NY Islanders – San Jose 4:1 (kon.) | Detroit – Calgary 2:4 (kon.) | Minnesota – St. Louis 1:4 (kon.)
Anaheim – Vegas 5:6 (po pr.) | Los Angeles – Edmonton 2:4 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
5:6 (1:1, 1:2, 3:2 - 0:1)
Vegas Golden Knights
Pondělí 24.02.2020, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:50 Shea THEODORE - 5:6
     
    63:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, na nájezdy nedojde. Hostující celek vyhrává šestý zápas v řadě. Domácí dokázali vybojovat bod, ale dva body bere Vegas za výhru v prodloužení, které rozhodl střelou na vzdálenější tyč SHEA THEODORE. Asistence: Mark Stone.
    58:45 Adam HENRIQUE - 5:5
     
    58:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, domácí hráči slaví, kotouč za brankovou čáru podle pravidel dostal z bezprostřední blízkosti ADAM HENRIQUE. Asistence: Michael Del Zotto, Nick Ritchie.
    57:03 Adam HENRIQUE - 4:5
     
    57:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je sníženo na rozdíl jediné branky, po krásné přihrávce první střelu brankář Vegas vyrazil, na dorážku ADAMA HENRIQUEA už byl krátký. Asistence: Nick Ritchie a Rickard Rakell.
    51:05 William KARLSSON - 3:5
     
    51:05
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Máme tu hattrick. WILLIAM KARLSSON dostal výboru přihrávku od spoluhráče a bekhendovou střelou přišpendlil kotouč pod horní tyčku. John Gibson neměl nárok. Asistence: Mark Stone a Reilly Smith.
    46:28 William KARLSSON - 3:4
     
    46:28
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostující celek sice přesilovku, vůbec první v zápase, neproměnil, ale krátce po jejím skončení se dostává znovu do vedení. Povedenou ránou z kruhu uspěl WILLIAM KARLSSON. Asistence: Chandler Stephenson a Alec Martinez.
    40:21 Nick RITCHIE - 3:3
     
    40:21
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tradiční špatné vstupy do třetiny doprovází Vegas i v tomto zápase. NICK RITCHIE měl hodně prostoru, obrana ho nedokázala odstavit od kotouče, a tak pálil do odkryté branky. Malcolm Subban byl u druhé tyčky. Asistence: Troy Terry a Adam Henrique.
    39:03 William KARLSSON - 2:3
     
    39:03
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostující celek si bere vedení zpět. Tentokrát Stone přenechal kotouč na ose stojícímu WILLIAMU KARLSSONOVI. Jeho spoluhráč výborně clonil před brankou, John Gibson nic neviděl, a tak hostující hráč poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Mark Stone a Max Pacioretty.
    35:51 Alec MARTINEZ - 2:2
     
    35:51
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno, hosté se dostali do situace tři na dva. Stone počkal s přihrávkou, kotouč poslal přesně před branku, kde nastavil hokejku a kotouč tečoval ALEC MARTINEZ. Asistence: Mark Stone a Max Pacioretty.
    30:03 Nick RITCHIE - 2:1
     
    30:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hned dva hráči Vegas předvedli obrovskou chybu před svou brankou, toho využil NICK RITCHIE. Jeho rána zapadla přesně mezi betony brankáře. Ducks otáčejí vývoj zápasu a vedou. Asistence: Adam Henrique
    19:57 Devin SHORE - 1:1
     
    19:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, ránu Guhleho od modré čáry před brankou mimo dosah brankáře Vegas výborně a nechytatelně tečoval DEVIN SHORE. Asistence: Brendan Guhle.
     
    12:49
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se dostává do vedení, svou první branku v dresu Vegas dává PATRICK BROWN. Prosadil se z dorážky z bezprostřední blízkosti. John Gibson na puk nedosáhl. Gage Quinney má první kanadský bod v NHL. Asistence: Gage Quinney a Ryan Reaves.
    12:49 Patrick BROWN - 0:1

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 20. D. Shore (Guhle), 31. N. Ritchie (Henrique), 41. N. Ritchie (Terry, Henrique), 58. Henrique (N. Ritchie, Rakell), 59. Henrique (Del Zotto, N. Ritchie) – 13. P. Brown (Quinney, Reaves), 36. Martinez (Mark Stone, Pacioretty), 40. W. Karlsson (Mark Stone, Pacioretty), 47. W. Karlsson (Stephenson, Martinez), 52. W. Karlsson (Mark Stone, R. Smith), 64. Theodore (Mark Stone)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Guhle, Del Zotto, Ja. Larsson, Holzer – Jones, Getzlaf, Rakell – N. Ritchie, Henrique, Terry – D. Shore, Steel, Silfverberg – Deslauriers, D. Grant, Rowney.
    Vegas Golden Knights: M. Subban (M.-A. Fleury) – McNabb, Schmidt, Holden, Theodore, Martinez, Merrill – Marchessault, Stastny, R. Smith – Pacioretty, W. Karlsson, Mark Stone – W. Carrier, Stephenson, Nosek – Quinney, Reaves, P. Brown.

    Rozhodčí: StPierre, StLaurent – Racicot, Mills

    Diváci: 15.171
    thejrc.org