BO Ostrava – HC MUNI 9:4 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
9:4 (3:1, 3:1, 3:2)
HC MUNI
Úterý 25.02.2020, 20:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava (Poruba) • Univerzitní liga ledního hokeje • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Už jsem málem psal, že Ostrava jen pomalu zaváží kotouč za modrou čáru a je definitivně rozhodnuto, jenže domácí nakonec z nenápadné akce ještě vyčarovali gól! Fejko se protáhl do útočného pásma a nabil na pravou stranu volnému JAKUBU GELNAROVI, který následně neuvěřitelně prudkou střelou překvapil snad všechny v hale, včetně Nira Tichona. Sečteno, podtrženo – 9:4! Asistence: Kryštof Fejko.
     
    56:27
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Brněnští přesně tři minuty a třiatřicet sekund před koncem kosmeticky upravuje skóre, ani Vedra dnešní duel neopustí s čistým kontem! Tomaník zpoza branky nahrál volnému PATRIKU ŘÍČKOVI, který z pozice těsně před brankovištěm bekhendem překonal ostravského náhradníka! Asistence: Pavel Tomaník, Martin Biolek.
     
    50:34
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Parádní sólo z dílny DAVIDA SYSALY vede k osmé brance v síti Masaryčky, dovolím si říct, že o vítězi je už rozhodnuto! Domácí útočník si od mantinelu najel na mezikruží, pohrál si s kotoučem a bekhendem jej následně poslal přímo do prostoru mezi betony izraleského brankáře! Asistence: Marek Kovalski.
     
    46:39
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Hosté se ale ještě nevzdávají a rychle snižují na 7:3, naděje umírá poslední! Druhou branku v dnešním zápase si do statistik připisuje FILIP VOMOČIL, který tečoval Krejčího prudkou střelu z modré čáry mimo dosah dosud výborného Šindelky. Asistence: Matěj Krejčí, Peter Bustin.
     
    43:51
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Brněnská defenzíva dnes opravdu nemá svůj den, domácí na konci čtvrté minuty třetí třetiny odskakují do velmi pohodlného pětibrankového vedení! Smrčka projel za modrou čáru a nahrál před branku volnému FILIPU DÝRROVI, který puk za Tichona protlačil až asi na pátý pokus! Asistence: Marek Smrčka.
     
    38:25
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro hostující hráče závěr periody jako z hororu, po nepovedené přesilovce znovu inkasují a v Porubě prohrávají už o čtyři branky! Moravčík nahrál do středního pásma volnému JAKUBU GELNAROVI, který se rozjel sám na soupeřovu klec, položil si Tichona a z pozice před levou tyčí zakončil do horní části odkryté klece! Asistence: Dominik Moravčík.
     
    35:47
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Hostující obrana se úplně rozpadla, brněnský brankář musí ze své klece lovit další kotouč! Kryštof Fejko se vydal do přečíslení s EMILEM ADAMCZYKEM, kterého našel krátkou přihrávkou na hranici brankoviště a hráč s číslem 93 na zádech zakončil přesně pod horní tyč svatyně Masaryčky – 5:2! Asistence: Kryštof Fejko.
     
    35:25
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Nádherná souhra domácích hráčů přináší rychlou odpověď, Tichon poprvé inkasuje! Kosina pronesl puk po křídle přes modrou čáru a nahrál nikým nehlídanému DOMINIKU PLÁŠKOVI na kruh, který z první překonal brněnského brankáře! Asistence: Ondřej Kosina, Dominik Moravčík.
     
    33:27
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Brno snižuje a nutno podotknout, že i tentokrát mu k brance pomohla notná dávka štěstí! ADAM STRAKOŠ chtěl poslat puk zpoza klece na mezikruží, jenže přitom trefil brusli bránícího Prepsla, od které se pryž odrazila do malé škvíry mezi Šindelkovým betonem a tyčkou. Velká škoda pro Ostravu – 3:2! Bez asistence.
     
    14:30
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velká paráda ze strany domácích, kteří po chybě hostující obrany ve vlastním oslabení odskakují do dvoubrankového vedení! Sysala dojel vyhozený kotouč, stáhl na sebe dva protihráče a projel do rohu, odkud nahrál před branku úplně volnému MARKU KOVALSKIMU. Vlasatý útočník se zlatou helmou na hlavě následně Holuba bez obtíží překonal – 3:1! Asistence: David Sysala, David Gřesík.
     
    09:18
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Domácí měli v posledních chvílích více ze hry, přičemž mírnou převahu se jim nakonec daří přetavit v další trefu! Fejko projel za branku a nahrál Smrčkovi, který puk se štěstím obratem poslal volnému FILIPU DÝRROVI na levý kruh. Následné zakončení prošlo za bezmocného Holuba! Asistence: Marek Smrčka, Kryštof Fejko.
     
    04:06
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, PATRIK GOLA na začátku čtvrté minuty vyrovnává na 1:1! Domácí forvard zachytil přihrávku od Sysaly na modré čáře a projel na mezikruží, odkud Holuba překvapil zakončením k pravé tyči! Asistence: David Sysala.
     
    01:43
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Tak tohle si Šindelka za rámeček nedá, hosté se po jeho obrovském kiksu ujímají vedení! Domácí gólman zneškodnil nahození ze středního pásma a chtěl rozehrát puk dopředu, omylem jej však naservíroval FILIPU VOMOČILOVI, a ten se z pravé strany nemýlil – 0:1! Bez asistence.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Gola (Sysala), 10. Dýrr (Smrčka, Fejko), 15. Kovalski (Sysala, Gřesík), 36. Plášek (Kosina, Moravčík), 36. Adamczyk (Fejko), 39. Gelnar (Moravčík), 44. Dýrr (Smrčka), 51. Sysala (Kovalski), 60. Gelnar (Fejko) – 2. Vomočil, 34. Strakoš, 47. Vomočil (Krejčí, Bustin), 57. Říčka (Tomaník, Biolek)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (48. Vedra) – Dvořák, Prepsl, Hudec, Szturc, Gřešík, Pobuta, Hranoš, Baca (A) – Janík, Smrčka, Adamczyk, Dýrr, Plášek (C), Kovalski, Gelnar, Sysala (A), Gola, Kosina, Fejko, Moravčík.
    HC MUNI: Holub (15. Tichon) – Grman, Krejčí, Grygera, Kučera, Gonos, Polesný (A), Lašák – Strakoš, Kadlic, Račický, Biolek (A), Tomaník, Vomočil, Matov, Bustin, Říčka, Florek (C), Hasoň, Čtvrtníček.

    Rozhodčí: Cabák – Hanzlík, Bartoň.

    Diváci: 2 650 (nový rekord ULLH)
    bahis siteleri