se ke střele na bránu nedostal a fotbalisté hostí se dokázali ubránit.
     
    48
    Abdul Zubairu fauloval v blízkosti středové čáry a stal se prvním potrestaným hráčem dnešního zápasu. Karta.
     
    49
    Hamza Čataković se nádherně uvolnil na levé straně šestnáctky, jeho následná přízemní střela z úhlu ale byla zablokována. Následovalo autové vhazování Trenčína.
     
    51
    Trenčín právě vstřelil branku!
    ANTE ROGULJIĆ si nyní naběhl na přední tyči na zpětný centr od Osmana Bukariho z pravé strany šestnáctky a přízemní střelou procedil míč pod Matúšem Kirou – 3:1! Asistence: Osman Bukari.
    51. Ante ROGULJIĆ - 3:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    52
    Gino van Kessel vzápětí mohl skórovat na levé straně šestnáctky, jenže jeho přízemní centr z nulového úhlu byl sražen na rohový kop, který rozehraje Aschraf El Mahdioui.
     
    54
    Trenčín právě vstřelil branku!
    OSMAN BUKARI si poté naběhl na pravé straně šestnáctky na fantastickou kolmou diagonální přihrávku od Anteho Roguljiće a parádní střelou z úhlu vymetl bližší pravý horní roh sítě! Trenčín dominuje a vede 4:1. Asistence: Ante Roguljić.
    54. Osman BUKARI - 4:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    55
    Michalovce se pokusily odpovědět střelou zpoza šestnáctky, následný pokus z levé strany hřiště ale zamířil vysoko nad bránu a Menno Bergsen v klidu odkopával od brány.
     
    55
    Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Georgios Neofytidis, přichází Jozef-Šimon Turik.
     
    57
    Michalovce mají obrovské problémy a je otázkou času, kdy hostující tým sáhne k prvnímu střídání, aby oživil svou hru a případně ještě dokázal utkání zdramatizovat.
     
    58
    Gino van Kessel si nabíhal v blízkosti šestnáctky na vysoký pas z pravého křídla a málem se mu ho podařilo parádně zpracovat, Ían Pino Soler ale míč odvrátil do autu.
     
    59
    Ante Roguljić na pravé straně hřiště rozehrál standardní situaci a následná hlavička Richarda Križana olízla břevno, od kterého se míč odrazil do zámezí! K pátému gólu teď nechybělo příliš.
     
    61
    Ze zápasu uběhla hodina hry a Trenčín má utkání proti Michalovcům rozehrané skvěle, když krátce po přestávce přidal další dva góly a nyní vede nad hosty 4:1.
     
    62
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Abdul Zubairu, přichází Ryan Koolwijk.
     
    63
    Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Stanislav Danko, přichází Milan Kvocera.
     
    64
    Domácí Ante Roguljić nyní mohl zkompletovat hattrick, když nádhernou technickou střelou z hranice šestnáctky mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, brankář Matúš Kira ovšem vytáhl úžasný zákrok a míč teď vyrazil na roh!
    64. Ante Roguljić nádherně protáhl hostujícího Matúše Kiru!
    Zdroj: www.huste.tv
     
    66
    Jakub Grič se pokoušel po přetaženém centru z pravé strany hřiště o pohotový volej, jenže míč na levé straně šestnáctky netrefil dobře a navíc se vzápětí pískal ofsajd.
     
    67
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Hamza Čataković, přichází David Depetris.
     
    69
    Steve Kapuadi byl zřejmě nyní hráčem, který zachránil domácí tým na brankové čáře a odvrátil míč na rohový kop. Následný centr Michalovců ale žádné nebezpečí nepřinesl.
     
    71
    Střídající David Depetris si zpracoval míč po přetaženém centru z pravého křídla a na levé straně šestnáctky se dostal k prudké střele, která byla hosty zablokována.
     
