Villach – Znojmo 2:1 (po pr.)
po prodl.
EC Villach SV
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 21.02.2020, 19:15 • Stadthalle Villach • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:26
    Villach právě vstřelil branku!
    Prodloužení rozhoduje hned první střídání. Orli sice vyhráli buly, následně ovšem ztratili kotouč ve vlastním pásmu, CHRIS COLLINS si vybruslil od zadního mantinelu před branku a přesnou střelou pod břevno překonává Groha.
     
    59:27
    Dohertyho střela z pravého křídla Maxwellovi vypadla, Bartoš na hranici brankoviště nebyl daleko k dorážce do odkryté klece, ale brankář byl nakonec rychlejší a kotouč přikryl.
     
    54:02
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Mikliš – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Znojmo čekají horké chvíle, Mikliš po buly odpálil kotouč mimo hrací plochu, a musí tak na trestnou lavici.
     
    46:45
    Radim Matuš měl dnes už druhou velkou možnost, když jej našla samotného před brankou přihrávka od mantinelu, jenže znojemský kapitán trefuje jen přesouvajícího se Maxwella. Velká škoda pro znojemské barvy.
     
    43:59
    Orli si mohli vzít vedení zpět, Lucianiho přihrávku od zadního mantinelu ale Svoboda nenasměroval před brankou přesně.
     
    43:16
    Villach právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají díky využité přesilovce. Přihrávku na modrou zužitkoval Fraser, jehož střelu tečoval clonící MARKO PÖYHÖNEN přesně do protipohybu brankáře Groha. Letící puk zaplul k levé tyči. Asistence: Jamie Fraser, Brodie Reid.
     
    42:51
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bartoš – 2 min., vysoká hůl). Znojemský útočník fauloval v souboji před brankou.
     
    42:22
    Na druhé straně se k odraženému puku za zády znojemské obrany dostal Karlsson, z bezprostřední blízkosti před Grohem ale míjí.
     
    33:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Bezbrankový stav je prolomen a postarali se o to znojemští hráči. Lahoda nejprve před znojemskou brankou nezakončil, do jeho rány se vrhl jeden z obránců Orlů a v následném brejku poslal Luciani puk křížným pasem na levou stranu, kde se do něj z první opřel TOMÁŠ SVOBODA a trefil se přesně pod břevno nad rameno brankáře. Asistence: Anthony Luciani, Philip McRae.
     
    28:42
    Domácí dostali puk do sítě poté, co Bjorkstrand v brejku dvou na jednoho vykoupal obránce, sám před Grohem dlouho čekal, jeho první střelu znojemský brankář skvěle vyrazil, Reid pak následně plachtící kotouč srazil dolů k zemi ve snaze o dorážku vysokou holí, a tak rozhodčí rezolutně rozpažují. Gól neplatí.
     
    18:36
    Vyloučení v týmu EC PANACEO VSV (Collins – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bořuta – 2 min., sekání).
     
    17:08
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Novák – 2 min., podrážení). Nešťastný zákrok při forčekingu přináší první přesilovku zápasu domácím.
     
    12:08
    Minuty bez větších šancí ukončil Chris Collins, který individuálně projel po levém křídle, stáhl si na sebe obránce a švihem do protipohybu přesouvajícího se Groha jen o pár centimetrů minul.
     
    01:52
    Na druhé straně vynikající zákrok Groha proti střele Karlssona z pravého kruhu. Domácí diváci už měli ruce nad hlavou.
     
    01:03
    Radim Matuš byl skvělou přihrávkou vyslán do samostatného úniku, ovšem ztroskotal na Maxwellovi. Ten jeho střelu vyráží.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 44. Pöyhönen (Fraser, Reid), 61. Collins – 34. Svoboda (Luciani, McRae)


    EC Villach SV: Maxwell (A. Schmidt) – Fraser, Pöyhönen, K. Schmidt, Cundari, Wolf, Schlacher, Bacher – Pollastrone, Bjorkstrand, Reid – Karlsson, Collins, Ulmer – Brunner, Lahti, Lahoda – Alagic, Maxa, Wappis.
    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Bořuta, Čermák, Doherty, Sova, Novák, Mikliš, Kruckovyč – Svoboda, McRae, Luciani – Matuš, Flick, Berisha – Bowles, Bartoš, Beránek – Oščádal, Češík, Gago.

    Rozhodčí: Pearce (CAN), Zrnić – Bärnthaler, Seewald
    thejrc.org