Kopřivnice – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 4:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 4:1 (kon.)
Písek – David Servis 4:7 (kon.) | Klatovy – Tábor 3:4 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 3:6 (kon.)
Opava – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Kobra – Kolín 0:5 (kon.) | Děčín – Trutnov 6:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
4:7 (2:4, 1:1, 1:2)
HC David Servis Č. Budějovice
Sobota 22.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Písek • 2. liga skupina Střed (ČR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Písek právě vstřelil branku!
    Alespoň čtvrtý čestný úspěch Králů trefuje osm vteřin před koncem Daniel ARNOŠT. Asistence: Lukáš Bednařík, David Matějka.
     
    54:42
    David Servis právě vstřelil branku!
    Další přesilovkový trest je tu. Tintěra od modré nahodil, Jakub MAREK doráží. Asistence: Tintěra, Šulčík.
     
    53:27
    David Servis právě vstřelil branku!
    Ještě nedávno písecký obránce Roman TINTĚRA propálil z hranice levého kruhu hradbu těl před Štroblem a zvyšuje vedení v dvojnásobné přesilovce. Asistence: Petr Škopek.
     
    34:26
    David Servis právě vstřelil branku!
    Hosté udělují Písku lekci z produktivity. Pohlednou ranou k levé tyčce se prosazuje zkušený Roman ŠULČÍK. Asistence: Marek, Škopek.
     
    28:18
    Písek právě vstřelil branku!
    Je až neuvěřitelné, co dokáží písečtí hráči zahodit. Sérii spálených příležitostí uťal až kapitán Vladimír HANUS, který z dorážky překonal rozhozeného Hausera. Asistence: Bednařík, Matějka.
     
    18:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Králové rychle přesilovku využívají. Do pásma si nabruslil David MATĚJKA a propálil Hausera podobně, jako předtím Bednařík. Asistence: Lukáš Bednařík.
     
    18:01
    David Servis právě vstřelil branku!
    Další nedoraz v písecké hře a je tu další gól Servismanů. Do prázdné branky uklidil puk Jiří FEREBAUER. Asistence: SIlný, Vak.
     
    17:27
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí snižují po pěkné střele Daniela ARNOŠTA, který v brejku nic moc nevymýšlel a kolem nohou obránce překonal Hausera. Asistence: Hanus, Bednařík.
     
    15:06
    David Servis právě vstřelil branku!
    A hosté nemohoucnost Písku zase trestají. Václav SVACH dostal po buly nabito na modrou, bez většího přemýšlení napálil puk na branku a skóruje. Před Křížem ještě někdo kotouč nepříjemně tečoval, ale jelikož je za střelce určen Svach, musel to být někdo z domácích hráčů. Asistence: Sičák, Šulčík.
     
    08:23
    David Servis právě vstřelil branku!
    A je to 0:2 pro hosty z krajského města. Miroslav TEJKO zůstal nekrytý před píseckou brankou a skóruje. Asistence: Doktor, Krtek.
     
    03:46
    David Servis právě vstřelil branku!
    Šťastná trefa pro hosty. Roman ŠULČÍK se jako první natáhl po puku, který se od Sičáka dostal horem zpoza branky přímo do brankoviště, a odpálil jej do sítě. Asistence. Vladimír Sičák.

    Petr Eliáš

    Branky a nahrávky: 18. Arnošt (Hanus, Bednařík), 19. Matějka (Bednařík), 29. Hanus (Bednařík, Matějka), 60. Arnošt (Bednařík, Matějka) – 4. Šulčík (Sičák), 9. Tejko (Doktor, Krtek), 16. Svach (Sičák, Šulčík), 19. Ferebauer (Silný, Vak), 35. Šulčík (Marek, Škopek), 54. Tintěra (Škopek), 55. Marek (Tintěra, Šulčík)


    IHC Králové Písek: Kříž (19. Štrobl) – Sivek, Bílek, Růžek, Suda, Košař, Hanus, Turek – Bárta, Arnošt, Bednařík, Rod, Petřík, Přibyl, Strnad, Matějka, Novák
    HC David Servis Č. Budějovice: Hauser (Němec) – Krtek, Škopek, Svach, Sičák, Kubeš, Doktor V., Tintěra – Tejko, Kronus, Šulčík, Pecka, Hřebejk, Vak, Ferebauer, Silný, Marek

    Rozhodčí: Květoň – Rubáš, Bělohlav
    bahis siteleri