Znojmo – Linz 6:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:4 (3:2, 1:2, 2:0)
Steinbach Black Wings Linz
Neděle 23.02.2020, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Zdá se být rozhodnuto. V pásmu Linze získal Luciani v souboji kotouč, nahrál mezi kruhy a TOMÁŠ SVOBODA trefuje prázdnou klec. Asistence: Anthony Luciani.
     
    56:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo necelé čtyři minuty před koncem střílí potenciálně velmi důležitý gól. Flick vyhrál buly, dokázal sám vystřelit, Glass jen vyrazil před sebe a TOMÁŠ SVOBODA bekhendovou dorážkou skóruje. Asistence: Rob Flick.
     
    32:30
    Linz právě vstřelil branku!
    RICK SCHOFIELD kompletuje hat-trick, poté co se k němu chvíli po konci přesilovky odrazil kotouč před Grohovou brankou. Schofield první dorážkou ještě brankáře nepřekonal, ale tou druhou po ledě už ano. Asistence: Dragan Umicevic.
     
    26:56
    Linz právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají zpět na dostřel po trochu laciné brance. RICK SCHOFIELD se dostal ke kotouči téměř u brankové čáry, zkusil prudkou střelou prakticky z nulového úhlu nahodit na branku a puk se s odrazem od tyče dostal až za Grohova záda. Bez asistence.
     
    20:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Nejlepší možný vstup do třetiny pro znojemský tým. Ten využil zaváhání Linze v rozehrávce, po němž zůstal puk volný v brankovišti před Glassovým betonem a ROB FLICK jej nadvakrát dokázal propasírovat za čáru. Asistence: Anthony Luciani, Tomáš Svoboda.
     
    19:27
    Orli právě vstřelili branku!
    RADIM MATUŠ si ale vzápětí napravuje chuť a po skvělé práci při forčekingu vrací domácím vedení. Znojemský kapitán obral o kotouč jednoho z rozehrávajících beků za brankou, vybruslil si před Glasse a rychlým švihem skóruje.
     
    12:27
    Linz právě vstřelil branku!
    Domácí propadli na útočné modré, soupeř se dostal do přečíslení dvou na jednoho, ALEXANDER CIJAN dlouho čekal, poté ale trefuje přesně prostor u vzdálenější tyče Grohovy klece. Asistence: Josh Roach.
     
    09:39
    Linz právě vstřelil branku!
    Po Leblerově varování už tentokrát hosté zvedají ruce nad hlavu. RICK SCHOFIELD z mezikruží z první trefuje ideálně mimo dosah Groha, když jej našla milimetrová Umicevicova přihrávka. Asistence: Dragan Umicevic, Brian Lebler.
     
    04:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo je zatím v útoku neskutečně efektivní. V pokračující akci totiž přihrávku od pravého mantinelu usměrnil do branky RADIM MATUŠ, který najížděl středem kluziště přímo před brankáře. Asistence: David Bartoš, Taylor Doherty.
     
    02:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se prosazuje při svém prvním pobytu v útočném pásmu. PHILIP McRAE si vybruslil k modré čáře a jeho nahození na branku trochu překvapivě končí až v síti. Glass toho moc neviděl, před ním bojovalo klubko hráčů. Asistence: Aaron Berisha.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 3. McRae (Berisha), 5. Matuš (Bartoš, Doherty), 20. Matuš, 21. Flick (Luciani, Svoboda), 57. Svoboda (Flick), 60. Svoboda (Luciani) – 10. Schofield (Umicevic, Lebler), 13. Cijan (Roach), 27. Schofield, 33. Schofield (Umicevic)


    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Bořuta, Čermák, Doherty, Sova, Novák, Mikliš, Jonáš – Svoboda, Flick, Luciani – Matuš, Bartoš, Beránek – Gago, Češík, Berisha – Oščádal, McRae, Bowles.
    Steinbach Black Wings Linz: Glass (Kickert) – Finn, Oleksy, Kragl, Roach, Altmann, Rutkowski, Pusnik, Matzka – Lebler, Schofield, Umicevic – Kristler, Florek, Cijan – Fejes, Brucker, DaSilva – Neubauer, McNeill, Gaffal.

    Rozhodčí: Ofner, Sternat – Nagy, Soos
    thejrc.org