Mladá Boleslav – Slovácko 0:0 (kon.) | Slavia – Opava 2:0 (kon.) | Liberec – Bohemians 1905 3:1 (kon.)
Plzeň – Příbram 4:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
4:0 (2:0)
FK Příbram
Sobota 22.02.2020, 16:30 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Hezké odpoledne, vážení příznivci českého fotbalu, vítejte u sledování psaného přenosu z 22. kola FORTUNA:LIGY! V západočeské Doosan Areně přivítá domácí tým FC Viktoria Plzeň mužstvo 1.FK Příbram Přeji příjemnou zábavu!
     
    První jarní kolo

    Tým FC Viktoria Plzeň se po zimní přestávce představil na hřišti Opavy, kde nakonec potvrdil roli favorita a odvezl si všechny tři body.

    Z ápadočeské mužstvo poprvé v ostrém utkání vedli nový hlavní kouč Adrian Guľa. Ten se v dalším kole představí poprvé domácím fanouškům v Plzni.

    Viktoriáni dokázali utkání rozhodnout ve druhé půli, když dvě trefy hlavou zaznamenal útočník Jean-David Beauguel. Třetí gól přidal v nastavení z dorážky Jan Kopic.

    Plzeňané tak vstoupili do jara výhrou s přesvědčivým výsledkem.

    Slezský FC Opava 0:3 FC Viktoria Plzeň
    57. Beauguel, 63. Beauguel, 90+2. Kopic

    Sestava Plzně
    Hruška – Řezník, Hejda, Brabec, Hloušek (81. Kopic) – Bucha, Kalvach, Hořava – Kayamba (59. Mihálik), Beauguel (89. Chorý), Kovařík
    ___________________________________________________

    Tým 1.FK Příbram se během 21. kola FORTUNA:LIGY vydal na hřiště Jablonce, odkud si odvezl vysokou prohru.

    Nepovedený vstup do druhého poločasu přinesl Příbrami nemilosrdnou porážku, Severočeši definitivně rozhodli o výhře v rozmezí mezi 52. a 55. minutou, když se dvakrát trefil domácí Sýkora.

    Příbram tak bude chtít uspět na druhý pokus, představí se znovu na hřišti soupeře. V Plzni je ale nečeká znovu nic lehkého.

    FK Jablonec 4:0 1.FK Příbram
    36. Kubista, 52. Sýkora, 55. Sýkora, 81. Hamalainen

    Sestava Příbrami
    Kočí – Pazdera (55. Cmiljanović), Šimek, Kleščík, Nový – Polidar, Tregler, Zorvan (80. Kříž), Rezek, Škoda – Jindráček (64. Voltr)
     
    FC Viktoria Plzeň – Statistiky

    Postavení v tabulce: 2.
    Počet bodů: 41
    Bilance posledních zápasů (jarní část): V
    Počet vstřelených branek: 38
    Počet inkasovaných branek: 19

    Nejlepší střelec: Jan Kopic – 6 branek
    Nejlepší nahrávač: Lukáš Kalvach – 4 asistence
    Žluté karty: Tomáš Chorý (6)
    Červené karty: Lukáš Hejda (1)
    Gólmani:
    Aleš Hruška – 7 čistá konta
    ___________________________________________________

    1.FK Příbram – Statistiky

    Postavení v tabulce: 16.
    Počet bodů: 13
    Bilance posledních zápasů (jarní část): P
    Počet vstřelených branek: 15
    Počet inkasovaných branek: 40

    Nejlepší střelec: Michal Škoda – 6 branek
    Nejlepší nahrávač: Martin Zeman – 3 asistence
    Žluté karty: Rezek, Tregler (6)
    Červené karty: Rezek, Voltr (1)
    Gólmani:
    Ondřej Kočí – 3 čistá konta
    Marek Boháč – 2 čistá konta
     
    Řekli před zápasem

    Adrian Guľa (hlavní trenér Plzně):
    „Musíme hrát na maximum. Tyto týmy vás vždy potrestají, když dáte dolů nohu z plynu. Chceme se zaměřit na to, jak chceme hrát my a jaké úsilí do toho musíme dát před vlastními fanoušky. Potřebujeme hrát na maximum!“

