Toronto – Pittsburgh 4:0 (kon.) | New Jersey – San Jose 2:1 (kon.) | Washington – Montreal 3:4 (po pr.)
Columbus – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Ottawa – Winnipeg 1:5 (kon.) | St. Louis – Arizona 1:0 (kon.)
Vegas – Tampa 5:3 (kon.) | Los Angeles – Florida 5:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Pátek 21.02.2020, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:56 Zach HYMAN - 4:0
     
    43:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Domácí se prosadili znovu rychle po vhazování. ZACH HYMAN se nejdříve pokusil tečovat ránu Mitche Marnera, následně uspěl s dorážkou. Asistence: Mitch Marner a Jake Muzzin.
    33:04 Kasperi KAPANEN - 3:0
     
    33:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Dost možná přichází razítko na dnešní vítězství Maple Leafs! Jake Muzzin rychle rozehrál puk na Alexandera Kerfoota, který vyslal do samostatného úniku KASPERIHO KAPANENA. Finský útočník se prosadil svižnou střelou nad vyrážečku. Asistence: Alexander Kerfoot a Jake Muzzin.
    30:01 William NYLANDER - 2:0
     
    30:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv úvod dlouhé přesilovky nebyl dobrý, Maple Leafs se nakonec celkem rychle prosazují. Po dalším vyhraném vhazování v podání Johna Tavarese se dostal puk k Austonu Matthewsovi, který přihrávkou našel WILLIAMA NYLANDERA. Švédský šikula tváří v tvář Murraymu uspěl. Asistence: Auston Matthews a John Tavares.
    27:45 Jake MUZZIN - 1:0
     
    27:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí byli za aktivní hru ve druhé třetině odměněni. John Tavares vyhrál buly na modrou čáru, Justin Holl předal puk na druhou stranu JAKU MUZZINOVI, jehož bomba se ještě otřela o tyčku a skončila za Murrayho zády. Asistence: Justin Holl a John Tavares.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 28. Muzzin (Holl, Tavares), 31. W. Nylander (Matthews, Tavares), 34. Kapanen (Kerfoot, Muzzin), 44. Hyman (Marner, Muzzin)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Marinčin, Barrie, Muzzin, Holl, Sandin, Dermott – Hyman, Matthews (A), Marner (A) – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – Clifford, Spezza, Malgin – Engvall, F. Gauthier, Kapanen.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – J. Johnson, Letang (A), M. Pettersson, J. Schultz, Riikola, Ruhwedel – Zucker, Crosby (C), Simon – McCann, Malkin (A), Rust – B. Tanev, Blueger, Hörnqvist – Kahun, Agozzino, Lafferty.

    Rozhodčí: Hebert, Nicholson – Brisebois, Driscoll

    Diváci: 19386
    thejrc.org