Kometa Brno – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (3:1, 0:1, 0:1 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 18.02.2020, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 17. kolo
Partner:
     
    62:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je hotovo, bod navíc berou hosté, kteří potrestali riskantní přihrávku jednoho z Tygrů. Matěj Houdek byl u puku ve středním pásmu o malinko dříve než Luka Vodlan a posunul ho na DOMINIKA SOUKUPA. Ten vyřešil samostatný únik s chladnou hlavou a nasměroval kotouč mezi Královy nohy! Asistence: Matěj Houdek.
     
    40:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned zkraje třetí periody dokonávají indiáni comeback! Zbytek přesilovky nevyužili, jenže po jejím konci obdržel dlouhou přihrávku do jízdy DOMINIK SOUKUP, který si nabruslil na pravý kruh a přízemní střelou propasíroval touš do sítě. Asistence: Adam Páník.
     
    30:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni už ztrácejí jediný gól. Marek Soukup nachytal libereckou defenzivu prostrkávačkou na modré čáře a JAKUB ŠILER si v úniku věděl rady! Po rychlém naznačení rameny zasunul kotouč forhendem za ležícího Krále. Pěkné řešení! Asistence: Marek Soukup.
     
    08:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Trošku laxní přístup k vlastní přesilovce se Tygrům nevyplatil. Po hezké přihrávce Marka Soukupa se před Králem nemýlil JAKUB ŠILER, který gólmana dokázal prostřelit i v pádu. 1:3 z pohledu Plzně! Asistence: Marek Soukup, Martin Jánský.
     
    06:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je tady další okamžitá akce šelem po buly! Na vhazování tentokrát uspěl Jakub Hujer, který jej vyhrál dopředu. Trestuhodně volný TOMÁŠ TRUNDA si pak položil Bočana a uklidil touš do prázdné klece! Asistence: Jakub Hujer.
     
    03:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři vedou už 2:0! Adam Měchura nejprve skákavou přihrávkou vyhnal Martina Böhma do středního pásma. Liberecký obránce ovšem luxusní přihrávkou mezi protihráče vyslal do samostatné akce BENNETA ROSSMYHO. Ten šel do bekhendu, což Bočan přečetl a vypíchl puk. Gumový nesmysl se však vysokým obloučkem snesl přesně za jeho záda! Asistence: Martin Böhm.
     
    00:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byl bleskový úder. Bennet Rossmy čistě vyhrál buly v útočném pásmu a PETR GAJDA výstavní dělovkou bez přípravy poslal Bočana do role diváka! Puk se otřel o tyčku a přistál v síti. Asistence: Bennet Rossmy.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Gajda (Rossmy), 4. Rossmy (Böhm), 7. Trunda (Hujer) – 9. Šiler (Soukup, Jánský), 31. Šiler (M. Soukup), 41. D. Soukup (Páník), 63. D. Soukup (Houdek)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Damašek, Böhm, Hladík, Šedivý (C), Meisel, Patzelt, Culek – Hujer, Putz, Vodlan, Trunda (A), Jenčovský, Kříž, Leden, Plos, Měchura, Rossmy (A), Gajda.
    HC Škoda Plzeň: Bočan (Lokajíček) – S. Schindler, Kanta, Houdek, Hodinář, Páník (A), Jánský – Šiler, Dáňa, Hauser, D. Soukup (A), Marcel (C), M. Soukup, N. Schindler, Kreuzman, Holý.

    Rozhodčí: Zavřel – Kajínek, Podrazil
    thejrc.org