Slovan Bratislava – Trenčín 2:0 (kon.) | Pohronie – Žilina 0:1 (kon.) | Ružomberok – Dunajská Streda 0:0 (kon.)
Zlaté Moravce – Sereď 1:3 (kon.) | Michalovce – Nitra 1:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
2:0 (1:0)
AS Trenčín
Sobota 22.02.2020, 14:00Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:58:02)
     
    Je konec! Domácí celek nakonec potvrdil roli favorita a bere z tohoto utkání tři body po vítězství 2:0. O druhou branku se v druhém poločase postaral Rafael Ratão, jenž z hranice šestnáctky vyslal krásnou střelu na zadní tyč. Trenčín se sice ještě snažil s výsledkem utkání něco udělat, ale bez vstřelené branky se prostě vyhrát nedá.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    89
    Jeden z domácích hráčů zůstává sedět na hřišti, ale ošetření nakonec nebude potřeba. Nikdo už navíc nemůže střídat, oba týmy to už udělaly třikrát.
     
    88
    Slovan se snaží trochu kombinovat na obranné polovině, přestože je tam aktivně napadán soupeři. Nakonec dostal míč alespoň na polovinu hřiště.
     
    87
    Jeden z hostujících hráčů si seběhl do šestnáctky na přihrávku, kam také přihrávku dostal. Nakonec i přišla střela, ale Dominik Greif skvěle zasáhl!
     
    86
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Abdul Zubairu, přichází Paulo Gomes Jr..
     
    85
    David Depetris si nabíhal za obranu, avšak přes dva soupeře se k míči nedostal. U míče jsou tak znovu domácí, kteří dnes seberou patnáctou výhru v lize.
     
    84
    Přesto hosté vybojovali alespoň standardní situaci. Nakonec to byla spíše rovnou střela na branku, kterou Dominik Greif viděl a chytil míč do rukavic.
     
    83
    Trenčín se ještě snaží, ale v posledních minutách to přece jen od něj není směrem dopředu ono. Bratislava se zatím brání v naprostém klidu.
     
    82
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Dávid Holman, přichází Filip Lichý.
     
    81
    Slovan předvedl rychlou akci, při které byl jeden z domácích podkopnut na hraně šestnáctky, ale rozhodčí to jako penaltu neposoudil... Ta tady mohla padnout.
     
    80
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Rafael Ratão, přichází Žan Medved.
     
    79
    Hosté měli k dispozici rohový kop, při kterém přišlo prodloužení na zadní tyči. míč ale trefil jen domácího hráče, od kterého se odrazil na další roh.
     
    78
    Bratislava zatím brání ale bez nějakých větších problémů, avšak nyní se provinila faulem. Ante Roguljić byl faulován a Trenčín má další standardku.
     
    77
    Hosté se nadále nevzdávají, jelikož nadále prohrávají o dvě branky. Pokud by se jim podařilo vstřelit brzy branku, měli by ještě nějakou šanci na srovnání.
     
    76
    Z toho ale žádné větší nebezpečí nakonec nevzniklo! Dominik Greif si celou situaci pohlídal, vyskočil nejvýše a schoval míč do rukavic. Následně ho odkopl.
     
    75
    Na hřišti se nám trochu přiostřilo, ale faul nebyl nyní odpískán ani jednomu týmu. Hostující fotbalisté ale vybojovali alespoň další rohový kop.

    Denisa Józsová

    Branky: 25. De Marco, 73. Ratão

    Karty:   45+1. Moha (SBA) – 20. Križan (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Greif – De Marco, Bajrić, Abena, Pauschek – Nono, de Kamps (C) – Moha, Holman (82. Lichý), Ratão (80. Medved) – Henty (67. Daniel).
    Náhradníci: Šulla – Dražić, Daniel, Lichý, Božikov, Lovat, Medved.

    AS Trenčín: Bergsen – Ligeon, Kapuadi, Križan, Šulek (C) – El Mahdioui – Zubairu (86. Gomes Jr.), Roguljić – van Kessel (62. Corryn), Čataković (67. Depetris), Bukari.
    Náhradníci: Šemrinec – Keston, Corryn, Koolwijk, Depetris, Kpekawa, Gomer Jr..
    bahis siteleri