Chelsea – Tottenham 2:1 (kon.) | Burnley – Bournemouth 3:0 (kon.) | Crystal Palace – Newcastle 1:0 (kon.)
Sheffield Utd. – Brighton 1:1 (kon.) | Southampton – Aston Villa 2:0 (kon.) | Leicester – Manchester City 0:1 (kon.)
konec
Burnley FC
3:0 (0:0)
AFC Bournemouth
Sobota 22.02.2020, 16:00 • Turf Moor, Burnley • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu sedmadvacátého kola anglické Premier League. Od šestnácti hodin se můžeme těšit na utkání mezi Burnley a Bournemouthem!
     
    Burnley FC

    Domácí tým se v posledních týdnech rozehrál do vynikající formy a dost možná se definitivně vymanil z vyrovnaných bojů o záchranu. Burnley získalo skalp Leicesteru i Manchesteru United a po cenné plichtě s Arsenalem vybojovalo další tři body na úkor tabulkového souseda ze Southamptonu. Svěřenci manažera Seana Dyche se zásluhou těchto triumfů posunuli již na jedenácté místo a vybudovali si desetibodový náskok na sestupové pásmo. Mnohem blíže to naopak mají k pohárovým příčkám. Nejlepším střelcem mužstva je desetigólový Chris Wood, nad jehož startem visí kvůli zranění z minulého zápasu velký otazník. Šanci na základní sestavu tak má český útočník Matěj Vydra.
     
    AFC Bournemouth

    Také hostující klub orámoval přelom ledna a února dvěma důležitými výhrami. Bournemouth po čtyřech ligových porážkách v řadě porazil v poměru 3:1 Brighton a ve stejně důležitém záchranářském souboji také 2:1 Aston Villu. Do třetice se Cherries z vítězství ale nedočkali, na hřišti Sheffieldu United přišli o brzké vedení a kvůli gólu z 84. minuty prohráli 1:2. V tabulce Premier League patří svěřencům Eddieho Howea šestnácté místo. Náskok na předposlední Watford a osmnáctý West Ham však činí jen dva body. O pozici nejlepšího střelce se dělí sedmigóloví Harry Wilson a jeho jmenovec Callum. Kromě obránce Chrise Mephama jsou dlouhodobě na marodce zadáci Daniels, Kelly, záložník Brooks a útočník Groeneveld.
     
    Vzájemné zápasy

    21.12.2019 Bournemouth – Burnley 0:1
    06.04.2019 Bournemouth – Burnley 1:3
    22.09.2018 Burnley – Bournemouth 4:0
    13.05.2018 Burnley – Bournemouth 1:2
    29.11.2017 Bournemouth – Burnley 1:2.
     
    Úvodní sestavy:

    Burnley FC: Pope – Bardsley, Tarkowski, Mee (C), Ch. Taylor – Hendrick, A. Westwood, Cork, McNeil – Jay Rodriguez, Vydra.
    Náhradníci: Hart – Brady, Brownhill, Gudmundsson, Lennon, K. Long, Pieters.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – Stacey, Francis (C), S. Cook, A. Smith – Surman, Billing, Gosling – H. Wilson, C. Wilson, J. King.
    Náhradníci: Boruc – L. Cook, Fraser, Rico, Simpson, Solanke, Stanislas.

    Rozhodčí: Dean – Cann, Scholes.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    O úvodní výkop zápasu se postarali hosté, kteří nastupují ve žlutých, zatímco domácí v tradičních vínově červených dresech.
     
    3
    Dobrý začátek Bournemouthu mohl korunovat Callum Wilson, který dostal krátký oblouček za obranu a levačkou pohotově vystřelil z voleje. Pope ale těžil z dobrého postavení a míč nohou vyrazil.
    3. Callum Wilson (BTH)
     
    4
    Joshua King snad pět vteřin držel míč na levém křídle. Bardsleyho nakonec obešel, ale zároveň už se dostal za koncovou čáru.
     
