Janov – Lazio 2:3 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 0:0 (odl.) | Turín – Parma 0:0 (odl.)
Hellas Verona – Cagliari 0:0 (odl.) | AS Řím – Lecce 4:0 (kon.) | Inter – Sampdoria 0:0 (odl.)
odloženo
Atalanta Bergamo
0:0 (-:-)
US Sassuolo Calcio
Neděle 23.02.2020, 15:00Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    S konstatováním, že Atalanta zvládla vyrovnané střetnutí a pojistila si čtvrtou příčku, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (21:31:15)
     
    Favorit zápasu potvrdil papírové předpoklady a zapisuje do tabulky další tři body, které Atalantu udržely na čtvrtém místě. Zhruba od dvacáté minuty bylo Bergamo mírně lepší na míči a do poločasu navýšilo náskok o tři zásahy. Po změně stran Sassuolo přidalo, ovšem vyložené situace zahazovalo, a tak přišel čtvrtý trest. Hostující celek zaznamenal čestný úspěch až v nastavení, ovšem to už nic neřešilo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Mehdi BOURABIA - 4:1
     
    90+2
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Přeci se hostující celek dočkal alespoň čestného zásahu! K přímému kopu se postavil MEHDI BOURABIA, jenž našel mezeru ve zdi a poslal míč přesně k pravé tyči. Domácí brankář se hodně rozčiluje, protože v nastavení přišel o čisté konto.
     
    90+1
    Budou se hrát ještě tři minuty! Rafael Tolói fauloval Francesca Caputa, Sassuolo bude rozehrávat standardní situaci z nadějné pozice.
     
    90
    V poslední minutě normální hrací doby dostal přihrávku proti noze Ruslan Malinovskyj. Zakončení střídajícího hráče bylo nepřesné, a tak Bergamo stav zápasu nenavýší.
     
    89
    Na pravé straně měl hodně místa Mert Müldür, který se nebál vniknout do šestnáctky, kde si balon přehodil na levou nohu. Až do zakončení bylo vše úžasné, ale přízemní pokus letěl vedle pravé tyče.
     
    88
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Ebrima Colley.
     
    86
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Berat Djimsiti, přichází Rafael Tolói.
     
    85
    Střetnutí se spíše dohrává z povinnosti. Oba celky nikam nespěchají, a tak se hraje spíše kolem středové čáry. Po chvíli vnikl do vápna Mario Pašalić, jenž přihrávkou před branku našel jen soupeře.
     
    83
    Už ani hostující celek nikterak nespěchá, další kombinace začíná u stoperů. Po chvíli sice přišla přihrávka na útočnou polovinu, která byla znovu nepřesná.
     
    82
    Do nebezpečného skluzu šel Luis Muriel (Atalanta BC), který zasáhl soupeře a je další potrestaným hráčem. Sassuolo se znovu může usadit na útočné polovině.
    81. Giangiacomo Magnani (SAS)
     
    81
    Vypadá to, že domácí mužstvo už nikam spěchat nebude. Bergamo kombinovalo na útočné polovině až do doby, kdy Luis Muriel nezvládl přihrávku. Hra se velmi rychle otočila a po centru si za obranu naběhl Giangiacomo Magnani, jenž hlavou minul prostor branky.
     
    79
    Blížíme se k poslední desetiminutovce už rozhodnutého zápasu. Otázkou snad už je jen fakt, zda se Sassuolo dnes alespoň jednou prosadí.
     
    78
    Zleva vnikl rychlou kličkou do velkého vápna Luis Muriel, který zakončoval na první tyč. Jeho pokus vyrazil Andrea Consigli, avšak Bergamo je stále v tlaku.
     
    77
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Pedro Obiang.
     
    76
    Po rychlé kombinaci na levé straně odcentroval Timothy Castagne, jenž našel před brankou nabíhajícího Maria Pašaliće. Ten se po míči musel hodně natahovat, a tak jej hlavou poslal nad branku.

    Filip Lefenda

    Michal Luxa

    Branky:


    Atalanta Bergamo:
    US Sassuolo Calcio:
    ocianews.com