Boston – Calgary 2:5 (kon.) | Montreal – Vancouver 3:4 (po pr.) | Tampa – Toronto 3:4 (kon.)
Philadelphia – San Jose 4:2 (kon.) | Washington – Winnipeg 4:3 (3:2 po s.n.) | NY Islanders – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 1:4 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:2 (kon.)
Minnesota – Columbus 5:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:5 (kon.) | Arizona – Florida 1:2 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (2:1, 0:0, 2:0)
HC Slavia Praha
Středa 26.02.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jindřich Barák – 2 min., sekání).
     
    52:20
    V přesilové hře Slavie však znovu zahrozili domácí, kombinaci Pražanů vystihl Rehuš a osamocen postupoval vstříc Michajlovovi, kterému tentokrát pomohla horní tyč!
     
    52:06
    Šmerha to vzal nyní na sebe a v útočném pásmu si vykoledoval faul vsetínského hráče, konkrétně Davida Vítka, jenž fasuje dvě minuty za sekání.
    48:29 Martin PROCHÁZKA - 4:1
     
    48:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rozhodčí nejprve u vstřelení této branky rozpažil, protože se domníval, že puk přešel za brankovou čárou úmyslným zásahem ruky vsetínského hráče, ale po krátké poradě branku nakonec uznali. Vše začalo u Jeřábka, jenž si srovnal kotouč na modré čáře a vypálil, ten dokázal tečovat na hranici brankoviště MARTIN PROCHÁZKA. Asistence: Radek Jeřábek.
     
    46:34
    Dnešní utkání sleduje 2610 diváků.
     
    45:12
    Po střele Tůmy se kotouč odrazil k Březinovi, jenž se snažil z ostrého úhlu trefit odkrytou brankou Slavie, puk však pouze prosvištěl volným prostorem a Vsetín se do trháku zatím nedostává.
    44:50 Tomáš KUDĚLKA - 3:1
     
    44:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají druhou přesilovou hru v utkání a odskakují do dvoubrankového vedení! Po přihrávce Drtiny si puk na holi srovnal TOMÁŠ KUDĚLKA a prudkou střelou propálil Michajlova. Asistence: Jiří Drtina.
     
    43:51
    Vsetín si zahraje v pořadí již pátou přesilovou hru v dnešním utkání. Na trestnou lavici míří Marek Ryzák, důvodem jeho pobytu je sekání.
     
    39:26
    Kombinaci Pražanů vystihl David Vítek a upaloval směrem k brance Slavie, na poslední chvíli mu dojel ještě Volf, prvně jmenovaný to zkusil kličkou do bekhendu, ovšem Michajlov zachoval klid a tutovou příležitost vsetínského útočníka zlikvidoval!
     
    38:48
    Vsetín se bude muset v závěru druhé třetiny bránit, dvě minuty za držení, tak zní trest pro Vojtěcha Šilhavého.
     
    32:01
    Vsetín si počtvrté v utkání zkusí hru v početní výhodě. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Václav Veber.
     
    29:58
    Jonák nyní připravil zpoza branky slibnou pozici Rehušovi, ten však z voleje nedokázal Michajlova překonat, slávistický brankář puk vyrazil a pomohla mu obrana.
     
    24:06
    Jaroslav Brož si neodpustil seknutí do vsetínského brankáře, za což fasuje dvě minuty. Za osmnáct vteřin se vrátí na led vyloučený Procházka a odstartuje přesilová hra Vsetína.
     
    22:24
    Slavia si zahraje první přesilovou hru v utkání, dvě minuty za sekání fasuje Martin Procházka.
    19:53 Roman VLACH - 2:1
     
    19:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si těsně před koncem první třetiny berou vedení zpět! Po vhazování v útočném pásmu se kotouč dostal na modrou čáru na hůl Hunkese, jehož nahození šikovně tečoval ROMAN VLACH. Asistence: Jiří Hunkes.
     
    19:27
    Vlček nyní nasměroval kotouč na Bílka, jenž už měl před sebou položeného Bláhu a zívající vsetínskou branku, umístit kotouč za brankovou čáru však nedokázal
    18:21 Václav VEBER - 1:1
     
    18:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia ubránila přesilovou hru Vsetína a z povedeného protiútoku srovnává stav utkání. Za útočnou modrou čárou poslal Šmerha přihrávku na VÁCLAVA VEBERA, jenž dokázal svou první trefou v sezoně prostřelit Bláhu. Asistence: Tomáš Šmerha, Filip Kuťák.
     
    15:59
    Hryciow vystartoval do útočného pásma a proti třem hráčům Slavie vybojoval pro domácí tým přesilovou hru. Dvě minuty za hákování fasuje Jindřich Barák.
     
    13:42
    V samostatném úniku se nyní octl vsetínský Březina, když přijal povedený pas od Tepera, ale skóre zůstává nadále stejné, Michajlov nyní podržel Slavii proti domácímu střelci.
     
    12:44
    Pohledná kombinace Vsetína, která započala u Rehuše a pokračovala přes Gorčíka, jenž uvolnil do příležitosti Kudělku, ten však na připraveného Michajlova nevyzrál!
     
    06:40
    Útočnou akci Valachů vystihl Vrdlovec a řítil se do samostatného úniku, na poslední chvíli mu zakončení znemožnil vracející se Drtina.
     
    04:59
    Slavia mohla z minima těžit maximum, přečíslení dva na jednoho zakončoval po přihrávce Šmerhy Kuťák, ovšem na pohotový beton brankáře Bláhy nevyzrál!
    03:15 Branislav REHUŠ - 1:0
     
    03:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Slavii se nepodařilo vyhodit, Teper zachycený kotouč poslal na hranici levého kruhu, odkud se prosadil BRANISLAV REHUŠ. Asistence: Jakub Teper.
     
    02:59
    Vsetín ze své aktivity těží přesilovou hru, dvě minuty za podrážení.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 4. Rehuš (Teper), 20. R. Vlach (Hunkes), 45. Kudělka (J. Drtina), 49. Procházka (Jeřábek) – 19. Veber (Šmerha, Kuťák)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – J. Drtina (A), Kudělka, Smetana, Teper, Jeřábek, Hunkes, Dudáš – Jonák (C), Rehuš, Gorčík – Březina, R. Vlach, D. Tůma – Procházka, L. Volf, Karafiát – Hryciow, Šilhavý, Vítek.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák (C), Hejda, Veber, Ryzák, Barák, Valík – Vlček, Vrdlovec, Bílek – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – J. Doležal (A), Kubica, Furch – Jar. Brož, Šteiner, Všetečka.

    Rozhodčí: Fiala, Ondráček – Hanzlík, Měkýš

    Diváci: 2610
    bahis siteleri