Innsbruck – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 16.02.2020, 17:30 • Tiroler Wasserkraft Arena • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, ANTONÍN BOŘUTA vyvezl kotouč až do útočného pásma, počkal si na správný moment a pak procedil střelu mezi nohama jednoho z bránících hráčů, který na brankové čáře zkoušel zasáhnout.
     
    58:10
    Darling je na střídačce, Innsbruck to zkouší v šesti.
     
    55:05
    Luciani v rychlém brejku přebruslil obránce, ve velké rychlosti ale nezvládl přehodit Darlingův beton.
     
    50:03
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Berisha – 2 min., podrážení). Znojemský útočník v souboji o puk v útočném pásmu poslal soupeře k ledu.
     
    45:06
    Rána z hole Bořuty po vyhraném buly končí na vnější konstrukci branky, Darling vůbec neviděl.
     
    45:02
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Zajc – 2 min., hákování).
     
    39:15
    McRae mohl hned vzápětí svou chybu napravit, když se středem kluziště dostal až před Darlinga, svůj bekhendový blafák ale nedotáhl do konce.
     
    38:48
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    V momentě, kdy Orli jasně kontrolovali hru, darují soupeři na zlatém podnose snižující trefu. McRae vyrobil v rozehrávce hrubku, volný puk sebral JOHN LAMMERS a tváří v tvář Grohovi chladnokrevně skóruje. Bez asistence.
     
    34:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá přesilovku a vede už o dvě branky, vůbec poprvé v nadstavbě. Lví podíl na tomhle gólu má Luciani, který na sebe natáhl dva hráče soupeře, následně prostrčil puk před branku a tam najednou stáli tři znojemští hráči proti jedinému obránci. PARKER BOWLES to vzal na sebe, vyjel si před brankáře a šikovným bekhendem do protipohybu skóruje. Asistence: Anthony Luciani, Antonín Bořuta.
     
    33:28
    Flick dostal perfektní přihrávku do druhé vlny, jenže z mezikruží míjí Darlingovu branku.
     
    33:13
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Vallant – 2 min., hákování). Bartošova akce nicméně vynutila faul, a tak si dnes Znojmo zahraje první přesilovku.
     
    31:20
    Výborný zákrok Dominika Groha, který se roztáhl poté, co Spurgeon prokličkoval znojemskou obranou, hledal ještě lépe postaveného Lammerse, toho ale Groh rychlým přesunem vychytal.
     
    26:08
    Už v pěti se Orli snažili vyvézt puk z vlastního pásma kombinačně, což se jim málem vymstilo. Boivin totiž na modré zachytil jejich úmysl, sjel si do výborné střelecké pozice, švihem ale míjí horní roh branky. Groh se jen ohlédl.
     
    23:44
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (McRae – 2 min., podrážení). Za zákrok za Grohovou brankou odchází pykat McRae.
     
    19:52
    V samotném konci třetiny se do dobré šance probil Lukáš Vopelka, který s pukem na holi projel útočným pásmem, dostal se až před brankáře, ale švihem nepropálil hradbu těl před sebou.
     
    15:59
    Svoboda dostal přihrávku na hůl do druhé vlny, pálil okamžitě švihem a brankář Darling měl velké problémy. Střelu znojemského útočníka pustil, naštěstí pro něj puk odskákal vedle pravé tyče.
     
    12:39
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bořuta – 2 min., podrážení). Trest pro znojemského obránce, kterému je pískáno podražení.
     
    10:24
    Spurgeon měl na hokejce vyrovnání! Útočník domácích se prodral znojemskou obranou až před Groha, ten ale jeho bekhendový blafák vychytal.
     
    09:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Za svou aktivitu jsou Znojemští odměněni druhou trefou. Burlon dostal na modré čas a prostor a jeho nahození šikovně tečoval mimo dosah brankáře TOMÁŠ SVOBODA. Útočník Orlů to neměl jednoduché, stál zády k brance, ale přesto si dokázal poradit. Asistence: Brandon Burlon, Anthony Luciani.
     
    06:51
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Nyní už je ale vyrovnáno, domácí svou druhou přesilovku využívají. Na modré čáře se Snuggerud zbavil protihráče, posunul kotouč na levé křídlo a JOEL BRODA prudkým švihem propálil Groha. Asistence: Luc Snuggerud, Jan Lattner.
     
    06:18
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sova – 2 min., hákování).
     
    04:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení chvíli po ubráněném oslabení. Z vlastního pásma vyslal Sova přihrávku do jízdy ANTHONYMU LUCIANIMU, který udělal pár rychlých kroků a příklepem ke vzdálenější tyči propálil Darlinga. Asistence: Aleš Sova, Tomáš Svoboda.
     
    01:56
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Burlon – 2 min., podrážení). Znojemský obránce nezvládl rozehrávku na vlastní modré a soupeře musel v obtížné pozici podtrhnout.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 7. Broda (Snuggerud, Lattner), 39. Lammers – 5. Luciani (Sova, Svoboda), 10. Svoboda (Burlon, Luciani), 35. Bowles (Luciani, Bořuta), 60. Bořuta


    HC TWK Innsbruck: Darling (Huber) – Guimond, Boivin, Cuma, Snuggerud, Bär, Vallant – Thörnberg, Spurgeon, Lammers – Broda, Herbert, Paulweber – Lattner, Zajc, Kromp – Ludin.
    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Biernat) – Bořuta, Čermák, Sova, Burlon, Doherty, Mikliš, Jonáš – Svoboda, McRae, Luciani – Matuš, Flick, Berisha – Bowles, Bartoš, Vopelka – Novák, Češík, Oščádal – Gago.

    Rozhodčí: Berneker, K. Nikolić – Nothegger, Martin
    thejrc.org