Kopřivnice – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 4:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 4:1 (kon.)
Písek – David Servis 4:7 (kon.) | Klatovy – Tábor 3:4 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 3:6 (kon.)
Opava – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Kobra – Kolín 0:5 (kon.) | Děčín – Trutnov 6:3 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
HC Trutnov
Sobota 22.02.2020, 18:00 • ZS Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Daniel Volráb napřáhl na pravé straně, před Ašenbrennerem jeho pokus tečoval Zajan. Hostující brankář puk vyrazil jen na pravou stranu, odkud ho pak ONDŘEJ SÝKORA zametl do odkryté hostující klece – 6:3. Asistence: Pavel Zajan a Daniel Volráb.
     
    49:12
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté se nevzdávají a snižují zase na dvoubrankový rozdíl. FILIP KRSEK se zjevil sám před Lukášem Lavingerem, srovnal si kotouč a poté ho tváří v tvář nekompromisně prostřelil – 5:3. Asistence: Jakub Tatar a Matěj Poul.
     
    43:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Akce domácích pokračovala dále a Daniel Volráb si to vynahradil, když předložil puk ONDŘEJI SÝKOROVI, jenž na jeho přihrávku odpověděl jak nejlépe mohl, a sice pátou brankou v hostující síti – 5:2. Asistence: Daniel Volráb a Patrik Balcar.
     
    39:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Pěkná souhra Děčína a ten vede znovu o dva góly. Patrik Zicho si všiml volného JANA SMOLY před hostující brankou, poslal mu přihrávku a druhý jmenovaný pak prostřelil Ašenbrennera – 4:2. Ten tak loví puk ze své sítě dnes už počtvrté. Asistence: Patrik Zicho.
     
    27:23
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté ale po chvilce dávají kontaktní branku a záhy jsou zpět ve hře. Višňákovu přihrávku přetavil v druhou hostující branku pěknou střelou VOJTĚCH KUBINČÁK – 3:2. Asistence: Bohdan Višňák a David Jirásek.
     
    26:06
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jdou do dvoubrankového náskoku. Štěpán Kuchynka přenechal kotouč TOMÁŠI FAIGLOVI, který si nabruslil před Ašenbrennera a poté ho svižnou ranou překonal a vymetl tam všechny pavučiny – 3:1. Asistence: Štěpán Kuchynka.
     
    19:03
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesilovka Medvědů je využita a Děčínští strhávají vedení na svou stranu. Michal Oliverius našel přihrávkou ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, jenž poté svižnou ranou dostal puk za záda Ašenbrennera – 2:1. Asistence: Michal Oliverius a Tomáš Faigl.
     
    12:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi využívají dvojnásobnou přesilovou hru a srovnávají na 1:1. Ondřej Sýkora poslal puk na PATRIKA BALCARA, který propálil Ašenbrennera. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Ondřej Sýkora a Lukáš Lavinger.
     
    10:37
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Jan Kaltenböck při velké šanci hostů zatáhl za záchrannou brzdu a fauloval soupeře. Sudí proto správně nařídili trestné střílení. FILIP KRSEK se rozjel a dostal se těsně před Lavingera, který si po jeho pokusu sice sáhl na kotouč, ale nakonec se došoural za brankovou čáru – 0:1. Hosté se tak ujímají vedení.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Balcar (Sýkora, Lavinger), 20. Kuchynka (Oliverius, Faigl), 27. Faigl (Kuchynka), 40. Smola (Zicho), 44. Sýkora (Volráb, Balcar), 52. Sýkora (Zajan, Volráb) – 11. Krsek (TS), 28. Kubinčák (Višňák, Jirásek), 50. Krsek (Tatar, Poul)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Černohorský, Zicho, Kaltenböck, Mareš, Balcar, Tůma – Ineman, Sýkora, Faigl, Horák, Volráb, Oliverius (C), Zajan, Fojt, Kuchynka, Smola
    HC Trutnov: Ašenbrenner (Krofta) – Suk, Kynčl, Junek, Vácha (A), Jirásek, Leder, Pohl, Višňák – Krsek, Faltys, Škvrně, Janoušek, Fedulov (C), Kubinčák (A), Planý, Poul, Starý, Tatar

    Rozhodčí: Vyštejn – Janíček, Beneš

    Diváci: 339
    thejrc.org