Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:1 (1:0, 2:0, 3:1)
HC Olomouc
Čtvrtek 20.02.2020, 18:00 • Mini WERK ARENA • DHL Superpohár • Skupina C
Partner:
     
    57:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zvyšují na 6:1! MAREK HAVRÁNEK vyslal tvrdou přízemní ránu příklepem a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Nico Geidl.
     
    50:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři skórují popáté. Ve středním pásmu našel Havránek NICA GEIDLA, který se podél mantinelu dostal do samostatného úniku, ze kterého zakončil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Marek Havránek.
     
    49:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc snižuje na 1:4! Matúš Hlaváč zachytil kotouč ve středním pásmu, dostal se na pravý kruh, odkud ještě přihrával do mezikruží. Tam se k puku dostal JOSHUA JAMES MÁCHA a svou střelou vymetl levou šibenici Švančarovy klece. Asistence: Matúš Hlaváč.
     
    43:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    MICHAL MATIAŠKO má formu jako hrom a posílá Oceláře už do čtyřbrankového vedení. Hasala mnoho neviděl a třinecký útočník svou střelou z pravého kruhu zamířil přesně. Asistence: Šimon Mikler
     
    29:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme tady hattrick! Oceláři jdou již do tříbrankového vedení! Ihned po buly vybídl Havránek do samostatného úniku MICHALA MATIAŠKA, který bekhendovým blafákem poslal kotouč mezi betony Hasaly a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Marek Havránek.
     
    23:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři navyšují své vedení! Marek Havránek našel zpoza klece u vzdálenější tyče zcela osamoceného MICHALA MATIAŠKA, který dostává Oceláře do dvoubrankového vedení. Asistence: Marek Havránek.
     
    02:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třince jde do vedení! Hasala se ještě ani nedotkl kotouče a už ho musel lovit ze své sítě. Z levého kruhu se střelou k bližší tyči prosadil MICHAL MATIAŠKO. Asistence: Nico Geidl.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 3. Matiaško (Geidl), 24. Matiaško (Havránek), 30. Matiaško (Havránek), 44. Matiaško (Mikler), 51. Geidl (Havránek), 57. Havránek (Geidl) – 49. Mácha (Hlaváč)


    HC Oceláři Třinec: Švančara (Halouzka) – Radzienciak, Vacula, Cienciala, Šulák (C), Hrůzek, Homola – Havránek, Krč, Stránský, Pastor, Mikler, Geidl (A), Mastič, Konečný, Matiaško, Matěj (A), Ramik, Jobánek.
    HC Olomouc: Hasala (Hořejší) – Mader, Groch, Hlaváč, Hladiš, Vosátko, Rutar, Pírek – Kalač, Handl, Krupa, Tomajko, Rosecký, Mácha, Štědrý, Kořenek, Tichý, Ministr.

    Rozhodčí: Koziol – Lederer, Konvička
    bahis siteleri