Kometa Brno – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (1:0, 3:0, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Úterý 18.02.2020, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    A mohlo být pro domácí ještě lépe! Lukáš Rousek se dostal za obranu Bruslařů, Peterse sice překonal, ale puk se otřel o tyčku!
    58:18 David DVOŘÁČEK - 6:2
     
    58:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané stejně jako v neděli i dnes dávají šestou branku! U puku se nejrychleji zjevil DAVID DVOŘÁČEK, který tak překonal boleslavského brankáře svou přesnou střelou. Asistence: David Vitouch.
    53:12 Jan STRÁNSKÝ - 5:2
     
    53:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu, Bernad posunul kotouč na modrou JANU STRÁNSKÉMU, který svižnou ranou propálil brankáře Sedláčka. Boleslav je zpátky v zápase. Asistence: David Bernad, Jakub Klepiš.
     
    52:20
    A na ledě se přiostřuje. Forman (SPA) teď skolil jednoho z Boleslavských na zem a bude se vylučovat. Boleslavští budou hrát v přesilové hře pět na čtyři.
     
    50:38
    A sparťané utahují šroubky v útočném pásmu a z toho plynou šance! Košťálek střílel od modré, ale Peters se stačil přesunout k druhé tyči.
     
    49:35
    A v tomto čase jsou navíc vyloučeni hráči z obou týmů. Martin Ševc (MBL) dostal trest za sekání a hrubost, Milan Jurčina (SPA) pouze za hrubost.
    49:35 Matúš SUKEĽ - 5:1
     
    49:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Sudí signalizoval další trest pro hosty a sparťané hráli šest na tři! Tuto možnost využívají a halou se rozeznívá "Pátá"! MATÚŠ SUKEĹ stál na správném místě a dorazil puk do branky! Asistence: Milan Jurčina, Lukáš Pech.
     
    48:40
    A Boleslav bude hrát ve třech! Marek Hrbas (MBL) dostal od rozhodčích dvě minuty za hákování. Sparťané mají další možnost odskočit svému soupeři.
     
    47:57
    A hosté se budou muset bránit další sparťanské přesilovce. Žiga Jeglič (MBL) totiž dostává dvě trestné minuty za podrážení. Boleslav se musí bránit.
     
    43:54
    Velká šance na domácí straně! Řepík nahrál před branku úplně volnému Lukáši Rouskovi, kterému se ale zamotal puk mezi bruslemi.
    42:50 Radim ZOHORNA - 4:1
     
    42:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Sedláček přichází o své čisté konto! Zbořil dostal puk do brankoviště, kde ho pohotově zametl útočník RADIM ZOHORNA, jenž měl opravdu snadnou práci. Asistence: Adam Zbořil, Lukáš Kašpar.
     
    41:40
    A hosté budou hrát další přesilovku. Obránce Milan Jurčina (SPA) dnes podruhé na trestné lavici, tentokrát za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    37:48
    Domácí se ale budou muset znovu bránit. Milan Jurčina (SPA) dostává dvě trestné minuty za zdržování hry, jelikož vyhodil kotouč až mezi diváky do hlediště.
    37:14 Lukáš PECH - 4:0
     
    37:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané vedou o čtyři branky! Forman vyslal luxusní pas na najetého LUKÁŠE PECHA, který sám proti Petersovi nezaváhal a ranou prostřelil boleslavského brankáře. Asistence: Miroslav Forman, Jeremie Blain.
     
    34:55
    A znovu se bude hrát v nerovnovážném počtu hráčů na ledě. Vyloučený je tentokrát Pavel Kousal (MBL), který dostal trest za nedovolené bránění.
     
    31:27
    A domácí borce čekají krušné chvíle. Útočník Jan Buchtele (SPA) totiž vyfasoval od sudích dvouminutový trest za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    30:43
    Bude se opět vylučovat, a to na straně domácích. Jeremie Blain (SPA) dostává dvě minuty za zdržování hry, když posunul branku. Domácí hrají v oslabení.
     
    30:43
    Velká šance Bruslařů na snížení! Lukáš Kašpar jel sám na Sedláčka, který ale nevyzrál na sparťanského brankáře svou střelou.
    28:32 Michal ŘEPÍK - 3:0
     
    28:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Bruslaři už to budou mít v tomto utkání těžké. Pech totiž poslal přesnou přihrávku na levý kruh MICHALU ŘEPÍKOVI, který svým druhým gólem v utkání posílá Spartu do tříbrankového trháku. Asistence: Lukáš Pech.
     
    26:57
    Budeme svědky hry čtyři na čtyři. Právě obránce Martin Ševc (MBL) vyfasoval od sudích dvě minuty za držení. Za chvíli bude hra pokračovat.
     
    26:16
    Boleslavští mají jedinečnou možnost snížit. Miroslav Forman (SPA) totiž dostává od rozhodčích dvě minuty za hákování a jeho tým se bude muset bránit.
     
    25:06
    Sukeĺ se už dostával do dobré šance v útočném pásmu, ale do akce se přimotal jeden z rozhodčích, a Peters tak mohl zůstat v klidu.
    21:44 Andrej KUDRNA - 2:0
     
    21:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Pech v přečíslení nahrál na opačnou stranu ANDREJI KUDRNOVI, který se pořádně opřel do puku a svižnou ránou propálil Peterse! Asistence: Lukáš Pech, Jan Buchtele.
     
    19:02
    To byla rodící se paráda sparťanského obránce Košťálka! Domácí bek si troufl na kličku u modré čáry, pokus bekhendem byl sražen.
     
    17:46
    Další šance! Růžička z pravé strany našel přesně hůl Roberta Říčky, který jen vložil do přihrávky svoje náčiní, ale Peters stihl zareagovat.
     
    16:30
    Velká šance na domácí straně! Rousek byl sám před Petersem, kterého ale nepřekonal. Poté se ještě puk dostal k Řepíkovi, skóre se nemění.
     
    12:04
    A po komerční přestávce se bude vylučovat. Matúš Sukeĺ (SPA) inkasoval dvě minuty za podrážení, a oslabuje tak na následující okamžiky svůj tým.
     
    07:31
    Velká škoda pro Boleslav! Radim Zohorna v samostatném úniku zkoušel přehodit beton Sedláčka, kterého ale svou ranou nepřekonal.
    04:02 Michal ŘEPÍK - 1:0
     
    04:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    1:0! Pech se dobře zorientoval u mantinelu a poslal přesný pas MICHALU ŘEPÍKOVI, který ranou z první nedal Petersovi šanci. Domácí se ujímají vedení. Asistence: Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Řepík (Pech), 22. Kudrna (Pech, Buchtele), 29. Řepík (Pech), 38. Pech (Forman, Blain), 50. Sukeľ (Jurčina, Pech), 59. Dvořáček (Vitouch) – 43. R. Zohorna (Zbořil, Kašpar), 54. J. Stránský (Bernad, Klepiš)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Cichoň) – Kalina, Blain, Jurčina, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Košťálek, Poizl – Rousek, Sukeľ, Řepík – Říčka, V. Růžička, Kudrna – Buchtele, Pech, Forman – Dvořáček, Vitouch, Pšenička.
    BK Mladá Boleslav: Peters (Krošelj) – Hrdinka, Ševc, Dlapa, Pláněk, Hrbas, Fillman, Bernad – Skalický, Zbořil, Klepiš – R. Zohorna, Jeglič, Šťastný – Lunter, Bičevskis, Kašpar – J. Stránský, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Lacina, Hejduk – Komárek, Rampír

    Diváci: 8 373
    thejrc.org