Vítkovice – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:6 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:5 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:5 (0:3 po s.n.)
konec
HC Baník Sokolov
2:6 (0:2, 1:4, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Pátek 21.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga - o účast v předkole • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely na bránu: 40-30; Zásahy brankářů: 24-38; Vhazování: 45%-55%; Tresty: 5-6; Přesilové hry: 1/6-1/5; Trestné minuty: 10-12. (19:15:35)
     
    Sokolov se během probíhajícího týdne třikrát představil doma, jenže postupně prohrál s Jihlavou, Prostějovem a dnes Frýdkem-Místkem, proti kterému utrpěl čtvrtou porážku v řadě a jeho špatná série pokračuje. Hosté naopak po sérii tří porážek konečně vyhráli. Konečný výsledek je. HC Baník Sokolov 2 HC Frýdek-Místek 6.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    55:53
    Adam Horák si připsal v rychlém sledu dva dobré zákroky, když kotouč vyrazil mimo svou bránu. Osmnáctiletý brankář dnes musel střídat Davida Feču.
     
    55:15
    Tomáš Urban vypálil z levého kruhu pro vhazování a Lukáš Daneček zřejmě levým ramenem vytáhl puk do ochranné sítě. Předtím se ale pískala přihrávka rukou.
     
    54:55
    Hosté se dostali do zakončení v blízkosti pravé tyče, jenže střela z ostrého úhlu zamířila do lapačky Adama Horáka, který si po dlouhé době osahal kotouč.
     
    54:03
    Petr Přindiš chtěl přenést hru diagonální přihrávkou z levého kruhu na vzdálenější pravou tyč, jenže hokejisté Frýdku-Místku jeho úmysl přečetli a získali kotouč.
     
    51:46
    Sokolov na levém křídle vypálil od modré čáry, jeho prudká střela ale minula vzdálenější pravý horní roh brány a brankář Lukáš Daneček nemusel zasahovat.
     
    50:22
    Sokolov odpověděl střelou zápěstím, která teď přišla z bodu pravého kruhu pro vhazování, Lukáš Daneček byl ale připravený a kotouč snadno sevřel ve své lapačce.
     
    50:15
    Domácí hokejisté přesilovou hru nevyužili a na vrcholu pravého kruhu pro vhazování střílel hostující Lukáš Motloch, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    47:57
    Filip Haman fauloval zakončujícího Adama Rulíka a usedl poté na trestnou lavici na dvě minuty za podrážení.
     
    47:49
    Adam Rulík si najel před bránu na nádhernou přihrávku z pravého křídla, jenže poté Lukáše Danečka nepřekonal! Byl ale vzápětí faulován.
     
    46:47
    Lukáš Daneček musel během přesilové hry svého týmu dvakrát zasahovat a na pravém křídle se poté snažil prosadit Dan Przybyla, puk ale skončil v ochranné síti.
     
    45:06
    Domácí Jan Bečvář zbytečně fauloval na pravém křídle útočného pásma a byl poté vyloučen za vysokou hůl.
    42:50 Patrik MICHÁLEK - 2:6
     
    42:50
    Baník právě vstřelil branku!
    Petr Vodička přenesl hru podél útočné modré čáry doleva, kde si kotouč zpracoval domácí PATRIK MICHÁLEK, a táhlou střelou z vrcholu levého kruhu pro buly zamířil do brány! Adam Horák na přední tyči vůbec nic neviděl a musel lovit puk ze své sítě. Asistence: Petr Vodička.
     
    41:41
    Tomáš Urban vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho prudká rána mířila na bránu, Lukáš Daneček byl ale připravený a puk poté vyrazil do ochranné sítě.
     
    40:32
    Domácí hokejisté se ocitli před bránou hostí v obrovské šanci, jenže kotouč nedokázali dostat za záda fantastického brankáře Lukáše Danečka!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 24-25; Zásahy brankářů: 19-23; Vhazování: 56%-44%; Tresty: 4-5; Přesilové hry: 1/5-1/4; Tr. minuty: 8-10.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 18:40.
     
    Frýdek-Místek po přestávce nadále dominoval a do sítě domácího Sokolova nastřílel další čtyři góly, na které v závěru druhé třetiny odpověděl Marek Švec, když se prosadil po teči během přesilové hry 5 na 3. Skóre po druhé třetině. HC Baník Sokolov 1 HC Frýdek-Místek 6.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:57 Marek ŠVEC - 1:6
     
    39:57
    Baník právě vstřelil branku!
    Petr Přindiš nyní vypálil bez přípravy na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána trefila MARKA ŠVECE clonícího před bránou hostí, od kterého se poté puk odrazil ke vzdálenější levé tyči! Sokolov rychle využil přesilovou hru 5 na 3. Stav 1:6. Asistence: Petr Přindiš a Martin Osmík.
     