    5
    Rodriguez v souboji o vysoký míč nepředčil Francise, Burnley se stále nemůže pořádně dostat na útočnou polovinu.
     
    6
    Dobré zpracování umožnilo Rodriguezovi pokračovat v útoku, ze kterého resultuje premiérový rohový kop.
     
    7
    O rozehrávku z pravé strany se zasloužil Dwight McNeil, ovšem žádný z hráčů ve vápně na jeho vysoký centr nedosáhl.
     
    8
    Velký boj o zahuštěný střed hřiště skončil odrazem od McNeila do prostoru mezi střídačkami. Vhazovat bude Jack Stacey.
     
    9
    Joshua King rozdal míč odkrytou pravou stranu, ovšem Billing po centru Jacka Staceyho mezi tři tyče nezakončil.
     
    10
    McNeilův centr byl Francisem odvrácen na Jacka Corka, který okamžitě pálil z dálky, ale Ramsdaleovu branku o kousek netrefil.
     
    11
    Dobrá šance pro Burnley! V hlavní roli byl Matěj Vydra, který na hrotu obešel dvojici stoperů, ale z exkluzivní pozice vystřelil jen doprostřed branky na dobře postaveného Ramsdalea.
    11. Matěj Vydra (BLY)
     
    12
    Adam Smith fauloval vedle pokutového území Bardsleyho, takže útočná aktivita Bournemouthu musela skončit.
     
    13
    Ben Mee a za malou chvíli také Simon Francis předvedli dobré obranné zákroky v obou šestnáctkách. Následuje roh pro Burnley.
     
    14
    Po druhém rohovém kopu následuje i ten třetí, na přední tyči totiž vrátil míč do zámezí hostující záložník Andrew Surman.
     
    15
    Ani z této standardky domácí nic nevymysleli, nicméně po vysvobozujícím odkopu mohou znovu dobývat obranu Bournemouthu.
     
    16
    Dan Gosling na poslední chvíli odzbrojil Matěje Vydru, který si už šteloval míč na střelu z nějakých jednadvaceti metrů.
     
    17
    Phil Bardsley si poblíž středového kruhu agresivně vyšlápl na Calluma Wilsona a může být docela rád, že se vše obešlo bez udělení žluté karty.
     
    18
    Zkušený rozhodčí Dean vykázal mimo hřiště Staceyho, který měl menší krvavý šrám na tváři. Hosté tak musí chvíli útočit v oslabení.
     
    19
    Harry Wilson to zkusil bez přípravy z hodně velké dálky, ale branku Nicka Popea minul o několik metrů. Mezitím se Stacey vrátil na plac.
     
    20
    Na Turf Moor rozhodně nepanují úplně špičkové podmínky. Aktuálně sice neprší, ale život hráčům komplikuje hodně silný vítr.
     
    21
    Billing prolétl otevřeným středem hřiště. Místo přihrávky na Kinga nebo Calluma Wilsona však sám vystřelil z větší vzdálenosti a získal tím rohový kop.
     
    21
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Hosté se na konci jednadvacáté minuty dostávají do vedení! Surmanův centr z levé strany byl v chumlu těl prodloužen směrem k zadní tyči a Joshua King pohotově uklidil míč z malého vápna do sítě.
    21. Gól Kinga neplatil kvůli ruce Billinga
     
    23
    Tak nakonec se na ukazatel skóre mění dvě nuly! Kontrola u videa totiž zjistila, že balón se ke Kingovi dostal od ruky Philipa Billinga.
     
    24
    Hned vzápětí si hosté vypracovali další slibnou šanci. King skvěle odcentroval z levého kraje pokutového území, Harry Wilson si dobře naběhl k zadní tyči, ale pak trefil jen ruku rychle reagujícího Popea.
    24. Harry Wilson (BTH)
     
    25
    Další přestupek proti regulím od dánského legionáře Philipa Billinga, který byl po přihrávce Calluma Wilsona přistižen v postavení mimo hru.
     
    26
    Jack Stacey podpořil hostující útok náběhem po pravé straně. Svým centrem trefil prvního soupeře a to znamená rohový kop.
     
