NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 2:1 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:3 (po pr.) | New Jersey – Columbus 4:3 (2:1 po s.n.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 17.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:45 Roman VLACH - 2:3
     
    54:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! Zelenožlutí dlouho svírali přerovskou obranu a po přihrávce Rehuše si kotouč srovnal k zakončení na hranici přerovského brankoviště ROMAN VLACH, jenž zaznamenal premiérovou trefu v dresu Vsetína. Asistence: Branislav Rehuš, Vít Jonák.
    32:16 Jakub NAVRÁTIL - 1:3
     
    32:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři reagují tím nejlepším možným způsobem a znovu Valachům odskakují do dvoubrankového náskoku! Obrana Vsetína nezachytila ojedinělou kombinaci hostů ve svém pásmu a ke kotouči se na modré čáře dostal Weinhold, jehož nahození šikovně usměrnil za Gábu JAKUB NAVRÁTIL. Asistence: Martin Weinhold.
    31:40 Vlastimil DOSTÁLEK - 1:2
     
    31:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši sice přesilovou hru nevyužili, ale dočkali se důležité kontaktní branky! Ve středním pásmu poslal kotouč do útočného pásma Smetana Březinovi a ten šikovně uvolnil VLASTIMILA DOSTÁLKA, jenž bekhendem překonal dosud bezchybného Klimeše. Asistence: David Březina, Ondřej Smetana.
    12:37 Roman PŠURNÝ - 0:2
     
    12:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají dvojnásobnou početní výhodu a odskakují do dvoubrankového náskoku. Po vyhození vsetínského Dudáše se hostům podařilo rychle zformovat v útočném pásmu, Doležal už se ocitl ve slibné střelecké pozici na levém kruhu, ale neukvapil se a povedenou přihrávkou předložil kotouč ROMANU PŠURNÉMU, který už měl snadnou úlohu. Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Navrátil.
    07:18 Darek HEJCMAN - 0:1
     
    07:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři dlouho dělali domácím problémy při napadání rozehrávky a z této aktivity těží úvodní branku utkání. Na pravém kruhu si kotouč ke střele srovnal DAREK HEJCMAN a pohotovou ranou otevřel skóre utkání. Asistence: Jaroslav Moučka, Radek Číp.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 32. Dostálek (Březina, Smetana), 55. R. Vlach (Rehuš, Jonák) – 8. Hejcman (Moučka, Číp), 13. Pšurný (T. Doležal, Navrátil), 33. Navrátil (Weinhold)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Smetana, Teper, Slováček (A), Kudělka, Jeřábek, Holomek, Dudáš – Jonák (C), Rehuš, Gorčík – Březina, Pechanec, D. Tůma – Karafiát, R. Vlach, Dostálek – Procházka, Šilhavý, Vítek.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Krisl (C), Weinhold, Bodák, Zbořil (A), Forman, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný (A), Navrátil – Moučka, Hejcman, Číp – Goiš, Berger, Š. Kratochvil – Matěj Svoboda, Süss, F. Dvořák.

    Rozhodčí: Souček, Jaroš – Otáhal, Blažek

    Diváci: 2920
    thejrc.org