    39:52
    Jan Grim se teď v blízkosti pravé tyče neprosadil, jenže Lukáš Kaukič a Šimon Jenáček byli souběžně vyloučeni a Sokolov si zahraje přesilovou hru 5 na 3! Dva tresty.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:08
    Rostislav Martynek se řítil z levého křídla sám na bránu a na vzdálenější pravé tyči se poté snažil skórovat bekhendem, jenže Adam Horák jeho pohyb skvěle kopíroval a vleže ho vychytal svým levým betonem! Velká šance tedy gól nepřinesla.
     
    37:34
    Jakub Adámek fauloval před vlastní bránou a rozhodčí ho vyloučili na dvě minuty za držení. Další přesilovka.
     
    37:17
    Sokolov se nyní po hodně dlouhé době vydal směrem kupředu, jenže na levém křídle se ocitl v postavení mimo hru. Následovalo vhazování v neutrální zóně.
    36:29 Lukáš MOTLOCH - 0:6
     
    36:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Dan Przybyla vybojoval puk v pravém kruhu pro vhazování a rychle ho poslal do mezikruží, kde si ho zpracoval LUKÁŠ MOTLOCH, a rychlou střelou zápěstím vymetl levý horní roh brány! Hosté už vedou v Sokolově 6:0! Asistence: Dan Przybyla.
     
    36:19
    Následovala prudká rána Filipa Hamana téměř od modré čáry, který mířil k přední pravé tyči, zároveň ale také lapačky Adama Horáka, který si připsal druhý zákrok.
     
    36:10
    Jakub Adámek se dostal k bekhendové střele na bodu levého kruhu pro vhazování a střídající brankář Adam Horák si připsal první zákrok, když puk ukryl v lapačce.
     
    35:29
    Tomáš Rohan mohl skórovat u pravé tyče, jenže jeho střela zápěstím byla příliš slabá a z úhlu zamířila do lapačky připraveného brankáře Lukáše Danečka.
     
    34:47
    Střídání v týmu HC Baník Sokolov: ze hřiště odchází David Fečo, přichází Adam Horák.
    34:05 Jan HLADONIK - 0:5
     
    34:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    JAN HLADONIK se dostal u levé tyče ke kotouči a rychlou střelou zápěstím ho poté z úhlu poslal nad levým ramenem Davida Feča pod horní tyč! Hosté konečně využili přesilovou hru a vedou už vysoko 5:0. Asistence: Filip Haman a Jan Bartko.
     
    33:24
    Roman Szturc na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho následná rána skončila v ochranné síti. Frýdek-Místek dominuje a vede na ledě Sokolova 4:0.
     
    32:28
    Matěj Zadražil byl vyloučen na dvě minuty za hákování a hosté mají k dispozici čtvrtou přesilovou hru.
    31:49 David KOFROŇ - 0:4
     
    31:49
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli fantastickou kombinační akci a David Fečo nedokázal zachytit prudký projektil Jana Bartka z pravého kruhu pro buly, k puku se poté dostal DAVID KOFROŇ a na vzdálenější levé tyči skóroval z dorážky bekhendem! Je to rázem 0:4. Asistence: Rostislav Martynek a Jan Bartko.
     
    30:47
    Jakub Michálek se podruhé v dnešním zápase vrátil na led z trestné lavice po uplynutí dvouminutového trestu a začíná zkrácená přesilová hra Frýdku-Místku.
     
    30:19
    Frýdek-Místek se pokusil vypálit na bodu levého kruhu pro vhazování, jenže následná rána s příklepem byla zablokována a David Fečo nemusel zasahovat.
     
    29:34
    Minutu a třináct sekund se bude hrát ve hře 4 na 4. Patrik Kadeřávek byl vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    28:47
    Jakub Michálek míří podruhé v dnešním střetnutí na trestnou lavici, tentokrát ovšem za držení. Přesilovka.
     
    28:35
    Lukáš Daneček si bez problému poradil s nahozením Sokolova od modré čáry, když ho ztlumil pod svou lapačkou a poté rozehrál do levého rohu kluziště.
     
    27:24
    Jan Hladonik předvedl další parádní průnik, jenže se u pravé tyče domácí brány prosadit nedokázal a následná přihrávka z pravého křídla nikoho z hostů nenašla.
     
