Vítkovice – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:6 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:5 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:5 (0:3 po s.n.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Pátek 21.02.2020, 16:30DHL Superpohár • Skupina B
Partner:
     
    64:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto! Bonusový druhý bod zůstává na ledě Motoru. Až k brance si najel domácí útočník JAN JANOCH, který se po samostatné akci nadvakrát prosazuje! Bez asistence.
     
    59:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se raduje z vyrovnání a stejně tak jeho fanoušci! VOJTĚCH DOKTOR se dostal k odraženému kotouči, následně si sjel do prostoru mezi oba kruhy a odtud rozvlnil síťku za Buglovými zády! Asistence: Michal Silný.
     
    49:53
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg jde zpět do vedení! Lindner vypálil na branku, s čímž si ještě domácí brankář poradil. Pak si ale na brankoviště sjel také HAAKO HÄNELT, který uviděl puk jako první a stihl ho dorazit za brankovou čáru. Asistence: Elias Lindner.
     
    37:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme srovnáno! Vojtěch Krcho posunul kotouč na MICHALA SILNÉHO, který se s ničím nepáral a kotouč poslal až za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Krcho, Jakub Čížek.
     
    34:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor snižuje na dvoubrankový rozdíl. Matouš Masopust ještě se svoji střelou neuspěl, z dorážky pak ale uspěl MATOUŠ HRUBEC, který svůj tým přiblížil na dosah. Asistence: Matouš Masopust, Jakub Novák.
     
    29:28
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hostující celek se raduje z druhé vstřelené branky. Josef Eham poslal přesnou přihrávku do mezikruží, kde stál přesně postavený JAKUB BORZECKI. Ten pak propálil na centimetr přesně k tyči. Asistence: Josef Eham, Oscar Maier.
     
    13:04
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání, která přichází v přesilové hře. Lutz vystřelil z z brankářova pohledu z levého kruhu, střela mu ale nesedla a jen se pomalu doklouzala na vzdálenější tyč. Ke smůle domácích právě tam už čekal pohotový HAAKON HÄNELT. Asistence: Julian Lutz, Philip Peter Wimmer.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 35. Hrubec (Masopust, Novák), 38. Silný (Krcho, Čížek), 60. Doktor (Silný), 65. Janoch – 14. Hänelt (Lutz, Wimmer), 30. Borzecki (Eham, Maier), 50. Hänelt (Lindner)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Hubata, Remta, Svach, Pavlát, Novák, Doktor – Hrubec, Anderle, Hracholski, Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Kolarz) – Obu, Schwaiger, Menner, Necesany, Wimmer, Reich – Cimmerman, Hänelt, Eham, Lutz, Maier, Leonhardt, Borzecki, Pronin, Wolf, Lidner, Hložek, Müller

    Rozhodčí: Valenta – Pešek, Malý
    thejrc.org