Philadelphia – Columbus 5:1 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 7:4 (kon.)
Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | St. Louis – New Jersey 3:0 (kon.) | Nashville – Carolina 1:4 (kon.)
Winnipeg – Los Angeles 6:3 (kon.)
konec
Ottawa Senators
7:4 (4:2, 1:2, 2:0)
Buffalo Sabres
Středa 19.02.2020, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Anthony DUCLAIR - 7:4
     
    59:14
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ANTHONY DUCLAIR na pravém křídle dojel puk a poté ho dovezl do prázdné brány! Senators tak pečetí vítězství. Asistence: Jean-Gabriel Pageau.
     
    57:35
    Vladislav Naměstnikov byl vyloučen za podrážení. Po komerční přestávce čtvrtá přesilová hra pro Sabres.
     
    57:19
    Carter Hutton vyrazil na střídačku a hokejisté Sabres se snaží vykřesat naději bez brankáře!
    52:53 Jean-Gabriel PAGEAU - 6:4
     
    52:53
    Ottawa právě vstřelila branku!
    JEAN-GABRIEL PAGEAU si najel v mezikruží na zpětnou přihrávku Bradyho Tkachuka od pravé tyče a střelou bez přípravy pak propálil brankáře Cartera Huttona! Senators předvedli nádhernou kombinační akci a po využití druhé přesilové hry vedou opět o dva góly! Skóre utkání je teď 6:4. Asistence: Brady Tkachuk a Drake Batherson.
    52:30 Brady Tkachuk zakončoval před bránou mezi nohama!
     
    52:30
    Brady Tkachuk nyní zakončoval před bránou po nahození z pravého křídla mezi nohama, jenže Carter Hutton ho vychytal pravým betonem!
     
    52:21
    Jake McCabe byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Senators mají nyní šanci rozhodnout dnešní zápas.
     
    51:11
    Dnešní utkání sleduje 15040 diváků.
    45:41 Brandon Montour vstřelil dva góly a jednomu zabránil!
     
    45:41
    Chris Tierney rychle objel bránu a u levé tyče puk nyní bekhendem zasouval do sítě, jenže Brandon Montour se vpádu vrhl po kotouči a hokejkou ho na brankové čáře odvrátil! Parádní zákrok!
     
    36:05
    Buffalo si nyní po komerční přestávce zahraje další přesilovou hru. Mike Reilly byl vyloučen za hákování.
    33:47 Victor OLOFSSON - 5:4
     
    33:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    VICTOR OLOFSSON vypálil bez přípravy v pravém kruhu pro vhazování a puk vzápětí nad lapačkou přesouvajícího se Craiga Andersona zaplachtil k přední pravé tyči! Sabres využili přesilovou hru. Stav 5:4. Asistence: Rasmus Dahlin a Jack Eichel.
     
    32:54
    Ottawa hrála v šesti a Sabres si zahrají po komerční přestávce přesilovku. Trest odpyká Brady Tkachuk.
    29:00 Jean-Gabriel PAGEAU - 5:3
     
    29:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Anthony Duclair nahodil kotouč z vrcholu levého kruhu pro vhazování před bránu a na vzdálenější pravé tyči se puk od JEANA-GABRIELA PAGEAUA odrazil do sítě! Sens znovu vedou o dvě branky. Asistence: Brady Tkachuk a Anthony Duclair.
    22:36 Kyle OKPOSO - 4:3
     
    22:36
    Sabres právě vstřelili branku!
    KYLE OKPOSO si najel před bránu na nádhernou žabku Johana Larssona z levého kruhu pro buly a ze vzduchu puk v brankovišti sklepl do sítě! Asistence: Johan Larsson a Brandon Montour.
    17:31 Arťom ANISIMOV - 4:2
     
    17:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí ARŤOM ANISIMOV si nabruslil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování na fantastickou zpětnou přihrávku Tylera Ennise z levého křídla a poté fantastickou střelou zápěstím vymetl pravý horní roh brány! Carter Hutton máchl lapačkou do prázdna a Senators tak vedou v závěru první třetiny 4:2! Asistence: Tyler Ennis a Mike Reilly.
     
    15:45
    Jeff Skinner byl vyloučen za sekání a Ottawa si po fantastickém obratu ještě zahraje přesilovou hru.
    15:16 Drake BATHERSON - 3:2
     
    15:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    DRAKE BATHERSON vystřelil z prostoru mezikruží a po nejistém zákroku brankáře Cartera Huttona se prosadil u levé tyče z dorážky bekhendem! Je to 3:2. Ottawa vstřelila tři góly během minuty a 14 sekund! Asistence: Colin White a Tyler Ennis.
    15:07 Arťom ANISIMOV - 2:2
     
    15:07
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ARŤOM ANISIMOV si vybruslil zpoza brány k levé tyči a z ostrého úhlu nádhernou střelou zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Srovnáno! Asistence: Nick Paul a Scott Sabourin.
    14:02 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:2
     
    14:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    VLADISLAV NAMĚSTNIKOV se teď z levého křídla nádherně natlačil před bránu a puk mezi betony Cartera Huttona prošel ke vzdálenější pravé tyči! Senators dokázali snížit během oslabení! Stav je 1:2. Asistence: Jean-Gabriel Pageau a Mike Reilly.
     
    12:05
    Marcus Johansson se málem řítil do samostatného úniku a Ron Hainsey ho fauloval. Domácí obránce dostal dvě minuty za hákování. První přesilová hra.
    10:12 Brandon MONTOUR - 0:2
     
    10:12
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres rychle otočili hru z pravého křídla doleva a BRANDON MONTOUR od modré čáry napřáhl k nádherné střele s příklepem, která poté vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Je to už 0:2. Asistence: Rasmus Ristolainen a Victor Olofsson.
    02:14 Brandon MONTOUR - 0:1
     
    02:14
    Sabres právě vstřelili branku!
    Craig Anderson teď sice zasáhl proti střele Jeffa Skinnera z pravého kruhu pro vhazování hrudí a na brankové čáře ho poté zachránil Mike Reilly, jenže z dorážky se následně prosadil BRANDON MONTOUR, který z levého kruhu napálil puk pod horní tyč odkryté brány! Stav 0:1. Bez asistence.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Naměstnikov (Pageau, Reilly), 16. Anisimov (N. Paul, Sabourin), 16. Batherson (White, Ennis), 18. Anisimov (Ennis, Reilly), 29. Pageau (B. Tkachuk, Duclair), 53. Pageau (B. Tkachuk, Batherson), 60. Duclair (Pageau) – 3. Montour, 11. Montour (Ristolainen, Olofsson), 23. Okposo (Jo. Larsson, Montour), 34. Olofsson (Dahlin, Eichel)


    Ottawa Senators: C. Anderson (M. Högberg) – Hainsey (A), Chabot (A), Englund, Goloubef, N. Zajcev, Reilly – Co. Brown, Pageau (A), B. Tkachuk – Batherson, Tierney, Naměstnikov – Duclair, Anisimov, N. Paul – Ennis, White, Sabourin. Hlavní trenér: D.J. Smith.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – Ristolainen, Montour, C. Miller, Dahlin, Jokiharju, McCabe (A) – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Sheary, Rodrigues, Skinner – Vesey, Lazar, Ma. Johansson (A) – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons. Hlavní trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Peter MacDougall. Čároví: Shandor Alphonso, James Tobias

    Diváci: 15040
    thejrc.org