    72
    Střídání v týmu MFK Zemplín Michalovce: ze hřiště odchází Issa Modibo Sidibé, přichází Armen Hovhannisyan.
     
    75
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Domácí ASCHRAF EL MAHDIOUI rozehrál v těsné blízkosti šestnáctky volný přímý kop a parádní technickou střelou pak vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! AS Trenčín vede nad hosty 5:1!
    75. Aschraf EL MAHDIOUI - 5:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    76
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Ante Roguljić, přichází Jakub Kadák.
     
    78
    Trenčín právě vstřelil branku!
    OSMAN BUKARI si naběhl na vzdálenější pravé tyči na přízemní centr Gina van Kessela z levé strany šestnáctky a po zpracování míče skóroval do prázdné brány! Asistence: Gino van Kessel.
    78. Osman BUKARI - 6:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    81
    Fotbalisté Michalovců na levé straně hřiště rozehráli rohový kop, Trenčín ale následný centr uprostřed šestnáctky bez problému odvrátil. Hosté dnes inkasují debakl.
     
    82
    Armen Hovhannisyan si naběhl uprostřed šestnáctky na krásný centr z pravého křídla a pokusil se skórovat z voleje, jeho následný pohotový pokus ale zamířil vysoko nad.
     
    84
    Ían Pino Soler zatáhl za záchranou brzdu a za taktický faul byl okamžitě potrestán žlutou kartou. Karty: 1-1.
     
    85
    Domácí fotbalisté pěkně vypálili na ose hřiště a jejich táhlá přízemní střela vzápětí těsně minula vzdálenější pravou tyč brány hostujícího týmu!
     
    87
    Trenčín právě vstřelil branku!
    OSMAN BUKARI si naběhl uprostřed šestnáctky na parádní přihrávku Gina van Kessela z pravé strany pokutového území a střelou do prázdné brány vsítil hattrick! Asistence: Gino van Kessel.
    87. Osman BUKARI - 7:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    89
    Trenčín právě vstřelil branku!
    JAKUB KADÁK využil parádního centru Osmana Bukariho z levé strany hřiště a na vzdálenější pravé tyči hlavou zamířil do sítě! Domácí opět skórují a vedou 8:1! Asistence: Osman Bukari.
    89. Jakub KADÁK - 8:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Fotbalisté AS Trenčína si v úvodním střetnutí jarní části slovenské ligy s chutí zastříleli proti Michalovcům, které domů odjely s pořádným debaklem. Fantastický zápas odehrál Osman Bukari, který zkompletoval hattrick a navíc k němu přidal dvě asistence. Trenčín se zásluhou suverénního vítězství posunul na páté místo a svého dnešního soupeře přeskočil o bod. Konečný výsledek střetnutí zní. AS Trenčín 8 MFK Zemplín Michalovce 1. (16:09:39)

    Tomáš Reiner

    Branky: 10. Roguljić, 21. Ligeon, 51. Roguljić, 54. Bukari, 75. El Mahdioui, 78. Bukari, 87. Bukari, 89. Kadák – 14. Grič

    Karty:   48. Zubairu (TRE) – 84. Soler (MIC)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 13:5. Střely mimo: 4:0. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 12:13.
    AS Trenčín: Bergsen – Šulek (C), Križan, Kapuadi, Ligeon – El Mahdioui – Zubairu (62. Koolwijk), Roguljić (76. Kadák) – Bukari, Čataković (67. Depetris), van Kessel.
    Náhradníci: Šemrinec – Koolwijk, Comvalius, Kadák, Gomer Jr., Kpekawa, Depetris.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Konstantinidis, Carrillo, Soler, Vojtko – Grič – Danko (C) (63. Kvocera), Savvidis, Neofytidis (55. Turik), Kountouriotis – Sidibé (72. Hovhannisyan).
    Náhradníci: Dehtiar – Kolesár, Turik, Kvocera, Kolesár, Hovhannisyan, Chovan.

    Rozhodčí: Erik Gemzický. Asistenti: Tomáš Somoláni, Andrej Hrmo. Čtvrtý rozhodčí: Bálint Kišš. VAR: Branislav Haviernik
    thejrc.org