Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | Ottawa – Montreal 0:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (kon.)
Nashville – Columbus 4:3 (3:2 po s.n.) | Arizona – Tampa 7:3 (kon.) | Vegas – Florida 5:3 (kon.)
Vancouver – Boston 9:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 5:3 (kon.)
Dallas – Chicago 2:1 (kon.) | Buffalo – Winnipeg 2:1 (kon.) | NY Islanders – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
7:3 (2:1, 2:2, 3:0)
Tampa Bay Lightning
Neděle 23.02.2020, 02:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Derek STEPAN - 7:3
     
    58:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Gól s pořadovým číslem sedm v síti Vasilevského! Garland mohl zaútočit na hattrick, ovšem v situaci dvou na jednoho se zachoval nesobecky a nahrál DEREKU STEPANOVI, proti jehož dělovce pod horní tyč se ruský obr natahoval marně. Asistence: Conor Garland a Clayton Keller.
     
    54:28
    Gól platí! Jelikož trenérská výzva byla neúspěšná, tak se znovu vylučuje na hostující straně. Trest odpyká Verhaeghe.
    54:28 Conor GARLAND - 6:3
     
    54:28
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona si pojišťuje vítězství v přesilové hře! Nick Schmaltz to udělal fantasticky, místo střely ještě udělal kličku do forhendové strany a poté v brankovišti nastřelil Garlanda, od něhož se kotouč odrazil šťastně za brankovou čáru! Asistence: Nick Schmaltz a Taylor Hall.
     
    54:09
    Vincent Hinostroza byl v úniku přidržen a chvilku to vypadalo, že by rozhodčí mohli nařídit trestné střílení. Nestalo se tak, faulující Victor Hedman putuje na trestnou lavici.
    52:51 Clayton KELLER - 5:3
     
    52:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    CLAYTON KELLER přibližuje Arizonu velmi cennému vítězství! Amerického forvarda vyslal do samostatného úniku přihrávkou o mantinel Crouse. Keller nezazmatkoval, zamířil a gólmana propálil svižnou střelou k levé tyči. Asistence: Lawson Crouse.
     
    47:51
    Úplně zbytečného faulu se v útočné třetině dopustil Jordan Oesterle, který mimo dění hry vysekl soupeři hokejku. Čeká nás hra ve čtyřech na obou stranách.
     
    47:17
    Tampa musí minimálně na dvě minuty přepnout do defenzivního módu. Bude se totiž potřetí bránit v oslabení, na trestnou lavici usedá za podrážení Nikita Kučerov.
     
    36:54
    Kojoti si zahrají druhou přesilovou hru, dokáží ji opět využít? Na lavici hanby usedá za držení dvoubodový obránce Cameron Gaunce.
    31:04 Brad RICHARDSON - 4:3
     
    31:04
    Arizona právě vstřelila branku!
    S brankami se roztrhl pytel, a to je jedině dobře! Taylor Hall šel po kontaktu s obráncem k zemi, přesto ještě dokázal nahrát před branku BRADU RICHARDSONOVI, jehož rána propadla Vasilevskému pod levým betonem, Kojoti opět vedou! Asistence: Taylor Hall.
    30:11 Brayden POINT - 3:3
     
    30:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    To je rychlost, máme vyrovnáno! První pokus BRAYDEN POINT do sítě ještě nedostal, ale po nahrávce Stamkosa zpoza brány dostal druhou možnost a tentokrát již kanadský forvard nezaváhal, s přehledem poslal puk za dezorientovaného brankáře. Asistence: Steven Stamkos a Nikita Kučerov.
    28:45 Ondřej PALÁT - 3:2
     
    28:45
    Tampa právě vstřelila branku!
    Rozdíl ve skóre je opět jednogólový! Střelu Gaunceho z mezikruží vyrazil Raanta pouze před sebe. Velmi rychle se zorientoval ONDŘEJ PALÁT. Český forvard si stáhl kotouč pro sebe a v pádu dokázal poslat touš do odkryté svatyně. Asistence: Cameron Gaunce a Yanni Gourde.
    25:51 Carl SÖDERBERG - 3:1
     
    25:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona nakonec svoji první početní převahu využívá! Garland našel v předbrankovém prostoru CARLA SODERBERGA, který si dokázal najít puk, ten poslal gólmanovi nad levé rameno! Bez asistence.
     
    23:59
    Poprvé v zápase se vylučuje. Střílejícího Taylora Halla podrazil padající Michail Sergačjov, ruský bek proti rozhodnutí sudího vůbec neprotestoval, moc dobře věděl, co provedl.
    18:46 Clayton KELLER - 2:1
     
    18:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Během minuty a pár drobných tu máme obrat ve skóre! CLAYTON KELLER si několikrát vyměnil puk s Goligoskim a poté vypálil z vrcholku levého kruhu přesnou střelu k pravé tyči, brankář se přesouval marně! Asistence: Alex Goligoski a Derek Stepan.
    17:36 Conor GARLAND - 1:1
     
    17:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Ljubuškin se vydal podpořit ofenzivu, avšak jeho rána ještě v síti neskončila. Puku se u levého mantinelu následně chopil CONOR GARLAND, který rychle zacílil do pravého horního rohu, Vasilevskij reagoval pozdě. Asistence: Ilja Ljubuškin a Oliver Ekman-Larsson.
    15:21 Vasilevskij předvedl výborný zákrok proti Hinostrozovi
     
    15:21
    Znovu Vincent Hinostroza! Tentokráte se řítil sám na gólmana. Zvolil bekhendový blafák, kotouč následně i dobře přizvedl, avšak Vasilevskij předvedl parádní zákrok lapačkou!
     
    11:29
    Fantastický Anti Raanta! Steven Stamkos se po nahrávce od Gaunceho ocitl před poloprázdnou brankou, finský fantom se ale skvěle přesunul a hned dvakrát střely Stamkose zlikvidoval!
    03:53 Anthony CIRELLI - 0:1
     
    03:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky se ujímají vedení! Nahození Gaunceho od modré se odrazilo od zadního mantinelu ke Killornovi, jenž jemným přiťuknutím našel ANTHONYHO CIRELLIHO. Kanaďan si s přehledem přehodil puk z bekhendu na forhend a posléze neomylně trefil odkrytou bránu. Asistence: Alexander Killorn a Cameron Gaunce.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 18. Garland (Ljubuškin, Ekman-Larsson), 19. Keller (Goligoski, Stepan), 26. Söderberg, 32. Richardson (Hall), 53. Keller (Crouse), 55. Garland (Schmaltz, Hall), 59. Stepan (Garland, Keller) – 4. Cirelli (Killorn, C. Gaunce), 29. Palát (C. Gaunce, Gourde), 31. B. Point (Stamkos, Kučerov)


    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Goligoski, Ekman-Larsson (C), Hjalmarsson (A), Oesterle, Ljubuškin, Ness – Garland, Dvorak, Hall – Schmaltz, Stepan (A), Keller – Kessel, Hayton, Söderberg – Hinostroza, Richardson, Crouse.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Černák, Hedman, Shattenkirk, Sergačjov, L. Schenn, Coburn, C. Gaunce – Kučerov, B. Point (C), Stamkos – Killorn, Cirelli, Coleman – Gourde, T. Johnson, Palát – Verhaeghe, Maroon.

    Rozhodčí: St. Laurent, Meier – Murchison, Knorr

    Diváci: 14 825
    thejrc.org