    27
    Domácí onen roh ubránili, jenže nedostali míč do bezpečí a několik desítek vteřin zůstávají uvězněni u vlastního pokutového území.
     
    28
    Rodriguez zbrzdil rychlý protiútok přihrávkou na McNeila, který zleva hledal Vydru, jenže balón skončil mimo hrací plochu.
     
    29
    Joshua King utrpěl nějakou bolístku v souboji s Bardsleym. Bez ošetření se ale zvedl a zřejmě bude moci pokračovat v boji.
     
    30
    Držení míče: 44 % – 56 %.
     
    31
    Rodriguez posunul míč na Vydru, jenže ten si ve vápně nestihl přehodit míč na levačku, aniž by ho neodzbrojil vracející se Dan Gosling.
     
    32
    Burnley se dobrovolně vrátilo až k Popeovi, jenž dlouhým nákopem přestěhoval balón až k brankářskému protějšku Ramsdaleovi.
     
    33
    Norský útočník Joshua King si při zpracování míče pomohl horní končetinou, což neuniklo pozornosti tria rozhodčích.
     
    34
    Domácí krajní bek Charlie Taylor neodcentroval skrz Harryho Wilsona, který se jako ofenzivní hráč vrátil až k vlastnímu rohovému praporku.
     
    35
    Jeffrey Hendrick po zachycení míče okamžitě hledal Vydru. Míč mu ale dal za paty a byla z toho zase rychlá ztráta domácího celku.
     
    36
    Důrazný souboj mezi Bardsleym a Kingem byl posouzen jako faul prvně jmenovaného. Nařízenou standardku z levého křídla rozehrál Surman, ale přetaženým centrem nic moc nevymyslel.
     
    37
    Vydra se řítil sám na branku, ale žádné vzrušení to nevyvolalo, protože všichni moc dobře věděli, že se tak stalo jen díky ofsajdu.
     
    39
    Tempo hry šlo v posledních minutách hodně dolů. Totéž platí o výkonu Bournemouthu, se kterým dost zatřásl neuznaný gól Kinga.
     
    40
    King odcentroval přes Hendricka na Staceyho, který se nenápadně přiřítil do vápna, ale brankáře Popea překonat nedokázal.
     
    41
    Pope rozehrál na jednoho z obránců, jehož dlouhatánský nákop spadl přesně do běhu Matěje Vydry. Ramsdale ale vystartoval z branky a nenechal se přelobovat!
    41. Matěj Vydra (BLY)
     
    43
    Vydra nedokázal vysunout Rodrigueze. Míč se k němu ale vrátil a Simon Francis jej zastavil jen za cenu žluté karty.
     
    44
    Dan Gosling okamžitě vystartoval ze zdi a zablokoval dalekonosnou ránu Jaye Rodrigueze na čtvrtý domácí roh.
     
    45
    Aaron Ramsdale si v jednadvaceti letech počínal naprosto zkušeně a lapil do svých dlaní centrovaný balón z dílny Westwooda.
     
    45
    Dwight McNeil si troufl na střelu z dobrých pětatřiceti metrů. Ramsdale však měl situaci pod kontrolou a připsal si naprosto rutinní zákrok.
     
    45+1
    Nastavuje se symbolická jedna minuta.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi poměrně zajímavý první poločas, ve kterém si oba týmy vytvořily hned několik šancí, ale vždy dojely na střely mířící přesně na gólmany. V jednom případě už byl Nick Pope i překonán, avšak Kingova trefa nakonec neplatila kvůli předchozí ruce Billinga. Za Burnley hrozil hlavně Matěj Vydra, dvě velké šance ale neproměnil a na bezbrankovém stavu se tak nic nezměnilo.
     
    Statistiky 1. poločasu:
    Střely celkem: 7 – 8
    Střely na branku: 4 – 3
    Držení míče: 40 % – 60 %
    Rohové kopy: 4 – 2
    Ofsajdy: 1 – 1
    Fauly: 4 – 2
    Žluté karty: 0 – 1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ani jeden z trenérů před začátkem druhého poločasu nestřídal, takže na obou stranách pokračují původní základní jedenáctky.
     