    25:25
    Domácí Michael Čejka byl vyloučen na dvě minuty za podrážení. Druhá přesilová hra pro Frýdek-Místek.
    25:14 Ondřej HRACHOVSKÝ - 0:3
     
    25:14
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ HRACHOVSKÝ se pomazlil s pukem na vrcholu levého kruhu pro buly a fantastickou střelou zápěstím poté nad lapačkou Davida Feča vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Je to 0:3. Asistence: Roman Szturc a Lukáš Motloch.
     
    24:37
    Ondřej Hrachovský se dostal na pravém křídle v rychlém sledu ke třem střelám, z nichž první dvě David Fečo ukryl v náručí, zatímco poslední vyrazil pravým ramenem.
     
    24:14
    Domácí Tomáš Urban si najel v mezikruží na nádhernou diagonální přihrávku Martina Osmíka z pravého křídla a bez přípravy vypálil, Lukáš Daneček ale dokázal jeho ránu vyrazit mimo!
     
    23:22
    Petr Přindiš nyní skončil na ledě po zpětném oblouku v blízkosti hostující brány a hra byla přerušena. Domácí obránce podstoupil nepříjemný souboj.
     
    22:15
    Baník nebezpečně vypálil z prostoru mezikruží, jenže Lukáš Daneček dokázal prudkou střelu s příklepem vyrazit, stejně jako domácí dorážku!
     
    20:36
    Sokolov přenesl hru z levého křídla doprava a Petr Vodička hodně nebezpečně vypálil z bodu pravého kruhu pro vhazování, Lukáš Daneček se ale stačil přesunout a na přední tyči puk vyrazil!
     
    20:18
    Marek Švec se dostal na levém křídle ke střele zápěstím, která od hrazení mířila ke vzdálenější pravé tyči, Lukáš Daneček měl ale čistý výhled a sevřel puk v lapačce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 12-11; Zásahy brankářů: 9-12; Vhazování: 31%-69%; Tresty: 1-1; Přesilové hry: 0/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 17:46.
     
    Hokejisté Frýdku-Místku byli během úvodních dvaceti minut lepším týmem a zaslouženě se ujali vedení o dvě branky, o které se postarali dorážející Roman Szturc a po samostatném úniku Petr Kafka. Skóre po první třetině duelu. HC Baník Sokolov 0 HC Frýdek-Místek 2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:06
    Roman Szturc vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a mohl vstřelit svůj druhý gól v dnešním zápase, jenže David Fečo byl připraven a jeho pokus vyrazil mimo.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:24
    Tomáš Pařízek vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Lukáš Daneček musel jít rychle do kolen, aby jeho prudkou střelu vyrazil pravým betonem mimo.
    17:04 Petr KAFKA - 0:2
     
    17:04
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    PETR KAFKA se nyní řítil po nádherné diagonální přihrávce od Lukáše Kaukiče z levého křídla do samostatného úniku, v jehož závěru nezaváhal a poslal Frýdek-Místek do dvoubrankového vedení – 0:2! Asistence: Lukáš Kaukič a Vojtěch Tomi.
     
    16:10
    Útočník Richard Záruba na pravém křídle vystřelil od modré čáry a Lukáš Daneček nedokázal puk udržet, za což ho poté mohl potrestat prudkou střelou z mezikruží Tomáš Urban, jenže zamířil přímo do náruče hostujícího brankáře Lukáše Danečka, který tentokrát puk podržel v náručí!
     
    15:40
    David Fečo předvedl v rychlém sledu tři skvělé zákroky, když teď dvakrát zasáhl proti střele z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a mezitím dorážce, o kterou se pak postaral Vojtěch Tomi!
     
    15:15
    Petr Kafka nahodil kotouč z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč a jeden z jeho spoluhráčů usměrnil puk těsně vedle brány!
     
    13:33
    Frýdek-Místek mohl skórovat v blízkosti pravé tyče, jenže Martin Berčík fauloval. Dvě minuty za hákování.
    13:07 Roman SZTURC - 0:1
     
    13:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    David Fečo nedokázal udržet prudký projektil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a na přední tyči ho z dorážky překonal ROMAN SZTURC! 0:1. Asistence: Ondřej Hrachovský a Jan Hladonik.
     
    12:53
    Hokejisté Sokolova se dvakrát ocitli v blízkosti pravé tyče v šanci, samostatný únik ale střelu nepřinesl, zatímco následná přihrávka ano, Lukáš Daneček si ale poradil.
     
