Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – SHK Hodonín 1:5 (kon.) | Šumperk – Opava 12:2 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 1:5 (kon.) | Nová Paka – Bílina 3:7 (kon.) | Mostečtí Lvi – Vrchlabí 3:2 (kon.)
Jablonec n/N – Děčín 3:5 (kon.) | Trutnov – Řisuty 3:4 (kon.) | Písek – Kolín 2:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
12:2 (5:0, 4:2, 3:0)
HK Opava
Středa 19.02.2020, 18:00 • Škoda aréna • 2. liga skupina Východ • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Už to vypadalo že se utkání dohraje v poklidu, nakonec ale Šumperk ještě přidává dvanáctou branku. Daniel Hroch před brankou poslal kotouč na DANIELA SPRATKA, který ho poslal za bezmocně se přesouvajícího Matyáše Daňu. Asistence: Daniel Hroch, Petr Gewiese.
     
    52:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovou hru – 11:2. Adam Kofroň poslal kotouč na PETRA GEWIESEHO, který svou střelou propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Adam Kofroň, Daniel Kabelka.
     
    44:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk ve druhém utkání za sebou na domácím kluzišti dokázal svému soupeři nadělit deset branek. Petr Gewiese poslal kotouč na DANIELA SPRATKA, který se v tu chvíli nacházel u pravého kruhu, odkud také dokázal skórovat střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Petr Gewiese, Daniel Kabelka.
     
    38:27
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava upravuje skóre zápasu na 9:2. Bohumil Herman našel mezi kruhy volného DOMINIKA FICKA, který přesnou střelou k pravé tyči překonává Dalibora Venouše. Asistence: Bohumil Herman, Jakub Hendrych.
     
    34:09
    Draci právě vstřelili branku!
    A už je to 9:1 pro domácí. Vladimir Antonov poslal kotouč před branku na VOJTĚCHA KREJČIŘÍKA, který bekhendovým blafákem překonává Lukáše Veličku. Asistence: Vladimir Antonov.
     
    29:58
    Draci právě vstřelili branku!
    I ve druhé třetině se nám roztrhl pytel s góly. Daniel Spratek poslal kotouč na PETRA GEWIESEHO, který překonává Lukáše Veličku střelou pod jeho betony. Asistence: Daniel Spratek.
     
    29:32
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk navyšuje skóre zápasu na 7:1. JAN MILFAIT se z levé strany dokázal dostat až před branku, kde dokázal Lukáše Veličku překonat střelou k pravé tyči. Asistence: Lukáš Sedlák.
     
    27:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk upravuje skóre zápasu na 6:1. Daniel Vachutka přenechal v útočném pásmu kotouč ADAMU KOFROŇOVI, který si s ním najel do prostoru mezi kruhy, odkud vyslal přesnou střelu k pravé tyči Veličkovy branky. Asistence: Daniel Vachutka, Daniel Spratek.
     
    20:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté střílí svou první branku v utkání. Tomáš Rousek poslal kotouč do jízdy JAKUBU HENDRYCHOVI, který s ním nejprve zajel až do útočného pásma do prostoru u levého kruhu, odkud vyslal tvrdou střelou přímo pod horní tyč Venoušovy branky. Asistence: Tomáš Rousek.
     
    19:25
    Draci právě vstřelili branku!
    Před odchodem do kabin naděluje Šumperk svému soupeři ještě jednu branku. Tadeáš Jaroš dokázal za brankou na sebe natáhnout dva protihráče aby pak následně poslal kotouč mezi kruhy na volného DANIELA VACHUTKU, který střelou z první překonává Matyáše Daňu. Asistence: Tadeáš Jaroš, Daniel Kabelka.
     
    16:30
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk přidává v pořadí již čtvrtou branku. PETR GEWIESE se dokázal s kotoučem dostat až před branku, kde ho bekhendovým pokusem poslal až za záda Matyáše Dani. Asistence: Daniel Vachutka.
     
    11:23
    Draci právě vstřelili branku!
    A už je to 3:0. Daniel Vachutka zavezl kotouč do útočného pásma, ve vhodnou chvíli ho poslal mezi kruhy na najíždějícího si TADEÁŠE JAROŠE, který svou střelou dokázal vymést pravý horní růžek Daňovy branky. Asistence: Daniel Vachutka.
     
    07:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. Matyáš Daňa musel čelit několika střelám z domácích hokejek, nakonec ale na tu z hole MICHALA HORKÉHO už byl krátký a Šumperk tak přidává svůj druhý zásah v první třetině. Asistence: Martin Urban, Tomáš Sedlák.
     
    03:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk po dvaceti vteřinách využívá přesilovou hru a ujímá se tak vedení 1:0. Jan Milfait přesnou přihrávkou našel před brankou DANIELA VACHUTKU, který střelou z první prostřeluje Matyáše Daňu. Asistence: Jan Milfait, Tomáš Drtil.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 4. Vachutka (Milfait, Drtil), 8. Horký (Urban, Sedlák), 12. Jaroš (Vachutka), 17. Gewiese (Vachutka), 20. Vachutka (Jaroš, Kabelka), 28. Kofroň (Vachutka, Spratek), 30. Milfait (Sedlák), 30. Gewiese (Spratek), 35. Krejčiřík (Antonov), 45. Spratek (Gewiese, Kabelka), 53. Gewiese (Kofroň, Kabelka), 60. Spratek (Hroch, Gewiese) – 21. Hendrych (Rousek), 39. Ficek (Herman, Hendrych)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Venouš (Wanecki) – Drtil, Sedlák, Gewiese, Kabelka, Řezáč, Haloda M., Plhal – Vachutka, Milfait, Jaroš – Hroch, Spratek, Kofroň – Scheuter, Antonov, Pokorný – Horký, Muller, Urban – Krejčiřík
    HK Opava: Daňa (21. – 56. Velička) – Šindelář, Zouhar, Chalupa, Zdeněk, Ficek, Chujac, Gabrhelík – Peslar, Kysučan, Malina, Horný, Buršík, Kadula, Gulda, Wolf, Herman, Kovařík, Rousek, Hendrych

    Rozhodčí: Goňa – Novotný, Pippal
    bahis siteleri