    47
    Aktivní Vydra o pár centimetrů nedosáhl na Meeho dlouhý pas. Míč propadl do autu a zpět do hry jej bude uvádět Aaron Ramsdale.
     
    48
    Simon Francis nedobře odvrátil Rodriguezův pas do ohně. Ostatní zadávi Bournemouthu mu ale pomohli a nenechali Ramsdalea ve štychu.
     
    49
    McNeil nechtěl riskovat a raději poslal Smithův centr na rohový kop. Ten zprava zrealizoval Surman, ale našel jenom bránícího Jacka Corka.
     
    50
    Charlie Taylor nenašel způsob, jak z levého křídla odcentrovat. Odrazem od Jacka Staceyho vybojoval aspoň roh, při kterém Westwood zkoušel napodobit svůj gól z minulého kola, ale Surman na přední tyči nezaváhal.
     
    51
    Callum Wilson si šel míč hodně do hloubky. Okamžitě na sobě získal faul a je z toho standardní situace pro hosty z Bournemouthu.
     
    52
    Harry Wilson se pokusil o rychlou rozehrávku. Pope se ale nenechal nachytat a centr z hloubi pole vyboxoval do bezpečí.
     
    53
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre! MATĚJ VYDRA dostal ze středového kruhu další z celé řády přihrávek do běhu. Ve vápně si zasekávačkou povodil Francise a tentokrát stihl vystřelit před rychle se přibližujícím brankářem Ramsdalem.
    53. Matěj VYDRA - 1:0
     
    55
    Dan Gosling měl v úmyslu okamžitě vyrovnat. Těsně před střelou ale mírně ztratil stabilitu a Pope neměl s pomalým pokusem z hranice vápna žádný problém.
     
    56
    Hra je na malou chvíli zastavena. V péči lékařů se totiž nachází James Tarkowski, který tvoří stoperské duo s domácím kapitánem Meem.
     
    57
    Obránce s pětkou na zádech odešel mimo hřiště, ale hned po několika vteřinách se na něj zase vrátil.
     
    58
    Callum Wilson uprostřed hřiště jednoduše odešel Meeho a dostal se do přečíslení, které vyřešil přihrávkou doprava na svého jmenovce Harryho Ten svou šancí nepohrdl a z hranice malého vápna propasíroval míč skrz Popea.
    58. Neuznaný gól Calluma Wilsona
     
    59
    Tak to už je velká smůla pro hosty, kterým není neuznán ani druhý gól, protože těsně před rychlým protiútokem na opačném konci hřiště zahrál v pokutovém území rukou Adam Smith. To znamená, že se bude kopat penalta ve prospěch Burnley!
     
    61
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Pár desítek vteřin po vyrovnání na 1:1 se paradoxně mění stav na 2:0! Míč si na penaltový bod postavil JAY RODRIGUEZ a s velkým přehledem zakončil ze svého pohledu do pravého horního rohu.
    61. Jay RODRIGUEZ - 2:0
     
    62
    Realizační tým Bournemouthu vcelku pochopitelně protestoval. Moc si ale nepomohl, hlavní rozhodčí vykázal ze střídačky trenéra brankářů.
     
    64
    Phil Bardsley u půlící čáry fauloval Kinga a vyfasoval za to napomenutí žlutou kartou. Za současného stavu ho však tížit nemusí.
     
    65
    Vesměs všichni na stadionu se jen pomalu srovnávají s tím, co se před pár minutami událo. Pro psychiku hráčů Bournemouthu musí být těžko stravitelné, že jim nebyly uznány hned dvě trefy.
     
    67
    Domácím samozřejmě vyhovuje, že teď tempo hry rapidně opadlo. Bournemouth je u míče, ale nejeví větší snahu o jeho přesun k pokutovému území.
     