    10:28
    Jan Hladonik se nyní z levého křídla nádherně natlačil před bránu a bekhendem chtěl zamířit mezi betony Davida Feča, jenže domácí brankář puk vyrazil, zatímco následnou ránu z pravého křídla ukryl v lapačce! Hra poté byla přerušena.
     
    09:15
    Jan Bečvář využil volného prostoru před sebou a na vrcholu mezikruží napřáhl ke střele zápěstím, která mířila k pravé tyči, zároveň ale také do Danečkovy lapačky.
     
    07:44
    Jakub Michálek opustil trestnou lavici a hokejisté Frýdku-Místku úspěšně přečkali první oslabení. Stav 0:0.
     
    07:27
    Tomáš Rohan na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a jeho prudká střela zápěstím skončila na výstroji Lukáše Danečka, který kotouč vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    05:50
    Vladislav Houška na levém křídle vypálil od modré čáry a chtěl zamířit nad vyrážečku Lukáše Danečka, jenže jeho prudká střela minula vzdálenější pravou tyč.
     
    05:44
    Jakub Michálek byl vyloučen za podrážení a domácí Baník si zahraje první přesilovou hru dnešního utkání.
     
    05:24
    Frýdek-Místek kombinoval za bránou Sokolova, poslední přihrávka ale byla nepřesná a domácí hokejisté mohli v klidu rozehrávat. Hodně dlouho se nepřerušovalo.
     
    04:34
    Roman Szturc se ocitl v pravém kruhu pro buly ve fantastické střelecké pozici a prudkou střelou zápěstím mířil do bližšího horního rohu brány, jenže David Fečo předvedl nádherný semafor!
     
    03:18
    Jakub Michálek využil clony před sebou a prudkou střelou z levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horní rohu brány, kotouč ale zamířil mimo.
     
    01:32
    Sokolov na levém křídle vypálil od hrazení a kotouč nebezpečně mířil směrem na bránu, Lukáš Daneček si ale dokázal poradit a levým betonem ho vyrazil do rohu.
     
    01:16
    Michal Čejka se nyní snažil prosadit na levém křídle, jenže kotouč nedokázal zpracovat a hosté ho vyhodili směrem na bránu Davida Feča, který vzápětí snadno rozehrál.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Fečo (Horák) – Záruba, Kadeřávek, Vodička, Přindiš (A), Pařízek, A. Rulík, P. Michálek – Grim, M. Zadražil (A), Švec – Bečvář, T. Rohan (C), Čejka – Uhlík, Osmík, Urban – Houška, Berčík. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.

    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Suchánek) – Haman, D. Stránský, J. Michálek, Bartko, Hrachovský, J. Adámek, Jenáček – Tomi, Kaukič, Kafka – Mikulík, Stuchlík, Kofroň – Martynek (C), Hladonik (A), R. Szturc – Przybyla, Motloch, Eret. Hlavní trenér: Vlastimil Wojnar.

    Rozhodčí: Michal Kostourek, Luděk Pilný. Čároví: Martin Tvrdík, Miroslav Šimán.
    Domácí útočník Michal Čejka dnes oslavuje své 23. narozeniny
     
    Sokolov se během tohoto týdne potřetí představí na domácím ledě, kde po Jihlavě a Prostějovu vyzve tým Frýdku-Místku. Domácí hráči se budou snažit ukončit sérii tří porážek, stejně jako hosté, kterým se přestalo dařit, ve skupině o účast v předkole jsou ovšem třetí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Švec (Přindiš, Osmík), 43. P. Michálek (Vodička) – 14. R. Szturc (Hrachovský, Hladonik), 18. Kafka (Kaukič, Tomi), 26. Hrachovský (R. Szturc, Motloch), 32. Kofroň (Martynek, Bartko), 35. Hladonik (Haman, Bartko), 37. Motloch (Przybyla)


    HC Baník Sokolov: Fečo (35. Horák) – Záruba, Kadeřávek, Vodička, Přindiš (A), Pařízek, A. Rulík, P. Michálek – Grim, M. Zadražil (A), Švec – Bečvář, T. Rohan (C), Čejka – Uhlík, Osmík, Urban – Houška, Berčík. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Suchánek) – Haman, D. Stránský, J. Michálek, Bartko, Hrachovský, J. Adámek, Jenáček – Tomi, Kaukič, Kafka – Mikulík, Stuchlík, Kofroň – Martynek (C), Hladonik (A), R. Szturc – Przybyla, Motloch, Eret. Hlavní trenér: Vlastimil Wojnar.

    Rozhodčí: Michal Kostourek, Luděk Pilný. Čároví: Martin Tvrdík, Miroslav Šimán

    Diváci: 470
    ocianews.com