Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (1:1, 2:1, 0:3)
HC Kometa Brno
Sobota 22.02.2020, 15:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Dalibor Řezníček ještě přece jen mohl rozvlnit síť za zády Marka Čiliaka, ale kotouč poslal jen přímo do jeho hrudi.
    57:19 Martin ERAT - 3:5
     
    57:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Risk se Beranům nevyplatil, ti se již necelé tři minuty před koncem základní hrací doby budou muset smiřovat s porážkou! MARTIN ERAT se totiž přes celé kluziště trefil do odkryté klece. Asistence. Tomáš Plekanec.
     
    56:26
    Zlín již tři a půl minuty před koncem odvolává brankáře, takže se pokusí o vyrovnání s šesti hráči v poli!
     
    52:50
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., podrážení).
     
    50:24
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Daniel Rákos – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Sedláček – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká Zdeněk Okál.
     
    50:24
    V rohu zlínského pásma se do sebe pustili Daniel Rákos a Pavel Sedláček, oba si tak půjdou odpočinout na trestnou lavici.
    48:07 Šimon STRÁNSKÝ - 3:4
     
    48:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je tady druhý obrat v zápase, dvanáct minut před koncem tak jde do vedení Brno! Michal Gulaši tvrdě vypálil od modré čáry. Libor Kašík tak kotouč vyrazil jen k ŠIMONU STRÁNSKÉMU, který bez problémů rozvlnil síť odkryté brány. Asistence: Michal Gulaši, Tomáš Vincour.
     
    45:28
    V sektoru hostů se do sebe pustila ostraha a fanoušci Komety. Hostující příznivci poté vytáhli dýmovnice.
    45:11 Tomáš VINCOUR - 3:3
     
    45:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Již potřetí platí vyrovnaný stav! Také Berani se při rozehrávce dopustili zaváhání, protože poslali puk do volného prostoru. Toho dokonale využil TOMÁŠ VINCOUR, který zamířil přesně nad vyrážečku zlínského gólmana. Asistence: Šimon Stránský.
     
    41:32
    Zdeněk Okál se z pravé strany protlačil až před bránu, kde to zkusil z bezprostřední blízkosti, ale brankář Kometa je opět připraven. Hosté se následně dopouštějí zakázaného uvolnění.
     
    38:35
    Lukáš Kucsera mizí v útrobách stadionu, na rozloučenou zamával fanouškům svého týmu a poděkoval jim za jejich podporu. Ve hře se tak může pokračovat.
     
    38:35
    Lukáš Kucsera je za mohutného skandování brněnských fanoušků opatrně překládán na nosítka. Dnešní utkání tak asi určitě nedokončí.
     
    38:35
    Na ledové ploše zůstává ležet po obyčejném souboji Lukáš Kucsera. Pro toho už si přijíždějí nosítka.
    38:07 Pavel KUBIŠ - 3:2
     
    38:07
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci si bleskově berou vedení zpět díky obrovskému zaváhání brněnské defenzivy! Dva obránci se totiž nepohodli, protože místo toho aby odpálili kotouč, tak se jenom srazili. Toho tak mohl využít PAVEL KUBIŠ, který si položil Marka Čiliaka a jistě zasunul puk za jeho záda. Asistence: Jakub Šlahař.
    37:25 Petr HOLÍK - 2:2
     
    37:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se po dlouhé době dostali do útoku, který proměňují, takže ještě před druhou sirénou je srovnáno! Martin Zaťovič překročil s pukem modrou čáru, následně ho dal do mezikruží, kde se ke střele ještě neodvážil Peter Mueller, takže kus gumy předal PETRU HOLÍKOVI. Ten vypálil z první, a dobře udělal, protože se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Peter Mueller, Martin Zaťovič.
     
    34:42
    V další neuvěřitelné příležitosti byl Zdeněk Okál, ale Marek Čiliak drží nad vodou své spoluhráče dalším výtečným zásahem!
     
    33:58
    Tomáš Fořt procpal puk před bránu, což na první pohled nevypadalo nebezpečně, ale nakonec se ke kotouči prodral Bedřich Köhler, který však z bezprostřední blízkosti Marka Čiliaka nepřekonal!
     
    31:46
    Antonín Honejsek se po krátkém čekání s pukem na hokejce pokusil o překvapivou střelu, což Marek Čiliak úplně nečekal, ale kotouč zvládl vyrazil mimo bránu.
     
    31:27
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Michal Gulaši – 2 min., hrubost).
     
    31:27
    V brněnském pásmu pozorujeme první bitku tohoto vyhroceného zápasu, do které se zapojili Pavel Kubiš a Michal Gulaši. Vyloučen bude jen hráč Komety.
     
    28:23
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Silvester Kusko – 2 min., hákování).
     
    28:20
    Zdeněk Okál se protlačil až před brankáře Komety, kterého nejspíš nedokázal překonat kvůli nedovolenému zákroku!
    22:37 Štěpán FRYŠARA - 2:1
     
    22:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani otáčejí průběh utkání! Rozehrávku brněnského brankáře dobře vystihl Bedřich Köhler, který okamžitě poslal do šance Tomáše Fořta. Ten na druhý pokus dostal puk před odkrytou klec, kde už se v pohodě prosadil ŠTĚPÁN FRYŠARA. Asistence: Tomáš Fořt, Bedřich Köhler.
     
    16:06
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Plekanec – 2 min., hákování).
    15:52 Lukáš BUCHTA - 1:1
     
    15:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se docela rychle zmohli na odpověď, takže se zase začíná od nuly! Z dálky to tentokrát zkusil LUKÁŠ BUCHTA, který pálil od levého hrazení po přihrávce Ralfse Freibergse. Rána se mu více než povedla, protože kotouč zaplul přesně ke vzdálenější tyči nad lapačku Marka Čiliaka Asistence: Ralfs Freibergs, Tomáš Fořt.
    12:48 Tomáš VINCOUR - 0:1
     
    12:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, takže se ve 13. minutě dostávají do vedení! Peter Mueller vyhrál u levého mantinelu souboj o kotouč proti dvěma protihráčům. Následně ho posunul na TOMÁŠE VINCOURA, který zcela zaskočil Libora Kašíka střelou na bližší tyčku. Asistence: Peter Mueller.
     
    11:52
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Valentin Claireaux – 2 min., hákování).
     
    06:48
    Tomáš Plekanec mohl ve vlastním oslabení spěchat do úniku, ale přihrávku směřující na něj na poslední chvíli zastavil skvělým obranným zákrokem David Nosek!
     
    06:30
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Ondřej Němec – 2 min., vysoká hůl).
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 16. Buchta (Freibergs, Fořt), 23. Fryšara (Fořt, Köhler), 39. Kubiš (Šlahař) – 13. Vincour (Mueller), 38. P. Holík (Mueller, Zaťovič), 46. Vincour (Š. Stránský), 49. Š. Stránský (Gulaši, Vincour), 58. M. Erat (Plekanec)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Nosek (A), Freibergs, Ferenc, Řezníček, Buchta, Gazda – Köhler, Fořt (A), Fryšara – Okál, Honejsek, Šlahař – Herman, Claireaux, Dufek – Kubiš (C), P. Sedláček, J. Ondráček.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Baranka, O. Němec (A), Pyrochta, Bartejs, Gulaši, Svozil – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – Červený, Plekanec (A), M. Erat – Kucsera, Rákos, Vincour – Š. Stránský, Kusko, L. Horký – Jenyš.

    Rozhodčí: Hodek, Mrkva – Klouček, Axman

    Diváci: 7000 (vyprodáno)
    ocianews.com