    68
    U hostující střídačky už jsou připraveny dva čerství hráči. Na vstup do hry si ale budou muset ještě počkat, sudí dávají přednost vhazování Adama Smithe.
     
    69
    Ashley Westwood měl kolem sebe trochu prostoru, kterého využil k vypálení dalekonosné jedovky. Na překonání Ramsdalea to ale nebylo.
     
    69
    Charlie Taylor zleva centroval na Vydru, který byl dobře obsazený. Domácí přesto pokračují v útoku prostřednictvím rohového kopu.
     
    70
    Ashley Westwood tentokrát centroval na zadní tyč. Tu však zakroucený balón přeletěl a míč zaplul až za koncovou čáru.
     
    70
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Joshua King, přichází Junior Stanislas.
     
    70
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Dan Gosling, přichází Ryan Fraser.
     
    71
    Simon Francis určitě nehraje nejlepší zápas své kariéry. Svým obranným zákrokem už poněkolikáté přihrál na střelu soupeři, nicméně Ramsdale přízemní projektil Rodrigueze vyrazil.
     
    72
    Další možnost Burnley na sebe nenechala dlouho čekat! Dwight McNeil nádhernou přihrávkou zničehonic dostal do šance Rodrigueze, ale Ramsdale svůj tým už poněkolikáté podržel!
    72. Jay Rodriguez (BLY)
     
    74
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Harry Wilson, přichází Dominic Solanke.
     
    75
    Na stadionu Turf Moor stále panuje naprosto komorní atmosféra. Co na tom, že domácí vedou 2:0 a vytváří si poměrně velký počet pěkných šancí.
     
    76
    Držení míče: 42 % – 58 %.
     
    77
    Westwood si doběhl do vápna pro přihrávku od Hendricka a okamžitě adresoval přihrávku k druhé tyči na úplně volného Vydru. Ten však dostal míč na dlouhou nohu a levačkou odkrytou branku netrefil.
    77. Matěj Vydra (BLY)
     
    78
    Když nevíš co s míčem, tak vystřel. Tímto se teď řídil dánský záložník Bournemouthu Philip Billing, nicméně Pope si vystačil s naprosto rutinním zákrokem.
     
    79
    Domácí stále hrají v původní sestavě. Moc dlouho už to ale platit nebude, do hry se pomalu chystá zkušený záložník Aaron Lennon.
     
    80
    Vydra roztáhl hru doleva na Taylora, který si dal záležet na centru, ovšem před Rodriguezem tentokrát dobře zasáhl stoper Cook.
     
    81
    Málem to bylo už o tři góly! Dwight McNeil založil další útok Burnley, na jehož konci byla právě jeho dalekonosná střela, jež skončila na pravé tyči Ramsdaleovy brány.
    81. Dwight McNeil (BLY)
     
    82
    Matěj Vydra má odpracováno a nyní sklízí naprosto zasloužený potlesk. Český útočník vsítil druhý gól ve druhém zápase a nyní přepustil místo Lennonovi.
     
    83
    Tak tohle asi nebyl nástup, který by si Aaron Lennon přál. Přiběhl totiž pozdě do souboje po pár vteřinách na hřišti viděl za svůj faul žlutou kartu.
     
    84
    Hosty druhý inkasovaný gól naprosto zlomil. Směrem dopředu jsou bezzubí a zároveň vůbec nestíhají v zadních řadách. O vítězství Burnley už asi není pochyb.
     
    85
    Lennon se rychlým krokem uvolnil na pravé straně, odkud přihrával směrem k Hendrickovi. Ten přibíhal vápna z druhé vlny, ale jeden z obránců ho k míči nepustil.
     
    87
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Teď už třetímu domácímu gólu nezabránil Aaron Ramsdale ani branková konstrukce! Když už se zdálo, že se Bournemouth zabydlí na útočné polovině, tak přišla laciná ztráta aa nesmělý protiútok do otevřené obrany v podání DWIGHTA MCNEILA. Ten si navedl míč na levou nohu a tvrdou ranou z dvaceti metrů nedal mladému brankáři sebemenší šanci.
    87. Dwight MCNEIL - 3:0
     
    89
    Jeffrey Hendrick na polovině hřiště zezadu zajel do Ryana Frasera a ani se nepokusil protestovat proti zasloužené žluté kartě.
     
