Barys – Ufa 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 8:1 (kon.)
Omsk – Jokerit 1:2 (3:4 po s.n.)
konec
CSKA Moskva
8:1 (0:0, 3:0, 5:1)
HC Dinamo Minsk
Pátek 21.02.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:09 Konstantin OKULOV - 8:1
     
    58:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí ještě upravují pravděpodobně na konečných 8:1! KONSTANTIN OKULOV se od pravého mantinelu dobře prosmýkl až před bránu, kde překonal Michaila Karnauchova střelou nad jeho rukavici. Asistence: Mat Robinson.
    50:26 Andrej SVĚTLAKOV - 7:1
     
    50:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Danny Taylor nakonec jde z brány ven! Konstantin Okulov poslal pěkným pasem do úniku ANDREJE SVĚTLAKOVA, který si nejprve soupeřícího gólmana položil a pak bekhendem zakončil nad něj. Asistence: Konstantin Okulov, Nikita Nestěrov.
    49:32 Kirill KAPRIZOV - 6:1
     
    49:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskva na inkasovanou brankou okamžitě reaguje šestým gólem! KIRILL KAPRIZOV si vyměnil kotouč s Mariem Kempem a z dolní hranice pravého kruhu vypálil. Danny Taylor sice zasáhl maskou, ale na dorážku protihráče už byl krátký. Asistence: Mario Kempe.
    48:58 Vjačeslav GRECKIJ - 5:1
     
    48:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský tým čestnou trefu nachází! O tu se výraznou měrou zasloužil VJAČESLAV GRECKIJ, který se od levého hrazení dostal až do mezikruží, odkud po stahovačce zakončil přesně pod horní tyč. Asistence: Dmitri Děrjabin, Stefan Elliott.
    40:28 Kirill KAPRIZOV - 5:0
     
    40:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Branka platí, CSKA tedy už vede o pět gólů! Nahození Nikity Nestěrova dokázali tečovat rovnou dva hráči. Tu klíčovou teč má na svědomí KIRILL KAPRIZOV, který dříve nepřesnou střelou poslal do brány. Asistence: Anton Slepyšev, Nikita Nestěrov.
    40:17 Michail GRIGORENKO - 4:0
     
    40:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Je určitě hotovo, zápas se bude jen dohrávát! Lindey Vey pěknou zadovkou uvolnil MICHAILA GRIGORENKA, který překonal Dannyho Taylora střelou nad jeho vyrážečku. Asistence: Linden Vey, Maxim Mamin.
    39:37 Linden VEY - 3:0
     
    39:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Odpor Minsku je asi definitivně zlomel! Po nahození Maxima Mamina se k zakončení dostal Michail Grigorenko, který ale Dannyho Taylora nepřekonal. Kotouč se však pak odrazil na hůl LINDENA VEYE, který bez váhání rozvlnil síť odkryté branky. Asistence: Michail Grigorenko, Maxim Mamin.
    39:02 Anton SLEPYŠEV - 2:0
     
    39:02
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí ještě před druhou sirénou navyšují své vedení! Branka padla podobným způsobem jako první gól. Mario Kempe pasem nachystal střeleckou pozici pro ANTONA SLEPYŠEVA, který z levého kruhu pálil z první. Dannyho Taylora tak překonal přesnou střelou pod horní tyč. Asistence: Mario Kempe, Mat Robinson.
    26:38 Michail GRIGORENKO - 1:0
     
    26:38
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Favorizovaní domácí se nakonec přece jen dostávají do vedení! Maxim Mamin pěkným pasem našel před brankou MICHAILA GRIGORENKA, který z první překonal Dannyho Taylora střelou pod jeho lapačku. Asistence: Maxim Mamin, Nikita Nestěrov.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 27. Grigorenko (Mamin, Nestěrov), 40. Slepyšev (M. Kempe, M. Robinson), 40. Vey (Grigorenko, Mamin), 41. Grigorenko (Vey, Mamin), 41. Kaprizov (Slepyšev, Nestěrov), 50. Kaprizov (M. Kempe), 51. Světlakov (Okulov, Nestěrov), 59. Okulov (M. Robinson) – 49. Greckij (Děrjabin, Elliott)


    CSKA Moskva: Lars Johansson (I. Sorokin) – A. Romanov, Nestěrov (C), Dahlbeck, A. Marčenko, M. Robinson (A), Kiselevič, Naumenkov – Slepyšev, M. Kempe, Kaprizov – Vey, Grigorenko, Mamin – Al. Popov, Okulov, Šalunov – P. Karnauchov, Kalinin (A), Světlakov.
    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (51. M. Karnauchov) – Jerjomenko, Gragnani (A), Jevenko, Gotovec, Děrjabin, Elliott, Denisov – Děmkov, Spooner, Drozdov – Stefanovič, A. Kosticyn (C), Kovyršin – Paré, Kogaljov, Prince – Pavlovič (A), Dadonov, Kitarov – Greckij.

    Rozhodčí: Raming, Spirin – Zacharenko, Kanifadin

    Diváci: 8511
    ocianews.com