Kladno – Sparta 4:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
AZ Havířov
Čtvrtek 27.02.2020, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 19. kolo
Partner:
     
    59:16
    Litvínov právě vstřelil branku!


    A je nejspíš rozhodnuto! Důraz před brankou se domácím vyplatil, jelikož po úspěšném vybojování puku vystřelil DAVID SKUHROVEC a vstřelil svou druhou branku v zápase. Asistence: Hora, Kočárek.
     
    56:52
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Obrat je dokonán! Vopat za brankou vybojoval kotouč pro DAVIDA SKUHROVCE, předložil mu ho do perfektní střelecké pozice a litvínovský střelec se nemýlil. Asistence: Vopat.
     
    34:49
    Litvínov právě vstřelil branku!


    A je vyrovnáno! Litvínov snad poprvé v této přesilovce trefil branku a hned je z toho gól. JAKUB KADÁR příklepem od modré čáry trefil puk přesně pod víko. Asistence: Vyhlídal, Brouček.
     
    18:05
    Havířov právě vstřelil branku!


    Kubíček v přesilovce pálil od modré čáry o sto šest a vyplatilo se! Po jedné z jeho střel se puk dostal do chumlu hráčů před brankou, kde se nejlépe zorientoval KEVIN HORVÁTH, který tahem z bezprostřední blízkosti prostřelil Čermáka. Asistence: Kremnický, Becher.

    Petr Význer

    Branky a nahrávky: 35. Kadár (Brouček, Vyhlídal), 57. Skuhrovec (Vopat), 60. Skuhrovec (Hora, Kočárek) – 19. Horváth (Kremnický, Becher)


    HC Litvínov: Čermák (Ešler) – Vyhlídal, Kuchař, Hocelík, Werner, Kadár (C), Hora – Špaček, Postl, Bár, Skuhrovec, Beran, Adámek, Kočárek, Iljuk, Krocker, Vopat, Dej (A), Brouček
    AZ Havířov: Zlatnický (Nowak) – Zielinski, Bílek, Kremnický, Kubíček, Křivohlávek, Puzoň, Kalina – Pavlačka, Belan, Moškoř (C), Makovec, Kolat, Becher, Urbančik, Kusak, Bárta, Horváth, Vojkuvka

    Rozhodčí: Domský – Lauko, Kotek
    thejrc.org