Tampa – Philadelphia 5:3 (kon.) | Florida – Edmonton 1:4 (kon.) | Minnesota – San Jose 0:2 (kon.)
Montreal – Dallas 3:4 (po pr.) | Ottawa – Toronto 2:4 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:3 (kon.)
Calgary – Chicago 4:8 (kon.) | Arizona – Washington 3:1 (kon.) | Vegas – NY Islanders 1:0 (kon.)
Pittsburgh – Detroit 5:1 (kon.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.)
Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
konec
Ottawa Senators
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 16.02.2020, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Mitchell MARNER - 2:4
     
    58:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Gól do prázdné brány střílí MITCHELL MARNER. Hostující hráč získal puk na svou hůl a těsně před vlastní modrou čárou krásným obloučkem dopravil puk až do brány soupeře. 2:4. Asistence: Auston Matthews.
    49:44 Cody GOLOUBEF - 2:3
     
    49:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa opět o chlup smazává své manko. Chabot na modré čáře posunul puk CODYMU GOLOUBEFOVI na levý kruh. Obránce Senators následně přesně vystřelil k bližší tyči. Skvělou práci odvedl na brankovišti Duclair, přes jehož tělo brankář Campbell nic neviděl. 2:3. Asistence: Thomas Chabot a Brady Tkachuk.
    36:13 Connor BROWN - 1:3
     
    36:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa se po krásné akci dostává zpět do utkání. Tierney zpoza brány posunul puk Naměstnikovovi, který ještě vybídl před prázdnou klecí CONNORA BROWNA. Brown už neměl problém zakončit a trefil se tak proti svému bývalému zaměstnavateli. 1:3. Asistence: Vladislav Naměstnikov a Chris Tierney.
    31:48 William NYLANDER - 0:3
     
    31:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto určuje tempo zápasu a nyní už vede o tři branky. WILLIAM NYLANDER získal puk v útočném pásmu, rychle si jej vyměnil s Tavaresem, který také vystřelil. Kapitán hostů sice nemířil mezi tři tyče, ale těsně před brankovištěm právě Nylander tečoval ránu do protipohybu Högberga. 0:3. Asistence: John Tavares.
    21:53 Jake MUZZIN - 0:2
     
    21:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují do dvoubrankového vedení. JAKE MUZZIN dostal na modrou čáru přihrávku Kerfoota a utaženým pokusem překvapil Högberga. Domácí brankář přes několik těl vůbec nic neviděl. 0:2. Asistence: Alexander Kerfoot a Timothy Liljegren.
    04:11 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    04:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První střela hostů je gólová. AUSTON MATTHEWS dotahuje Davida Pastrňáka na čele tabulky střelců a také on přidává 42. trefu v sezoně. Elitní centr Maple Leafs se po levém křídle po protečovaném puku dostal dopředu a střelou mezi betony procedil kotouč pod Högbergem. 0:1. Asistence: Zach Hyman a Travis Dermott.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 37. Co. Brown (Naměstnikov, Tierney), 50. Goloubef (Chabot, B. Tkachuk) – 5. Matthews (Hyman, Dermott), 22. Muzzin (Kerfoot, Liljegren), 32. W. Nylander (Tavares), 59. Marner (Matthews)


    Ottawa Senators: M. Högberg (32. C. Anderson) – Chabot (A), Hainsey (A), N. Zajcev, Reilly, DeMelo, Goloubef – Duclair, Anisimov, N. Paul – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Batherson, Tierney, Naměstnikov – Sabourin, White, Ennis.
    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (Andersen) – Holl, Muzzin, Barrie, Dermott, Liljegren, Sandin – Marner (A), Matthews (A), Hyman – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – Kapanen, Spezza, Engvall – Timashov, F. Gauthier, Clifford.

    Rozhodčí: Charron, Hanson – Cormier, Racicot

    Diváci: 18 544
    bahis siteleri