Třinec – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Úterý 25.02.2020, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga - o pořadí v play-off • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:51 David GILBERT - 3:1
     
    51:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají dnes první početní výhodu a berou si zpět ztracené dvougólové vedení! DAVID GILBERT vystřelil ze středu hřiště. Přestože jeho pokus nebyl ani trochu prudký, projel gólmanovi hostí mezi betony! Asistence: Adam Raška.
    17:31 Karel KLIKORKA - 2:1
     
    17:31
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostující hokejisté předvedli přečíslení dva na jednoho, po kterém snižují stav na rozdíl jedné branky. Markus Korkiakoski posunul kotouč do strany na KARLA KLIKORKU, který střelou z první nedal Kloučkovi šanci. Asistence: Markus Korkiakoski a Matěj Beran.
    05:44 Jakub SUCHÁNEK - 2:0
     
    05:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Budějovice se během několika okamžiků dostávají do dvougólového vedení! JAKUB SUCHÁNEK nahodil kotouč od mantinelu, který si srazil Matěj Morong do své sítě! Bez asistence.
    04:37 David GILBERT - 1:0
     
    04:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši se dostali do větší šance, která nakonec končí první brankou tohoto utkání! Jan Veselý se snažil dorazit puk kousek od brankoviště, ale puk se po jeho zásahu odrazil těsně vedle tyče. Tam byl jako první DAVID GILBERT, jenž zametl touš do sítě. Asistence: Jan Veselý a Martin Novák.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Gilbert (J. Veselý, M. Novák), 6. Suchánek, 52. Gilbert (Raška I) – 18. Klikorka (Korkiakoski, M. Beran)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Dvořák) – Pýcha, Kachyňa, Vydarený, Svach, Lytvynov, Suchánek – Christov, Venkrbec, Beránek – M. Novák, Gilbert, J. Veselý – Babka, Prokeš, Raška I – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – Michnáč.
    HC Stadion Litoměřice: Škorpík (A. Beran) – Klejna, Marcel, Klikorka, Jebavý, Strejček, Gaspar, Kukla – D. Voženílek, Korkiakoski, M. Beran – Jindra, Jícha, M. Kadlec – Kropáček, D. Sklenář, Kangas – Štohanzl, Morong, Čermák.

    Rozhodčí: Doležal, Barek – Polonyi, Bohunek

    Diváci: 5712
    bahis siteleri