Sparta – Česká Lípa 9:6 (kon.) | Bohemians – Pardubice 10:5 (kon.) | Hattrick Brno – Liberec 9:8 (kon.)
Otrokovice – Black Angels 5:7 (kon.) | Střešovice – Ostrava 4:9 (kon.) | Královské Vinohrady – Vítkovice 4:10 (kon.)
konec
PSN Tatran Střešovice
4:9 (0:2, 1:3, 3:4)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 23.02.2020, 17:00 • MSH Lokomotiva, Plzeň 2 (Slovany) • Livesport Superliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
    59:59 Michal SLÁDEK - 4:9
     
    59:59
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Krom finského útočníka si dnes hattrick do statistik připisuje také MICHAL SLÁDEK, který zakončením do prázdné branky sekundu před koncem udělal definitivní tečku za střeleckým zápisem dnešního střetnutí – 4:9. Asistence: Matyáš Šindler.
     
    59:00
    Ohlášena poslední minuta třetí třetiny!
     
    58:40
    Jeden z hostujících borců z velké vzdálenosti přestřelil prázdnou střešovickou svatyni!
    57:11 Filip LANGER - 4:8
     
    57:11
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí velmi rychle využívají další přesilovku a upravují na stav na 4:8! Tentokrát se z pravé strany prosadil FILIP LANGER, který Laju překonal střelou pod horní tyč ostravské branky. Asistence: Milan Meliš.
     
    56:53
    Tři minuty před koncem sudí ještě vylučují Michala Sládka (BGR) za nedovolené vrážení.
     
    55:05
    Svatyně Tatranu zeje prázdnotou, Pražané se ještě nevzdávají zkouší štěstí v šesti!
    53:52 Matyáš ŠINDLER - 3:8
     
    53:52
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Lukáš Kříž inkasuje potřetí, MARTIN ŠINDLER zakončením z bezprostřední blízkosti brankoviště rozšiřuje náskok Ostravy na pět branek! V Plzni je velmi pravděpodobně hotovo, tohle už Tatran bude mít hodně těžké. Asistence: Michal Sládek.
    52:56 Panu KOTILAINEN - 3:7
     
    52:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    PANU KOTILAINEN střelou z otočky uzavírá hattrick a dost možná definitivně rozhoduje o tom, že tři body po dnešním utkání poputují do Ostravy – 3:7! Asistence: Wojciech Malajka.
    50:59 Milan MELIŠ - 3:6
     
    50:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovičtí ale velmi rychle odpovídají, v početní výhodě jiskru naděje pro pražský celek vykřesal MILAN MELIŠ – 3:6! Uvidíme, jestli se Tatranu povede na branku rychle navázat. Tohle možná ještě bude drama. Asistence: Adam Tlapák.
    50:22 Jiří BAUER - 2:6
     
    50:22
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně hořký gól pro Tatran, který po dlouhých minutách urputné snahy překonat Laju inkasuje z rychlého protiútoku! Ve vlastním oslabení síť domácí svatyně rozvlnil JIŘÍ BAUER, Ostrava tak podruhé v zápase vede o čtyři branky. Asistence: Matyáš Šindler.
     
    49:22
    Ivo Dohnal (BGR) dostává trest za držení, vygraduje nápor Tatranu v přesilovce brankou?
     
    41:28
    Laja se teď musel hodně natáhnout, aby vykryl zakončení z hranice brankoviště! Tatran je na koni a snaží se se znovu prosadit!
    40:33 Jakub KOLÍSKO - 2:5
     
    40:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tentokrát už rychlá akce končí gólem, Pražané půl minuty po startu třetího dějství opět snižují! Langer poslal míček před branku, odkud jej za nepřipraveného Laju doklepl JAKUB KOLÍSKO! Asistence: Filip Langer.
     
