Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:3 (3:0, 1:1, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 22.02.2020, 13:00 • DRFG arena • DHL Superpohár • Skupina D
Partner:
     
    59:37
    Vítkovice hrají bez brankáře!
     
    59:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovicím se daří snížit na rozdíl dvou branek. Jan Vojtovič posunul puk na střed hřiště, kde byl připraven se střelou JAKUB MRKVA, který prostřelil mezi levou rukou a tělem domácího brankáře. Asistence: Jan Vojtovič, Vojtěch Lednický.
     
    58:50
    Střondala dostal přihrávkou za obránce Dominicka Vašíčka, který chtěl bekhendem překonat brankáře mezi betony, to se však nepovedlo.
     
    55:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovicím se podařilo dostat s kotoučem do útočného pásma a skórovat. Jakub Mrkva předal puk před modrou čárou na VOJTĚCHA LEDNICKÉHO, jenž dokázal střelou dostat puk za záda Kubíka. Asistence: Jakub Mrkva.
     
    48:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přidává pátou ranku do sítě Ridery. Piták pouze vyrazil střelu Střondaly na čárky u levého kruhu, kde byl MATĚJ SVOBODA, který i v pádu trefil puk, který po ledě doputoval až do branky. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    42:39
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Dufek – 2 min., sekání).
     
    40:43
    Vojtěch Střondala nabral rychlost na středu hřiště, dostal přihrávku a dostal se do samostatného úniku, které však bekhendem nezakončil úspěšně.
     
    32:36
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Dufek – 2 min., podrážení).
     
    30:47
    Svoboda přečíslil se Střondalou hostující obranu. Druhý jmenovaný si hlasitě říkal o přihrávku, kterou dostal, ale vítkovický brankář předvedl perfektní zákrok, kterým zastavil puk před brankovou čárou.
     
    24:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa opět odskakuje soupeři na tři branky. Jan Holemý rozjel útočnou akci od své brány, puk poslal na Dominicka Vašíčka, který jej v útočném pásmu předal na VOJTĚCHA STŘONDALU, jenž dostal puk do sítě a potvrzuje svou střeleckou formu. Asistence: Dominick Vašíček, Jan Holemý.
     
    20:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovicím se daří hned v úvodní minutě stáhnout náskok Brna. Marcel Kunc najel do útočné třetiny a puk přihrál na levý kruh pro vhazování, kde byl připraven se zakončením MARTIN RYŠAVÝ, který prostřelil Kubíka. Asistence: Marcel Kunc.
     
    15:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometě se přeci jen dvojnásobnou přesilovku povedlo využít. Puk se dlouho pohyboval na pravé straně hřiště. VOJTĚCH STŘONDALA už nevymýšlel žádnou přihrávku a sám propálil brankáře nad jeho levé rameno. Asistence: Michal Kunc, Daniel Kowalczyk.
     
    14:50
    Střondala dlouho míchal s pukem a následně jej nádherně předložil Kuncovi, který nedokázal trefit odkrytou branku!
     
    13:46
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Smolka – 2 min., podrážení).
     
    13:07
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Ryšavý – 2 min., hrubost).
     
    12:48
    Po další střele zvoní za domácím brankářem tyč!
     
    11:58
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Brabenec – 2 min., podrážení).
     
    07:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa rychle odskakuje na rozdíl dvou branek. Dominick Vašíček dojel do útočného pásma a všiml si na druhé straně najetého KARLA DUFKA, kterému nabídl kotouč, a ten trefil mezeru mezi betony brankáře. Asistence: Adam Studený, Dominick Vašíček
     
    06:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde do vedení po rychlé akci. Jakub Malý rozjel celou akci, předal puk na Jakuba Brabence, který zamířil puk z úhlu na branku. Piták pouze vyrazil kotouč, u kterého byl nejblíž DANIEL KOWALCZYK, který neměl problém zamířit do odkryté branky. Asistence: Jakub Malý, Jakub Brabenec
     
    03:54
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Svoboda – 2 min., sekání).
     
    03:07
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Kunc – 2 min., podrážení).

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 7. Kowalczyk (Malý, Brabenec), 8. Dufek (Studený, Vašíček D.), 15. Střondala (Kowalczyk, Kunc), 25. Střondala (Vašíček D., Holemý), 49. Svoboda (Střondala) – 21. Ryšavý (Kunc), 56. Lednický (Mrkva), 60. Mrkva (Vojtovič, Lednický)


    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Holemý, Vašíček P., Sedláček, Studený (A), Kowalczyk (C), Mlčák – Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Krška, Střondala, Malý, Brabenec, Martiška, Vašíček D., Kunc.
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dolíška) – Bílý, Smolka, Zapletal, Smička, Kunc, Věntus (A), Machů – Tvrdý, Lednický, Krejsa, Bochnak, Mrva (C), Kylnar, Potočný, Gebauer, Vojtovič, Ryšavý, Beránek.

    Rozhodčí: Maršálek – Rampír, Smetková
    thejrc.org