    „Byl jsem velmi mile překvapen už v Opavě. Nejen tím, kolik fanoušků dorazilo a jak stáli při týmu, ale i tou závěrečnou děkovačkou. Věřím tomu, že naplníme jejich očekávání. Na domácí zápas se velmi těším i z toho důvodu, že uvidím hráče v plném nasazení a kvalitě před vlastními fanoušky.“

    Jan Kovařík (záložník Plzně):
    „Trénujeme v dobrém tempu a snažíme se to přenášet i do zápasů. Doufám, že to takhle bude pokračovat dál. Ale co se týče mě osobně, samozřejmě se každému hraje jinak, když dá gól nebo na nějaký přihraje. Také je důležité cítit důvěru trenéra.“

    „Na začátek jara má Příbram těžký los. O to více bude ostražitá a bude chtít odčinit ten menší debakl. Pro nás se ale nic nemění, my budeme chtít hrát svou hru a nedat soupeři žádný prostor.“
    ___________________________________________________

    Roman Nádvorník (hlavní trenér Příbrami):

    „Všichni víme, že v zápase bude obrovským favoritem Plzeň. Je to jeden z nejlepších týmů posledních let. Začali nyní hrát v jiném rozestavení, a povedlo se jim poměrně přesvědčivě vyhrát v Opavě. My se nicméně necítíme předem poraženi, do každého zápasu jdeme s cílem bodovat."

    „Měli jsme v poslední době s Jabloncem dobrou bilanci, na zápas jsme se moc těšili a věřili si, že můžeme překvapit. Cítil jsme z hráčů velké odhodlání, ale co je to platné, když pak uděláme velké chyby. Do druhé branky jsme nehráli špatně, ale takový soupeř jako Jablonec už zápas nepustí. Pak už domácí zápas jasně ovládli. Sráží nás individuální chyby. První poločas nebyl vůbec špatný, ale při takových chybách se není co divit, že zkušený soupeř nezaváhá. Musíme se především vyvarovat dalším zbytečným ztrátám balonů a individuálním chybám."

    Zdroje: www.fcviktoria.cz a www.fkpribram.cz
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Hořava – J. Kopic, Beauguel, J. Kovařík.
    Náhradníci: Sváček – Diaz, Chorý, M. Havel, Herc, Mihálik, Pernica.

    1.FK Příbram: Kočí – Dramé, Šimek, Kleščík, Nový – Polidar, Tregler, Zorvan, Kvída – Jindráček, Michal Škoda (C).
    Náhradníci: Vantruba – Cmiljanović, Hájek, Kříž, Soldát, Voltr, Sehit.

    Rozhodčí: Hocek – Vlček, Vaňkát.
     
    Plzeňské tribuny se už pomalu plní, dnes by mělo být na první jarní kolo, které se odehraje v Doosan Areně, vyprodáno.
     
    Týmy přicházejí na hrací plochu, domácí Viktorka dnes nastoupí v klasických dresech s červenou a modrou barvou, hostující Příbram obleče zelené dresy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Viktoriáni dnes jako první rozehráli míč, ihned se snažili dostat po pravé straně dopředu, ale hostující tým včas zbrzdil jejich rozlet.
     
    2
    Aleš Hruška obdržel přihrávku k vlastní bráně, míč hned zase před na stopery před sebou. Domácí trpělivě zakládají novou akci.
     
    3
    Radim Řezník stihl míč po dlouhém nákopu na hrací ploše, poslal ho do vápna hostí, ale tam se k balonu jako první dostali fotbalisté Příbrami.
     
    4
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to šlo rychle, domácí hráči jdou proti Příbrami bleskově do vedení! Kovařík táhl rychlý brejk po levé straně, odcentroval na Hořavu, jehož ránu hosté zblokovali. Míč se odrazil na hranici vápna a LUKÁŠ KALVACH okamžitě pálil. Jeho tečovaný pokus skončil za zády bezmocného gólmana Příbrami!
    4. Lukáš KALVACH - 1:0
     
    6
    Už se znovu hraje, u míče jsou opět hráči Plzně. Balon mají stopeři, kteří hledají, kudy by mohli rozehrát na své kolegy.
     
