Písek – Havlíčkův Brod 5:4 (po pr.)
po prodl.
IHC Králové Písek
5:4 (1:1, 1:3, 2:0 - 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Pondělí 24.02.2020, 19:00 • Zimní stadion Písek • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    62:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí dávají vítězný gól, kdy se do horní části branky prosadil MILAN PETŘÍK. Asistence: Jiří Egert, Jaroslav Krýner.
     
    51:11
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočechům se podařilo využít přesilovou hru a vyrovnávají na 4:4. Jan Karbulka našel hokejku JOSEFA CIBUZARA, který dokázal kotouč dostat za brankovou čáru. Asistence: Jan Karbulka, Jaroslav Krýner.
     
    49:29
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši se dostávají ke snížení o jediný gól, kdy se prosadil po druhé v utkání přesnou ránou JIŘÍ EGERT. Asistence: Jan Karbulka, Matěj Šafář.
     
    39:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslařům se podařilo v poslední vteřině skórovat a dávají gól do šatny, kdy RADIM PEJCHAL z kruhu vypálil a dokázal vsítit kotouč do branky domácího výběru. Asistence: Richard Cachnín, Jaroslav Musil.
     
    29:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostující tým jde znovu do vedení, kdy se po přihrávce Pokorného dostal k ráně MATĚJ TRUPL a ten trefil kotouč přesně do spodní části branky Písku. Asistence: Lukáš Pokorný, Michal Kerber.
     
    23:19
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši srovnávají na 2:2 autorem branky je JAROSLAV KRÝNER, kterému přihrál přesně Jan Karbulka. Asistence: Jan Karbulka. Matěj Novotný.
     
    21:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hokejisté v modro-červených dresech jdou poprvé v dnešním zápase do jedno-brankového vedení, kdy se FILIP PÁRTL po přihrávce Trupla dostal před brankáře a dokázal ho zblízka překonat. Asistence: Matěj Trupl, Patrik Vacík.
     
    17:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři srovnávají na 1:1 v následující šanci, kdy Pártl našel nahrávkou PATRIKA VACÍKA a ten nedal brankáři z blízka šanci. Asistence: Filip Pártl, Lukáš Pokorný.
     
    16:32
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí dávají úvodní gól, kdy Petřík přihrál volnému JIŘÍMU EGERTOVI a ten tvrdou střelou vypálil do spodní části klece. Asistence: Milan Petřík, Matěj Přibyl.
    Marken.cz

    Martin Dokulil

    Branky a nahrávky: 17. Egert (Petřík, Přibyl), 24. Krýner (Karbulka, Novotný), 50. Egert (Karbulka, Šafář), 52. Cibuzar (Karbulka, Krýner), 63. Petřík (Egert, Krýner) – 18. Vacík (Pártl, Pokorný), 22. Pártl (Trupl, Vacík), 30. Trupl (Pokorný, Kerber), 40. Pejchal (Cachnín, Musil)


    IHC Králové Písek: Buchta (Jakub Karbulka) – Tampier, Kulvejt, Najman, Cibuzar, Šafář, Kurfürst, Remta – Přibyl "C", Petřík "A", Novotný "A", Krýner, Schwartz, Jan Karbulka, Kovařík, Egert, Andrle, Brož.
    BK Havlíčkův Brod: Vácha (Nedvěd) – Endl, Křišta, Kerber, Trupl, Škareda "C"- Machovský, Košťál "A", Cachnín "A", Pokorný, Pejchal, Pártl, Vacík, Musil, Havel, Vyvial.

    Rozhodčí: Horáček – Vavruška, Kotounová.

    Diváci: 75
    ocianews.com