    37:31
    První přesilovka pro domácí, Marek Lipový (BGR) je vyloučen za hru bez hokejky.
    35:35 Milan MELIŠ - 1:5
     
    35:35
    Tatran právě vstřelil branku!
    Krásná souhra Pražanů vede k jejich první brance, domácí snižují náskok Ostravy na čtyři góly! Sládeček našel na levé straně volného MILANA MELIŠE, který popoběhl blíže k brankovišti a přesnou ranou překonal dosud stoprocentního Laju! Asistence: Pavel Sládeček.
     
    34:03
    Martin Frühbauer po kiksu odstupuje z duelu, zbytek střetnutí za něj dochytá Lukáš Kříž.
    34:03 Michal SLÁDEK - 0:5
     
    34:03
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak tohle si brankář Tatranu za rámeček nedá, MICHAL SLÁDEK střelou z vlastní poloviny hřiště zvyšuje na 5:0! Produktivní forvard Ostravy poslal míček vysoko do vzduchu a Frühbauer se jej pokusil zastavit nohou, což se mu ovšem nepodařilo, a balónek tak doskákal až do sítě. Asistence: Jan Daniš.
     
    32:23
    ...který tentokrát neuspěl! Do klece Tatranu nastoupil Lukáš Kříž, který finského útočníka vychytal! Stav tak zůstává 0:4.
     
    32:23
    Nájezdu se znovu ujme Kotilainen...
     
    32:23
    Ostravu čeká další trestné střílení!
    27:28 Dominik KLIMSCHA - 0:4
     
    27:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují do čtyřbrankového vedení, z bezprostřední blízkosti klece Frühbauera nachytal DOMINIK KLIMSCHA! Tatran to už bude mít pořádně těžké, pokud si dnes chce z plzeňské palubovky odvézt nějaký bodový zisk – 0:4. Asistence: Panu Kotilainen.
    23:20 Michal SLÁDEK - 0:3
     
    23:20
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak to jsem zakřikl! Střešovice sice zatím ve druhé části předvádí o dost lepší výkon než v té první, i další gól ovšem jde do jejich sítě! Bauera poslal přihrávkou dopředu MICHALA SLÁDKA, který zprava proběhl před brankoviště a přesně zakončil – 0:3! Asistence: Jiří Bauer.
    Panu KOTILAINEN - 0:2
     
    15:37
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Drtivá převaha hostujícího celku vede k další brance, podruhé v úvodní dvacetiminutovce se prosazuje PANU KOTILAINEN! Tentokrát pražského brankáře překonal nenápadnou ranou z vysokého úhlu. Asistence: Jiří Juhaňák.
    Panu KOTILAINEN - 0:1
     
    11:07
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté jdou ve dvanácté minutě do vedení, z bezprostřední blízkosti brankoviště trestné střílení v branku přetavil PANU KOTILAINEN! Finský útočník zakončil přesně mezi tři tyče!
     
    11:07
    Tatran čekají nepříjemné chvíle! Filip Langer (TAS) byl vyloučen za sekání, Panu Kotilainen navíc ještě před startem přesilovky pojede trestné střílení!

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 36. Meliš (Sládeček), 41. Jak. Kolísko (Langer), 51. Meliš (Tlapák), 58. Langer (Meliš) – 12. Kotilainen (TS), 16. Kotilainen (Juhaňák), 24. Sládek (J. Bauer), 28. Klimscha (Kotilainen), 35. Sládek (Daniš), 51. J. Bauer (Šindler), 53. Kotilainen (Malajka), 54. Šindler (Sládek), 60. Sládek (Šindler)


    PSN Tatran Střešovice: Frühbauer (35. Kříž) – Mühlfait, Ja. Kolísko, Sládeček, Pánek – Tlapák, Kreysa, Jak. Kolísko – Langer, Havlas, Josef Novák – Meliš, Švéda.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Kolajta) – Lipový, Jiří Šebesta, Kašík, J. Bauer – Malajka, Juhaňák, Kotilainen – Klimscha, Stejskal, Šindler – Eichner, Daniš, Sládek – Posselt, Dohnal, Binder – Zapletal.

    Rozhodčí: Nábělek, Štengl.

    Diváci: 650
    thejrc.org