    7
    Lukáš Hejda poslal dlouhý míč za obranu, ale na ten nemohl Kovařík dosáhnout, balon skončil v zámezí. Rozehrávat bude gólman Ondřej Kočí.
     
    8
    Filip Zorvan fauloval na útočné polovině Kalvacha, domácí se tak po nedovoleném zákroku vrátí k míči.
     
    9
    Další faul Příbrami, tentokrát se nevybíravým zákrokem prezentoval hostující kapitán Škoda. Viktoria má k dispozici zajímavý přímý kop.
     
    10
    Hostující defenziva si s prvním centrem poradila moc dobře, poté míč vracel před bránu Bucha, leč gólman Kočí byl u balonu jako první.
     
    12
    Jan Kopic si šikovně na pravé straně kousek od vápna zpracoval míč, následně byl nedovoleně poslán k zemi. Další standardka pro domácí.
     
    13
    Jan Kovařík svou pověstnou levačkou kroutil míč směrem na bránu, ale žádný jeho spoluhráč na něj nedosáhl. Balon tak znovu v klidu chytil hostující gólman.
     
    14
    Domácí jsou prakticky pořád u míče, hostující Příbram je tvrdě dostupuje, z čehož pramení fauly. Další takový byl k vidění na Kovaříka.
     
    15
    David Limberský chtěl šikovně poslat dopředu Buchu, tomu ale scházely tak tři kroky, aby na míč dosáhl. Míč znovu sbírá hostující brankář Kočí.
     
    15
    Faulem se provinili také Západočeši, volný přímý kop má tak k dispozici také Příbram.
     
    16
    Viktoriáni si ale poradili naprosto v pohodě s atakem hostí, sami se zase rychle mohou vydat na druhou stranu do útoku.
     
    17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to 2:0 pro domácí! Trochu šťastná trefa, ale Viktoria si pro další gól šla. Jean-David Beauguel přihrával dopředu na své spoluhráče, Soufiane Dramé ztečoval míč přesně na PAVLA BUCHU, který po zemi prostřelil gólmana Kočího! Bucha se tak raduje z prvního gólu za Plzeň.
    17. Pavel BUCHA - 2:0
     
    20
    Západočeši jsou v laufu a Beaguel se řítil do další šance. Hostující obrana ale v tomto případě dobře zapracovala, takže domácí forvard nemohl pořádně zakončit.
     
    21
    David Limberský si připisuje zajímavou střelu! Technickým pokusem obstřeloval hostujícího gólmana, Kočí se natáhl a vyrazil míč na roh.
    21. Limberský kroutil střelu na vzdálenější tyč, Kočí vyškrábl na roh.
     
    22
    Po dlouhé kombinaci už málem balon propadl na malé vápno, ale Příbram včas zareagovala a odpálila míč na další roh.
     
    23
    Teď to jen zahučelo! Po centru Kovaříka se do míče opřel Lukáš Hejda, kterým byl úplně sám před bránou hostí, jeho prudká hlavička skončila nad břevnem.
    23. Hejdova tutovka! Přesný rohový kop nedotlačil do sítě
     
    24
    Další útok táhl znovu aktivní Jan Kovařík, jehož centr zblokovala obrana Příbrami na další rohový kop.
     
    24
    Po další skrumáži se do odraženého míče opřel bek Řezník, ale hradbu těl před sebou nepropálil. Domácí obránce byl následně faulován mimo vápno.
     
    26
    Po jiné kombinaci Plzně další střela nepřišla, následně Hořava ztratil míč, a tak si Příbram, která je opravdu pod velikým tlakem, může na chvíli vydechnout.
     
    27
    Limberský s Kovaříkem táhli další akci Plzeňanů. Druhý jmenovaný poslal levačkou oblouček na bránu Kočího, který bude rozehrávat.
     
    29
    Jan Kovařík je dnes opravdu nesmírně aktivní, po dlouhém nákopu si šikovně zpracoval míč a poslal ostrý centr do vápna. Tam se ale k míči žádný hráč nedostal.
     
