Litvínov – Třinec 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:4 (2:1, 3:1, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 19.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Sebastián GORČÍK - 6:4
     
    56:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využili soupeřovy hry bez brankáře a z vlastního obranného pásma trefil odkrytou trefu Litoměřic SEBASTIAN GORČÍK. Asistence: Branislav Rehuš.
    55:50 Patrik MARCEL - 5:4
     
    55:50
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Na Lapači to bude ještě drama! Po nahození od modré čáry v podání Berana se před brankou Valachů nejlépe orientoval PATRIK MARCEL a snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Martin Beran, Jan Strejček.
    53:10 Markus KORKIAKOSKI - 5:3
     
    53:10
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostům se podařilo z ojedinělé útočné akce snížit stav na rozdíl dvou branek! Na modré čáře zachytil kotouč Klejna a do jeho nahození vložil svou hůl MARKUS KORKIAKOSKI, čímž prudce změnil směr kotouče, který zapadl za záda brankáře Bláhy. Asistence: František Klejna, Ondřej Baláž.
    33:34 David TŮMA - 5:2
     
    33:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín pokračoval v aktivním výkonu v útočném pásmu a výbornou přihrávku obstaral Březina, když zpoza branky vyzval ke skórování nikým nehlídaného DAVIDA TŮMU, vsetínský kanonýr dostál své pověstí a přesnou střelou navyšuje vedení Valachů na rozdíl tří branek. Asistence: David Březina, Roman Vlach.
    29:33 Roman VLACH - 4:2
     
    29:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si berou zpět dvoubrankový náskok! Jonák poslal kotouč přihrávkou od mantinelu na hůl ROMANA VLACHA, jenž vypálil prudce z otočky a rozvlnil síť za brankářem Škorpíkem, jenž na střelu vsetínského útočníka nestačil reagovat. Asistence: Vít Jonák.
    24:17 David BŘEZINA - 3:2
     
    24:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tentokrát se nepřesnosti v rozehrávce Litoměřic podařilo využít Vsetínu! Od mantinelu si to na Škorpíka nasměroval Tůma, se svou koncovkou ještě úspěšný nebyl, ale ze druhé vlny se podařilo kotouč dostat za litoměřického brankáře DAVIDU BŘEZINOVI. Asistence: Roman Vlach, David Tůma.
    21:58 Dominik SKLENÁŘ - 2:2
     
    21:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Na Lapači je srovnáno! Vsetínští se znovu prezentovali nepřesnou rozehrávkou, když se kotouč od Jonáka odrazil zpět do obranného pásma Valachů, kde se nejlépe orientoval DOMINIK SKLENÁŘ a pohotovou střelou překonal Bláhu. Bez asistence.
    19:38 Markus KORKIAKOSKI - 2:1
     
    19:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Do třetice už to Litoměřicím vyšlo a využívají přesilovou hru! Po vsetínském vyhození se hostům podařilo rychle navrátit do útočného pásma a po přihrávce Voženílka se na levém křídle dostal před Bláhu MARKUS KORKIAKOSKI a povedenou kličkou do bekhendu snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Daniel Voženílek, Jan Strejček.
    15:07 Sebastián GORČÍK - 2:0
     
    15:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení! Slováček si s pukem najel do hloubky útočného pásma a rozhodl se vystřelit, jeho pokus Škorpík pouze vyrazil a na dorážku do odkryté branky byl připraven SEBSTIAN GORČÍK. Asistence: Ondřej Slováček, Jiří Hunkes.
    10:27 David BŘEZINA - 1:0
     
    10:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otevírají skóre ve signalizované výhodě! Výbornou práci v útočném pásmu předvedl Vlach, jenž si povedenou kličkou vypracoval pozici v mezikruží, kde se však se zakončením neukvapil a předložil kotouč DAVIDU BŘEZINOVI, jemuž se podařilo z voleje přesně zakončit. Asistence: Roman Vlach, Ondřej Slováček.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Březina (R. Vlach, Slováček), 16. Gorčík (Slováček, Hunkes), 25. Březina (R. Vlach, D. Tůma), 30. R. Vlach (Jonák, Gorčík), 34. D. Tůma (Březina, R. Vlach), 57. Gorčík (Rehuš) – 20. Korkiakoski (D. Voženílek, Strejček), 22. D. Sklenář, 54. Korkiakoski (Klejna, Baláž), 56. Marcel (M. Beran, Strejček)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Slováček (A), Kudělka, Smetana, Hunkes, Jeřábek, Holomek, Dudáš – Jonák (C), Rehuš, Gorčík – Březina, R. Vlach, D. Tůma – Procházka, Karafiát, Dostálek – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    HC Stadion Litoměřice: Škorpík (A. Beran) – Marcel (A), Klejna, Klikorka, Jebavý (A), Strejček, Gaspar, Baláž – M. Beran, Korkiakoski, D. Voženílek (C) – M. Kadlec, Jícha, Jindra – Kangas, M. Havelka, Kropáček – D. Sklenář, Morong, Štohanzl.

    Rozhodčí: Cabák, Pilný – Lukš, Konvička

    Diváci: 2410
    thejrc.org