    90
    Nyní se dokonce zrodila na hřišti hromadná potyčka, za kterou dostává žlutou kartu Adam Smith. Právě jeho skluz na Tarkowského všechno odstartoval.
     
    90+1
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Jack Cork, přichází Josh Brownhill.
     
    90+1
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Dwight McNeil, přichází Robbie Brady.
     
    90+2
    Místní hlasatel oznámil, že se nejlepším hráčem zápasu stal Matěj Vydra. Dlouho opomíjený útočník vstřelil během dvou kol druhý vítězný gól.
     
    90+3
    Staceyho prudká přihrávka letěla před rozběhnutého Calluma Wilsona. Tomu ale nevyšel krok a z bezprostřední blízkosti vůbec netrefil branku.
     
    90+4
    V posledních vteřinách čtyřminutového nastavení si to Solanke štrádoval do pokutového území. Mee ho jasně podrazil a kromě toho, že dostal žlutou kartu, daroval hostům přímý kop.
     
    90+5
    Čisté konto Nicka Popea v ohrožení nebylo. Junior Stanislas vystřelil z dvaceti metrů jen do předním stojícího Bena Meeho a rozhodčí už nenechali hosty rozehrát rohový kop.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Na tento duel budou muset svěřenci Eddieho Howea rychle zapomenout. Na Turf Moor dokázali hned dvakrát skórovat, ale jejich radost byla v obou případech předčasná. Kingův gól na 1:0 neplatil kvůli ruce přihrávajícího Billinga a odpověď Harryho Wilsona na regulérní gól Matěje Vydry nemohla být uznána kvůli situaci na druhém konci hřiště, kde po centru McNeila zahrál rukou Adam Smith. To způsobilo penaltu pro domácí tým a tu s přehledem proměnil Jay Rodriguez. Od té chvíle už to byla hra kočky s myší a McNeil pár minut poté, co trefil tyč, ještě stihl upravit stav na konečných 3:0.
     
    Burnley jenom potvrdilo výbornou formu. Z posledních pěti kol má čtyři výhry a jednu remízu a v tabulce Premier League se posunulo už na osmé místo se ztrátou tří bodů na pátý Tottenham. Bournemouth naopak podruhé v řadě prohrál a s větším počtem odehraných zápasů se drží jen dva body nad sestupovým pásmem.
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 10 – 4
    Střely mimo: 2 – 4
    Držení míče: 42 % – 58 %
    Rohové kopy: 7 – 3
    Ofsajdy: 1 – 1
    Fauly: 9 – 9
    Žluté karty: 4 – 3.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (18:19:53)

    Michal Břuchanský

    Branky: 53. Vydra (McNeil), 61. Jay Rodriguez (pen.), 87. McNeil (Bardsley)

    Karty:   64. Bardsley (BLY), 83. Lennon (BLY), 89. Hendrick (BLY), 90+4. Mee (BLY) – 43. Francis (BTH), 90. A. Smith (BTH)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:9.
    Burnley FC: Pope – Bardsley, Tarkowski, Mee (C), Ch. Taylor – Hendrick, A. Westwood, Cork (90+1. Brownhill), McNeil (90+1. Brady) – Jay Rodriguez, Vydra (82. Lennon).
    Náhradníci: Hart – Brady, Brownhill, Gudmundsson, Lennon, K. Long, Pieters.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – Stacey, Francis (C), S. Cook, A. Smith – Surman, Billing, Gosling (70. Fraser) – H. Wilson (74. Solanke), C. Wilson, J. King (70. Stanislas).
    Náhradníci: Boruc – L. Cook, Fraser, Rico, Simpson, Solanke, Stanislas.

    Rozhodčí: Dean – Cann, Scholes

    Diváci: 18 227
    bahis siteleri