    30
    Aktuálně jsou všichni hráči kromě gólmana Hrušky na polovině Příbrami, domácí opět kombinují.
     
    31
    David Limberský předskočil Škodu, který ho následně faulem poslal na zem. Viktoria zůstane u míče na útočné polovině.
     
    32
    Po akci, kterou Západočeši táhli po pravé straně, bude k vidění další rohový kop Plzně.
     
    33
    Po dlouhé kombinaci vyslal Kalvach na pravé straně Řezníka, bude to ještě jeden rohový kop.
     
    34
    Další centr jako první uzmul gólman Kočí, který hned poslal míč výhozem dopředu, ale Filip Zorvan byl bleskově odzbrojen.
     
    35
    První zákrok brankáře Hrušky v dnešním duelu. Jan Kvída odcentroval a Zorvan hlavičkoval, domácí gólman míč v klidu chytil do rukavic.
     
    37
    Viktoriáni znovu trpělivě kombinují na vlastní polovině. Příbram se snaží napadat, ale domácí míč v pohodě drží na svých kopačkách.
     
    38
    Po delší době se hostující fotbalisté mohou dostat zase k ohrožení brány Plzně, ale nakonec z toho nic není, protože Příbram byla nachytána v ofsajdu.
     
    39
    Momentálně trochu drhne kombinace i Plzni, která si v krátkém sledu připsala několik nepřesných pasů.
     
    40
    David Limberský zabojoval na levé straně, skluzem posílal míč na své parťáky, Příbram ho však odpálila na roh.
     
    41
    Lukáš Hejda po situaci ve vápně skončil na zemi, domácí fotbalisté se zlobí. Sudí se ještě radí se svými kolegy u videa.
    41. Kleščík se držel s Hejdou, penalta se nepíská
     
    42
    Penalta pro Plzeň to není, hra pokračuje dál. Od své brány rozehrává gólman Ondřej Kočí.
     
    44
    V závěru poločasu přijde na řadu ještě jeden rohový kop Plzně, který po dobré práci vybojoval Kopic.
     
    45
    Na zemi zůstává ležet jeden z hostující hráčů, jedná se o Kleščíka, proto se hra přerušuje, rozehrání rohového kopu je pozastaveno.
     
    45+1
    V první půli se budou nastavovat ještě dvě další minuty.
     
    45+1
    Příbram roh ubránila skvěle a rychle se vydala do brejku. David Limberský fauloval Kvídu, a tak se hosté dostanou k rozehrání přímého kopu.
     
    45+2
    Domácí fotbalisté se také ubránili a odkopli míč na polovinu hřiště.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:33.
     
    První poločas dnešního utkání skončil, byl naprosto v režii domácí Viktorie, která po 45 minutách vede proti Příbrami o dva góly.

    Skóre otevřel již ve čtvrté minutě záložník Lukáš Kalvach. Našel si kousek za velkým vápnem odražený míč, rychle vypálil a tečovaná střela skončila v příbramské síti.

    O pár minutě později už to bylo o dvě trefy. Pavel Bucha si před bránou hostí rovněž našel odražený míč a přízemní střelou zvýšil. Gólman Kočí byl v obou případech bez šance.

    Další šance nevyužili Limberský s Hejdou, naopak plzeňská defenziva neměla na druhé straně hřiště prakticky žádnou práci.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Martin Jindráček, přichází Karel Soldát.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Peter Kleščík, přichází Mihailo Cmiljanović.
     
    48
    Na začátku druhé půle se oba týmy snaží držet balon, ale zatím se jim nedaří zakombinovat.
     
    49
    Dopředu se hnala jako první Příbram, ale domácí se nakonec ubránili. I tak to bude rohový kop pro hosty.
     
    50
    Viktoriáni se hnali do přečíslení dva na jednoho, ale Kopic nepřihrál přesně. Kdyby se mu to povedlo, Jean-David Beauguel by uháněl sám na bránu.
     
