Boston – Calgary 2:5 (kon.) | Montreal – Vancouver 3:4 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (kon.)
Philadelphia – San Jose 4:2 (kon.) | Washington – Winnipeg 4:3 (3:2 po s.n.) | NY Islanders – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 1:4 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:2 (kon.)
Minnesota – Columbus 5:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:5 (kon.) | Arizona – Florida 1:2 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
San Jose Sharks
Středa 26.02.2020, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Jakub Voráček (PHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:01
    Radim Šimek (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:50 (03:50:10)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Kevin Hayes (PHI) 2+1
    2. Travis Konecny (PHI) 1+2
    3. Matt Niskanen (PHI) 0+1
     
    Statistiky: Střely na bránu: 27-28; Zablokované střely: 18-17; Vhazování: 64%-36%; Hity: 17-22; Přesilové hry: 1/2-0/2; Trestné minuty: 6-6.
    Derek Grant a Nate Thompson prožili úspěšný debut za Flyers
     
    Do sestavy San Jose Sharks se sice vrátil kapitán Logan Couture, jenže jeho tým prohrál na ledě Philadelphie a utrpěl pátou porážku za sebou, zatímco Flyers naopak vyhráli počtvrté za sebou. Skvělý zápas odehrál Kevin Hayes, který vstřelil dva góly a připsal si asistenci. Tři body zaznamenal také Travis Konecny, když si připsal gól a také dvě asistence. Konečný výsledek dnešního střetnutí zní. Philadelphia Flyers 4 San Jose Sharks 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:42
    San Jose zamířilo střelou z bodu levého kruhu pro vhazování pouze do náruče Cartera Harta a po zásahu domácího brankáře Flyers si vyžádalo oddechový čas.
     
    57:59
    Evander Kane tečoval ránu od modré čáry a puk se od horní tyče brány odrazil do ochranné sítě!
     
    57:52
    Aaron Dell nyní opustil bránu a San Jose zkouší tedy zdramatizovat zápas při hře bez brankáře!
     
    56:08
    Flyers předvedli další nádhernou kombinační akci a na bodu pravého kruhu pro vhazování vystřelil Justin Braun, jeho střela zápěstím ale našla pouze náruč Aarona Della.
     
    55:35
    Claude Giroux mohl skórovat po střele z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a pomstít se Sharks za předchozí faul, jenže puk byl přizvednut do ochranné sítě.
     
    54:48
    Noah Gregor sestřelil na obranné modré čáře domácího kapitána Claudea Girouxa a dostal dvě minuty za zásah do hlavy, zatímco Philippe Myers za hrubost – 4 na 4.
     
    54:29
    Dylan Gambrell se pokusil snížit střelou z bodu pravého kruhu pro vhazování, jenže jeho střela byla přizvednuta do ochranné sítě a následuje reklamní přestávka.
     
    53:38
    Philadelphia sice rozehrála podél střídaček nepřesně, jenže kotouč byl příliš pomalý na to, aby skončil na zakázaném uvolnění. Jacob Middleton tedy musel hrát.
     
    52:58
    Tyler Pitlick vypálil nebezpečně na vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho střela ale minula přední horní roh brány San Jose a skončila na ochranném skle.
     
    51:55
    Matt Niskanen na pravém křídle vypálil od hrazení a jeho prudká rána s příklepem mířila k přední tyči brány, Aaron Dell byl ale připraven a puk našel ve své lapačce.
     
    50:11
    Mario Ferraro na pravém křídle vypálil od modré čáry a Michael Raffl zřejmě jeho střelu přizvedl do ochranné sítě. Každopádně následuje reklamní přestávka.
     
    49:24
    Kevin Labanc vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování zápěstím a mohl snížit na rozdíl jednoho gólu, jeho pokus byl ale sražen vedle vzdálenější levé tyče.

    Martin Augustin

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 2. Aube-Kubel (J. van Riemsdyk, Niskanen), 24. K. Hayes (Laughton, Konecny), 30. Konecny (K. Hayes), 44. K. Hayes (Laughton, Konecny) – 7. Kellman (Middleton, Heed), 49. Gregor (Sörensen)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, Hägg – Voráček (A), Couturier (A), Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, Laughton – Pitlick, D. Grant, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, N. Thompson, M. Raffl. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns (A), R. Šimek, Ferraro, Vlasic, Heed, Middleton – Labanc, Couture (C), E. Kane – Gambrell, J. Thornton (A), Meier – Sörensen, True, Gregor – Noesen, Kellman, Suomela. Hlavní trenér: Bob Boughner.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Eric Furlatt. Čároví: Brian Mach, Kory Nagy

    Diváci: 18290
    thejrc.org