České Budějovice – Svarog Teplice 2:5 (kon.) | Interobal Plzeň – FTZS Liberec 6:5 (kon.)
konec
Dynamo PCO České Budějovice
2:5 (1:2)
Svarog FC Teplice
Neděle 16.02.2020, 19:00 • SH TJ Lokomotiva České Budějovice • 1. Futsal liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    37:07
    Žlutou kartu dostává Benát (Dynamo PCO České Budějovice).
     
    33:29
    Teplice právě vstřelily branku!
    Lerch nejprve zlikvidoval první střelu Černého, který vypálil odražený balon znovu na bránu. Do cesty se postavil Hric, který si míč srazil do branky. Smůla pro domácí.
     
    32:48
    Teplice právě vstřelily branku!
    Závaru před domácí brankou využívá César. Pouzar nezachytil otočku Djaelsona, který posunul na Césara, který fotbalovými jesličkami posílá míč za záda Lercha
     
    29:28
    Teplice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je OSSORIO. Asistence: Litvinov. Z pravé strany poslal Litvinov křižnou přihrávku na volného Ossoria, který se odpoutal od Hrice a balon chladně uklidil do prázdné branky.
     
    28:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je HRIC. Z přímého kopu vyrovnává Hric! Přímému kopu předcházela šance Pouzara, který se řítil na brankáře, ale při střele byl faulován. Míč si postavil Hric a nekompromisní ranou levačkou iklidil míč do pravého rohu branky. Srovnáno 2:2
     
    21:10
    Teplice se s tím nemažou a hned od začátku zejí aktivitou. Po krásné kombinaci se dotal Claudinho až před golmana, kterého ošálil takzvaným lobem. Míč letěl do branky, kde ho vykopl z čáry navrátilec Lengyel.
     
    18:10
    Břevno trefuje Baran, který po přisunutí Césara otestoval konstrukci Lerchovi branky. Štěstí pro domácí.
     
    17:35
    Z přímého kopu Pouzar trefuje dobře postaveného brankaře. Škoda.
     
    14:59
    Do prázdné branky stačilo uklidit Djaeslonovi míč putující z levé strany hřiště. Kde se vzal, tu se vzal Benát, který ale nedopustil navýšení skóre hostů.
     
    12:35
    Zvoníme! Hric napálil ze slušné vzdálenosti po zemi míč do tyče. Brankař Dieago má dobře postavenou branku.
     
    10:52
    Teplice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je BARAN. Asistence: Černý. Neskutečné, během 30 vteřin hosté otáčejí kolem zápasu. Hráči minulého golu si vyměnili role. Černý zleva poslal Baranovi nabídku, která se nedala odmítnou. Baran hlavičkou posílá Teplice do vedení.
     
    10:24
    Teplice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je ČERNÝ. Asistence: Baran. To je smůla. Domácí z rozhrávky inkasují. Baran zachytil balon, přistrčil ho Černému, který ranou pod víko srovnává.
     
    04:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je BENÁT. Asistence: Sláma. Z brejku hostů je branka domácích. Sláma posunul do leva na Benáta, který naznačil střelu, stáhnul si míč podrážkou a levačkou na zadní tyč otevřel skóre zápasu. Geniální.

    Štěpán Prokeš

    Branky: 5. Benát (Sláma), 29. Hric – 11. Černý (Baran), 11. Baran (Černý), 30. Ossorio (Litvinov), 33. César (Djaelson), 34. Hric (vla.)

    Karty:   38. Benát (CEB)


    Dynamo PCO České Budějovice: Lerch – Pouzar, Mašát, Hric – Benát, Sláma, Hrbáč
    Svarog FC Teplice: Dieago – Hůla, Žolcer, César, Claudinho, Černý (K), Baran, Litvinov, Tato, Kunzl, Djaelson, Šebek, Mario

    Rozhodčí: Rygl – Matyš. Delegát Chyba
    thejrc.org