    51
    Po odvážném začátku Příbrami už drží míč na svých kopačkách znovu Viktoria. Domácí hráči už jsou nastěhovaní okolo vápna hostí.
     
    52
    Jan Kovařík z první posílal míč na Hořavu, který byl však dobře ubráněný, proto se nedostal do zakončení.
     
    54
    Krásná individuální akce Jana Kopice gólem nakonec neskončila! Domácí záložník si zpracoval míč na polovině hřiště, poté se dostal až k vápnu, leč jeho technická střela šla o kousek vedle tyče.
    54. Kopic to vzal na sebe, svou typickou placírkou ale těsně minul
     
    55
    Soufiane Dramé skvěle vystoupil proti rozehrávce Plzně, po levé straně se chtěl prohnat dopředu, ale míč si předkopl až moc před sebe, takže ho nedostihl na hrací ploše.
     
    57
    Michal Škoda dobře odcentroval před bránu Plzně, kde byly k vidění drobné zmatky, ale gólman Hruška nakonec míč získal do své správy.
     
    57
    Lukáš Kalvach si šikovně zpracoval odražený míč, chtěl se prodrat až do zakončení, ale včas proti němu vystoupil brankář Kočí.
     
    59
    Příbram čím dál více přidává na aktivitě, Mihailo Cmiljanović skončil po faulu na zemi, a tak si hosté zkusí volný přímý kop.
     
    59
    Ale domácí celou situace s přehledem zvládli, Hruška balon rychle rozehrál na své kolegy z pole.
     
    60
    Karel Soldát zakončoval hlavičkou, gólman Hruška musel být pozorný, ale míč nakonec bez větších potíží zkrotil.
     
    61
    Na druhé straně po rohovém kopu hlavičkou zakončoval kapitán Plzně Brabec, gólman Kočí proti němu včas vyběhl!
    61. Brabcovu hlavičku vytahoval v pádu Kočí
     
    62
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PAVEL BUCHA v ráži! Kopic z pravé strany poslal míč na Hořavu, který balon sklepl právě na Buchu. Ten si ho navedl na střed hřiště a levačkou se nádherně trefil ke vzdálenější tyči! Viktoria tak vede už o tři góly.
    62. Pavel BUCHA - 3:0
     
    64
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Ondřej Mihálik.
     
    66
    Příbram se snaží něco vymyslet na levé straně hřiště, ale domácí toho hostům stále moc nepovolují. Viktoriáni už jsou opět u míče.
     
    68
    Jan Kovařík se po delší době dostal k centru, jeho pas do vápna byl zblokovaný, a tak se domácí mohou postavit k dalšímu rohu.
     
    69
    Kovařík znovu posílal míč do vápna! Jean-David Beauguel centr ještě netrefil, ale Řezník už ano, scházel mu však aspoň metr, aby mohl zamířit lépe.
    69. Šimek nakopl Řezníka a Viktoria bude zahrávat penaltu!
     
    69
    Nakonec se bude ještě zkoumat video, protože Radim Řezník byl možná během svého zakončení ve velkém vápně faulován.
     
    71
    A je z toho penalta pro Viktorii Plzeň!
     
    71
    Žlutou kartu dostává David Šimek (1.FK Příbram).
     
    72
    K exekuci pokutového kopu se staví Pavel Bucha!
     
    72
    Plzeň právě vstřelila branku!
    HATTRICK PAVEL BUCHA! Plzeňský záložník proměnil penaltu naprosto s přehledem, trefil se přesně do levého horního rohu příbramské brány. Bucha střílí svůj třetí dnešní gól.
    72. Pavel BUCHA - 4:0
     
    74
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází David Limberský, přichází Christián Herc.
     
    75
    Domácí se bleskově vydali do dalšího brejku. Jean-David Beauguel to vzal tentokrát na sebe, lobem se snažil přehodit gólmana Kočího. To se mu povedlo, ale míč nakonec skončil na hostující bráně.
    75. Beauguel zkoušel přehodit Kočího, těsně přestřelil
     
    77
    Hejda chtěl dopředu vyslat Mihálika, ale ten za obranu hostí neproskočil, Příbram se zkušeně ubránila.
     
    77
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Dominik Kříž.
     
    Dnešní utkání sleduje 9 632 diváků.
     
    79
    Zápas už se dostal do fáze, kdy se prakticky jen dohrává. Příbram se snaží o čestný úspěch, ale domácí defenziva v čele s gólmanem Hruškou se v klidu brání.
     
    81
    Jean-David Beauguel dostal po pěkné kombinaci míč do sítě, pátý gól Plzně z toho ale není, protože přihrávající Kovařík stál v ofsajdu.
    81. Beauguel dopravil míč do sítě, ale “bůr” se nekoná, ofsajd!
     
    82
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Tomáš Chorý.
     
    84
    Soufiane Dramé to zkusil z veliké dálky, ale bránu Plzně nakonec vůbec netrefil. Příbram se snaží, ale nemůže se dostat do pořádného zakončení.
     
    85
    Tomáš Chorý se chtěl prodrat do zakončení, včas ho ubránili hostující hráči, kteří odpálili míč na další roh.
     
    86
    Z rohového kopu se nakonec žádná šance neurodila, domácí se však stále drží na vlastní polovině u míče.
     
    87
    Viktoriáni se hnali do další dobře rozjeté akce, ale tentokrát jim kombinace nevyšla, Kovaříkův centr byl totiž hodně nepřesný.
     
    88
    Další dalekonosná rána v podání Příbrami, opět míč zaplul hluboko na tribunu za bránou Hrušky. Nepřesnou mušku měl v tomto případě Jaroslav Tregler.
     
    90
    Hostující tým je v posledních minutách nastěhovaný okolo vápna Plzně, ale žádná střela stále nepřichází.
     
    90+1
    Nastavovat se budou ještě tři minuty. Během nich rozehraje Příbram rohový kop.
     
    90+1
    Aleš Hruška v pohodě zachytil vysoký centr, ale jeho rozehrávku přerušil hvizd sudího, protože na hřišti zůstal ležet Kalvach. Už je v pohodě a hraje se dál.
     
    90+2
    V rychlé akci byl Hořava zastavený faulem, Viktoria se vrátí k míči na útočné polovině.
     
    90+3
    Ještě jeden pokus si připsal Tomáš Hořava, také tato střela byla ztečována na rohový kop.
    90+3. Exhibiční kombinace na závěr, Hořava pálil vysoko nad bránu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Viktoria zvládla i svůj druhý jarní zápas, na domácím hřišti přehrála Příbram jasně, a to v poměru 4:0!

    Vítěznou trefu si nakonec už ve čtvrté minutě připsal středopolař Lukáš Kalvach. Hlavní osobností zápasu byl však jiný záložník – Pavel Bucha. Ten si připsal hattrick! Nejprve se prosadil po přízemní střele mezi nohy, poté nádhernou ranou levačkou zvýšil na 3:0 a záhy rovněž s přehledem proměnil pokutový kop!

    Západočeši tak dnešní zápas vyhráli o čtyři góly!
     
    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 13:3. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:17.
     
    Z Plzně je to pro dnešek všechno, děkuji za sledování psaného přenosu a přeji krásný zbytek víkendu! (18:29:25)

    Jan Picka


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 4. Kalvach (Bucha), 17. Bucha, 62. Bucha (Hořava), 72. Bucha (pen.)

    Karty:   71. Šimek (PRI)


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 13:3. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:17.
    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Limberský (74. Herc) – Bucha, Kalvach, Hořava – J. Kopic (64. Mihálik), Beauguel (82. Chorý), J. Kovařík.
    Náhradníci: Sváček – Diaz, Chorý, M. Havel, Herc, Mihálik, Pernica.

    FK Příbram: Kočí – Dramé, Šimek, Kleščík (46. Cmiljanović), Nový – Polidar, Tregler, Zorvan (77. Kříž), Kvída – Jindráček (46. Soldát), Michal Škoda (C).
    Náhradníci: Vantruba – Cmiljanović, Hájek, Kříž, Soldát, Voltr, Sehit.

    Rozhodčí: Hocek – Vlček, Vaňkát

    Diváci: 9 632
    thejrc.org